I moj je konacno poslan
Xiaomi Redmi Note 3
- poruka: 5.327
- |
- čitano: 897.389
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moj još nije... :(
Nije ni moj , jutros sam ih opet upito kada ce poslati a oni mi opet odgovorili kako su im tek prosli nacionalni praznici i da ce za mene kao prioritet uraditi , a isti odgovor su mi i juce poslali tako da sam im sad i ja odgovorio kako ih razumijem da su praznici bili ali da ne mogu da svaki iduci dan isti razlog da navode, pa vidjecemo sta ce biti , kada ste vi uplatili vase telefone , ja sam u ponedeljak 03 treceg ....
Nije ni moj , jutros sam ih opet upito kada ce poslati a oni mi opet odgovorili kako su im tek prosli nacionalni praznici i da ce za mene kao prioritet uraditi , a isti odgovor su mi i juce poslali tako da sam im sad i ja odgovorio kako ih razumijem da su praznici bili ali da ne mogu da svaki iduci dan isti razlog da navode, pa vidjecemo sta ce biti , kada ste vi uplatili vase telefone , ja sam u ponedeljak 03 treceg ....
ja sam uplatio 26.9.
Ok. Ja sam tek 29.9. pa se onda nemam što niti buniti... :D
Ok. Ja sam tek 29.9. pa se onda nemam što niti buniti... :D
Ja sam 30.9. i danas je evo krenulo. Moj je jadan sam na putu
Nemam ni ja ali eto ipak sam im odgovorio malo kriticki pa vidjecemo jeli pomoglo ili upravo i nije....
Nemam ni ja ali eto ipak sam im odgovorio malo kriticki pa vidjecemo jeli pomoglo ili upravo i nije....
Evo i odgovora :
Sorry, we try to process your order within 2 days.
Mala pomoć!
Imam global stable miui7 na rn3 sd.
Rom u je principu ok, jedino imam problem što mi watsapp poruke vrlo često znaju dolaziti sa zakašnjenjem.
Da li netko još ima istih problema, te da li postoji šema da se to riješi?
P.S. lockao sam u task manageru aplikaciju tako da je po njemu ona uvijek upaljena, ali opet kasne.
Evo i odgovora :
Sorry, we try to process your order within 2 days.
Ipak je kritika izgleda urodila plodom upravo su poslali obavijest...
Dear Friend We have created the shipment for your parcel. We have added the DHL_UK tracking number. It takes 4-5 working days to the UK. Then it takes 1-3 working days to the destination. Shipping may be delayed due to any of the following uncontrollable events: Bad Weather, Holiday, Airport Security Check and Customs Inspection. We ship goods on Monday, Tuesday and Friday each week. We will update you the DHL_HK tracking number in the second working day. You can track your parcel's journey via the following link: http://www.dhl.com/en.html Your parcel will be forwarded once it's delivered in the UK. The DHL_UK tracking number will be updated immediately once it gets picked up. We suggest you install "17TRACK" APP. It sends you Notifications for each update of your parcel's journey. It's very convenient! You may learn more about our "European Union Express" via the link below: http://www.aliexpress.com/store/product/Deposit-for-Shipping-Monday-Order-for-the-EU/1153179_1773323796.html Your early clicking "Confirm Order Received" will be really appreciated! Sincerely hope you give us a 5 stars positive feedback if you are satisfied with the item and service. Hope you not give us 1, 2, or 3 stars feedback, they are equal negative feedback. Your positive feedback is a motivation to improve our service. Thank you in advance! To have a better shopping experience, please read the TIPS below carefully: 1. Please leave us message for requesting extending delivery date if the shipping delays. We will do it at GMT+1:30 to GMT+11:00 (Beijing Time: 09:30-19:00). Meanwhile, we will contact the logistics provider and ask it investigate where the parcel is if you can't receive it over 10 working days. 2. If the parcel was repacked or you find out the weight and the "KG" on the label do not tally, you MUST shoot an unpacking video as evidence. Please send us the video to Whatsapp ID: 008617722833410. Please kindly don't open a dispute before communicating with us if there is any issue. Thank you for placing an order from us! Sincerely, Top One
Kad se ovo dobije kada otprilike dodze telefon na adresu ?
Kad se ovo dobije kada otprilike dodze telefon na adresu ?
5-7 DANA
I ja sam uplatio 26.09 i po tracingu iz kine je krenuo prekjučer, jučer je stigao u englesku, a jutros je navodno stigao u Zagreb, a kad će do mene tko zna, nadam se početkom tjedna s obzirom da me ulovio i naš praznik....
I ja sam uplatio 26.09 i po tracingu iz kine je krenuo prekjučer, jučer je stigao u englesku, a jutros je navodno stigao u Zagreb, a kad će do mene tko zna, nadam se početkom tjedna s obzirom da me ulovio i naš praznik....
jesi iz zagreba?
ja čim sam vidio da je oko 9h sati u Zagrebu, odmah sam nazvao DHL da ga dostave danas poslije 17h.
evo sad piše da je out for delivery
DA SE NADOPUNIM..
vjerojatno će mnoge zbuniti ,kao i mene..
unlock aplikacija pokrenuta iz chrom-a http://en.miui.com/unlock/download_en.html , ne vodi do kineske stranice za otključavanje ,isti problem je ako koristite win10 edge.dakle,koristite stari dobri explorer koji će vas odvbesti na pravu stranicu.hvala na pomoći ...sad čekam odobrenje pa dalje
Tvoj link vodi na download, link iz uputa zavrsava s "unlock", bez /download_en, zato si i imao problema
Ako ne dobijes odobrenje kroz 5-6 dana, probaj svejedno otkljucati mob. Meni je unlock odobren ali mi nikada nije stigao sms
Okolica Rijeke, tako da nevjerujem prije ponedjeljka utorka, sutra možda i bi da nije praznik
mob stigao oko 19h.
bio je na 40% , nisam ga ispustio do sad. sad je na 18% i 2:20h SOT. strašna baterija
tražio sam vakumirani i takav je stigao.
klasika pokloni, dvije folije , tempered glass i neki bezvezni case.
Uglavnom na njemu je stable verzija 7.5.2.0 (LHOCNDE)
Znate mozda dali DHL radi i subotom ili samo ponedjeljak-petak?
DA SE NADOPUNIM..
vjerojatno će mnoge zbuniti ,kao i mene..
unlock aplikacija pokrenuta iz chrom-a http://en.miui.com/unlock/download_en.html , ne vodi do kineske stranice za otključavanje ,isti problem je ako koristite win10 edge.dakle,koristite stari dobri explorer koji će vas odvbesti na pravu stranicu.hvala na pomoći ...sad čekam odobrenje pa dalje
Tvoj link vodi na download, link iz uputa zavrsava s "unlock", bez /download_en, zato si i imao problema
Ako ne dobijes odobrenje kroz 5-6 dana, probaj svejedno otkljucati mob. Meni je unlock odobren ali mi nikada nije stigao sms
ne,gore navedeni link vodi na pravu adresu,ali opet ponavljam ako se ide iz chrom-a ili edg-a ,ne vodi na unlock ...kod mene je uspjelo s int.eksplorera..ma nebitno..bitno da i drugi imaju u vidu tu mogućnost ..hvala na savjetima
Znate mozda dali DHL radi i subotom ili samo ponedjeljak-petak?
Mislim da rade (cit. lete) i subotom ali dostavu subotom vrse samo ako je posiljatelj platio za to. Tako sam nesto procitao...
Tvoj link zavrsava s "download" i vodi na download. Link http://en.miui.com/unlock zavrsava s "unlock" i vodi na unlock
imate li neku preporuku custom kernela za cm 13 qualcom verzija

mob stigao oko 19h.
bio je na 40% , nisam ga ispustio do sad. sad je na 18% i 2:20h SOT. strašna baterija
tražio sam vakumirani i takav je stigao.
klasika pokloni, dvije folije , tempered glass i neki bezvezni case.
Uglavnom na njemu je stable verzija 7.5.2.0 (LHOCNDE)
Ja sam tražio global ROM baš me zanima kakav će biti, nikako da ga dočekam....
Tvoj link zavrsava s "download" i vodi na download. Link http://en.miui.com/unlock zavrsava s "unlock" i vodi na unlock
ovaj linlk sto si naveo meni preko edga i chroma vodi samo na download aplikacije.nije mi cilj prepucavanje nego da svi nešto naučimo
imate li neku preporuku za rom i kernel...stabilnost i brzina an prvom mjestu