Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 899.280
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Hvala što si podijelio rasatvljanje s nama!

Nego kakve su ovo tabletice sa strane, nije valjda bilo toliko stresno 

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Mislim da rijeci nisu potrebne 😂

8 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Grozni_Zabac to se zove korisni post. Još bi dodao

video kao dodatak (grčki baš i ne kužim ali dobro je snimljeno).
Ako su tabletice voltaren rapid onda imamo slične tegobe :-)

1 0 hvala 1
13 godina
Zupy kaže...

Jesi li probavao možda sa onim deep flash kabelom baciti ga u  fleš mod (da ga nemoraš rastavljati)?

Nakon zahebancijom sa CM flešanjem pa onda vraćanjem na mjaui i moj je išao u 900e mod ali sam ga uspio sa ovom skripticom poslati u edl mode.

Pokušao, ali nije išlo :(

13 godina
Cromaki kaže...

Hvala što si podijelio rasatvljanje s nama!

Nego kakve su ovo tabletice sa strane, nije valjda bilo toliko stresno 

felicija kaže...

Grozni_Zabac to se zove korisni post. Još bi dodao

video kao dodatak (grčki baš i ne kužim ali dobro je snimljeno).
Ako su tabletice voltaren rapid onda imamo slične tegobe :-)

Ma te tabletice su za grlo, ništa strašno. Doduše, trebalo mi je nešto za živce jer mi je diglo tlak kad sam stražnju kameru vraćao. Ima zaštitnu gumu oko sebe i sve je napravljeno da stane na milimetar. Tu gumu nikako vratit kako spada, trebalo mi je jedno 10 min da to skužim. Jedino što pametno mogu savjetovat je da slikate sve. Kako šta stoji, gdje je koji šaraf/dio bio tako da se što manje mučite sa sastavljanjem.

17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3
koji rom je customized?
skinuo sam Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download i nema naš jezik?
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
T0mB1ll kaže...
koji rom je customized?
skinuo sam Redmi Note 3 Qualcomm Latest Global Stable Version Fastboot File Download i nema naš jezik?

EU miui WEEKLY ili STABLE, pa biraj po želji ali dobro sve pročitaj.

14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Malo mi je puko mobitel, nisam nista dirao po postavkama, danas je počeo sam se vraćati na home screen / move icon screen /enter one handed mode. Ja ne idam nikakve tipke! Reboot ne pomaže.

Pogledajte video:

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.10.2016 22:12 (Tean).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
znači moram bootloader otključavat?
9 godina
neaktivan
Tean kaže...

Malo mi je puko mobitel, nisam nista dirao po postavkama, danas je počeo sam se vraćati na home screen / move icon screen /enter one handed mode. Ja ne idam nikakve tipke! Reboot ne pomaže.

Pogledajte video:

Hard reset probaj

Potpis
14 godina

To pretpostavljam znaci gubitak preko 50ak mojih instaliranih aplikacija plus gubitak Official Global Multilanguage ROM i Google play service-a (koji su dosli sa kupljenim mobitelom)?

9 godina
neaktivan
App da ak ih nisi backup na mi ACC,a ROM ostaje
Potpis
12 godina
neaktivan
Kupio RN3Pro prije par dana, do sada prezadovoljan mobom..samo sam jučer primijetio da mi m.bug.hr prilikom scrollanja zapne, bilo da vučem gore ili dolje. I to u Chromeu. Njegov Preglednik radi OK. Na drugim stranicama nisam primjetio. Mob kupljen preko tinydeal, MIUI 7 instaliran. Restart ne pomaže, ima netko takvu situaciju ili ideju što bi mogao biti razlog?

Hvala
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Evo i na drugim stranicama mi to radi, sad isprobao. Prvih 2-3 dana nisam imao tih problema.
- Lumia 640 DS -

0 0 hvala 0
13 godina
NeoOS kaže...
Kupio RN3Pro prije par dana, do sada prezadovoljan mobom..samo sam jučer primijetio da mi m.bug.hr prilikom scrollanja zapne, bilo da vučem gore ili dolje. I to u Chromeu. Njegov Preglednik radi OK. Na drugim stranicama nisam primjetio. Mob kupljen preko tinydeal, MIUI 7 instaliran. Restart ne pomaže, ima netko takvu situaciju ili ideju što bi mogao biti razlog?

Hvala

NeoOS kaže...
Evo i na drugim stranicama mi to radi, sad isprobao. Prvih 2-3 dana nisam imao tih problema.

Ako je problem da se stranica zbugga kad se dođe pred kraj scrollanja, to mislim da je do same bugove stranice koja je ironično zbuggana ;) Dosta ljudi se javilo s tim problemom na više verzija OS-a i browsera -> link. Ako je nešto drugo, probaj snimiti da se vidi što se dešava. Ako je uređaj tek kupljen, možda da probaš s factory resetom? Al to ko zadnju opciju

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Flashaj official ROM prvo, to je jako stara verzija.

Xiaomi Redmi 3S + Mi Wifi Router + Mi Band 2 - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

za 12 dana mi 3 puta tokom razgovora ili kucanja poruka se restartuje mob...MUIU global stable rom 8.0.4.0 

Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 7:41 (dadotb).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

stavite najnoviji rom

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
@NeoOS , to ti zapinje tu tok scrollas dolje? Meni se to desava i na MIUI i na CM13, i na nekim drugim mobitelima na chromeu, mislim da je to do stranice ili chromea za android, obicno je rjesenje otici u drugi tab neki pa se vratit u ovaj

1 0 hvala 1
11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ja sam to rijesila tako sto sam u chromeu odabrala request desktop site za bug, mislim da je bug u bug-u 😁

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Meni se čini da je to do one glupe ankete šta iskače tu i tamo i nikako da se je riješiti. Jer kad mi zbugira se tak odem ponovno na bug.hr pa na temu koju sam gledao i sve je ok onda. Doduše nisam bio preko moba na stranici dugo, sad provjerio i nema buga, samo neka reklama skočila (standard browser koristio) tako da je možda i do reklame neke?

0 0 hvala 0
13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Imam isti problem na Chrome. Kad dođe do pola stranice počne se trzati dok pokušavam skrolati dalje. "ubijanje"  brzim čišćenjem memorije riješi problem do sljedećeg puta. Nekad za par sati nekad dana...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Ekipa treba mi jedna usluga.

Ovako, imam RN3, kako mi je ovo 2. mobitel od Xiaomia (redmi 1s je bio prvi) tako sam ekipi govorio da uzme isti mob i posusali me svi.

E sada, prosli tjedan sam bratu snimao global rom i sve je bilo ok i veceras probam prijatelju i kaze mi unlock da mogu samo jedan mobitel otkljucati unutar mjesec dana.

Sada, dok on napravi acc pa dok posalje zahtev za unlock... traje.

Da li bi mi netko mogao posuditi acc, samo da unlcokam mobitel. Normalno, promjenite sifru ja otljucam i vi sebi vratite sifru.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Da, zapinje dok scrollam dolje.. al dobro, boli me za bug na bug-u. Bitno da nije bug na mom mobitelu. :D
- Lumia 640 DS -
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kad pokusam ici na recovery menu (power off, volume up + power gumb) uvijek dobijem ovo:

http://i.imgur.com/uxyhJme.jpg

i od tud nemogu nista.

0 0 hvala 0
17 godina
Tean kaže...

Kad pokusam ici na recovery menu (power off, volume up + power gumb) uvijek dobijem ovo:

http://i.imgur.com/uxyhJme.jpg

i od tud nemogu nista.

Lockan telefon.

Moras ici unlock http://en.miui.com/unlock/

tu skini aplikaciju i onda moras posalti zahtjev za dopustenje unlocka i onda bi trebalo raditi

Vise objasnjeno ovdje: http://en.miui.com/thread-202290-1-1.html

Zato jos jednom molim, ako mi netko moze posuditi acc na 15 min, samo da unlockam mobitel.

It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
Poruka je uređivana zadnji put ned 30.10.2016 21:12 (goodye).
12 godina
neaktivan

svaki put kad pokušam sa skriptom piše mi waiting for device...mobitel mi je u stanju da blinka samo crvenu i mogu upaliti fastboot...više neznam šta da radim :)

17 godina
eyewear kaže...

svaki put kad pokušam sa skriptom piše mi waiting for device...mobitel mi je u stanju da blinka samo crvenu i mogu upaliti fastboot...više neznam šta da radim :)

Da li je snapdragon? Jesi probao ovo: http://en.miui.com/forum.php?mod=viewthread&tid=235865&highlight=unbrick%2Bredmi%2Bnote%2B3

12 godina
neaktivan

snapdragon..pokušavam stalno al neznam gdje griješim...nemogu upasti u taj edl mode

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

U edl modu ti je telefon ugasen i blinka crvena ledica

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice