Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.777
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3

Probao sam upisat i proslu sifru opet nece, ni sadasnju nece..ne razumim zasto se ni na otisak prsta nece otkljuca. Ako netko zna rjesiti problem, bio bih mu vrlo zahvalan.

9 godina
Probaj ga ugasit/upalit, meni ke to pomoglo.

Sat fan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ako stavim na RN3 global rom znaci preko ota cu moc updejtat kad ce dolazit novi rom sa ispravljenim bugovima? A ota update za rom se nalazi pod azuriranje sustava u Xiaomiu? I ako stavim global rom oce bit to to onda ili trebam jos nesto napravit?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hej,o tkljucao sam BL sa MiFlashtoolom i uradio update na MIUI8 preko PCsuitea,ali sam uočio da mi nema našeg jezika i da nemogu ući u playstore,kada hoću ući izbacuje mi eror sa nekim brojem,a još sam slučajno izbrisao playstore!Što mi je činiti i koji mi je ROM sada najbolje staviti i kako? ? ?Molim vas pomagajte,mob bez playstorea kao comp bez interneta😀
8 godina
neaktivan
Ev sam uradio backup sa Mi clouda i vratio Playstore ali opet neće,evo screenshot da vidite o čemu se radi...
13 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
Ev sam uradio backup sa Mi clouda i vratio Playstore ali opet neće,evo screenshot da vidite o čemu se radi...

Izbriši googleov account sa moba, odi u aplikacije i zaustavi google services i google playstore, obriši im datu i cache. Resetiraj mob i ponovno se logiraj na google service i radit ce ti ;)

9 godina
Android system poceo trosit cpu, cpu total mi je jucer bio 4h i uspio sam do veceri ispraznit bateriju, kaj mi se nikad prije nije dogodilo, ne drzi ga awake, samo taj cpu total kolko vidim.. nisam nis novo instaliraval osim antutu kojeg sam i izbrisal i ovo je i dalje.. znalci pomozite :D

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Android system poceo trosit cpu, cpu total mi je jucer bio 4h i uspio sam do veceri ispraznit bateriju, kaj mi se nikad prije nije dogodilo, ne drzi ga awake, samo taj cpu total kolko vidim.. nisam nis novo instaliraval osim antutu kojeg sam i izbrisal i ovo je i dalje.. znalci pomozite :D

Šta ti nisi rekao na temi Iphone 7 da imaš savršeni mob za 200 dolara??

Odi na xda forum, napravi root i stavi drugi kernal ili custom rom...jer su ti Xiaomi uvijek bili specifični.

Aj još vidi jel ti je GPS ili sl neštu upaljeno...neki backup ili neka sinkronizacija...

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 9:16 (R36).
9 godina
I dalje drzi bolje nego ajfon, i ne zuji pri opterecenju

nije ni gps ni nis ostalo, root imam, sync se radi samo na wifiu.

Po cemu su to specificni?

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
I dalje drzi bolje nego ajfon, i ne zuji pri opterecenju

nije ni gps ni nis ostalo, root imam, sync se radi samo na wifiu.

Po cemu su to specificni?

Miui rom uvijek ima neki bugova - pogotovo neke sitnice koje frustriraju ( nekima ne rade j... push notifikacije), pa neki dobiju kineski rom koji je pun sranja. Onda nekom dozvole otključavanje bootloadera drugima ne. Pun k... peripetija.

Ovo se odnosi na kompletan Xiaomi...

9 godina
Bootloader unlockan za 3 dana, par dana kasnije tek dosla obavijest na mob. Obavijesti na ovom mobu mi rade bez problema, na tclu sa miuijem sam trebal samo lockat app u nedavnim aplikacijama i radilo je... kom to nisu odobrili otkljucavanje bootloadera? I koji to drugi proizvodac dozvoljava? I to bez gubljenja garancije? Kineski rom s glupostima, tj vendor rom nije do xiaomija nego do prodavaca koji ga stavi, ak trazis zapakiran mob dobit ces china stable rom ak se dobro sjecam

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Bootloader unlockan za 3 dana, par dana kasnije tek dosla obavijest na mob. Obavijesti na ovom mobu mi rade bez problema, na tclu sa miuijem sam trebal samo lockat app u nedavnim aplikacijama i radilo je... kom to nisu odobrili otkljucavanje bootloadera? I koji to drugi proizvodac dozvoljava? I to bez gubljenja garancije? Kineski rom s glupostima, tj vendor rom nije do xiaomija nego do prodavaca koji ga stavi, ak trazis zapakiran mob dobit ces china stable rom ak se dobro sjecam

Ne mogu naći ali mislim da je netko baš tu na forumu tražio dva puta otključavanje bootloadera.

Normalno da ti daju otključavanje kad imaš gore China stable rom. Ako ti se nešto i sjebe., šalješ ga na popravak u pm., i čekaš par tjedana da ga vrate. Ako si ga kupio u Kini jeftinije ti je kupit novi nego ga slat na popravak., osim ako ne pričvačaju popravak kod prodavača u EU. U svakom slulaju si bez moba minimalno 2-3 tjedna. Na temi Mi5 se ekipa žali na svakakve sitnice.

Ali ok...uživaj u svom mobu.

9 godina
Zas bi dali zbog chinanstable roma? Official romovi se flashaju bez otkljucavanja bootloadera, tak da iskreno ne vidim ni razlog zas bi dozvoljavali otkljucavanje.. a kaj bi mi se to moglo sjebat, ak mi ode maticna ionak tesko da ce se popravit, to se ni na samsungu ni ajfonu ni nigdje ne moze tak lako popravit, ak mi ode ekran, kupim novi za 20$ i zamijenim ga, baterija je 15$... ode port za punjenje ili nes, odnesem u lokalni servis kojem se da zafrkavat , on zamijeni u par dana, da racun i ovi mi posalju protuvrijednost u dolarima.. il ak bas zelim posaljem ga u poljsku il di se vec dogovorim s njima, al uskoro kolko sam cital pocinju sa offline trgovinama tak da ce i servisa bit... 2-3 tjedna, a kolko se kod nas ceka za popravak? Kod nas je RAZUMNI ROK, a kolko je to u danima? Nikad se ne zna.. i svako malo citam da je zbog neceg odbijena garancija, liku se pojavila zuta mrlja na ekranu jer se odljepio ekran il kaj vec i nisu mu priznali garanciju, a mob mu je dobro vrijeme bil na servisu, uzeli su mob i vratili pare tek nakon pismenih prigovora i prijetnji tuzbom... nigdje vise nije sigurna garancija, a mislim da ces to skuzit nakon malo surfanja...

Eh da, kolko su ono orginal ekran i baterija za ajfone i samsunge?

2 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Ok!hvala na savjetu,to sve probam poslije nemogu sad jer mi zreba mob!A koji ROM da stavim,da skinem sa MiUi.eu?koliko sam upratio da je na MiUi.eu multiRom,i da podržava naš jezik!ja sam ga skinuo na comp pa prebacio na mob.i probao preko update aplikacije da pokrenem i nece da ga identificira,a otključao sam BL.preko Miflashtool-a!što mi je dalje činiti?Unaprijed hvala!
13 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Zas bi dali zbog chinanstable roma? Official romovi se flashaju bez otkljucavanja bootloadera, tak da iskreno ne vidim ni razlog zas bi dozvoljavali otkljucavanje.. a kaj bi mi se to moglo sjebat, ak mi ode maticna ionak tesko da ce se popravit, to se ni na samsungu ni ajfonu ni nigdje ne moze tak lako popravit, ak mi ode ekran, kupim novi za 20$ i zamijenim ga, baterija je 15$... ode port za punjenje ili nes, odnesem u lokalni servis kojem se da zafrkavat , on zamijeni u par dana, da racun i ovi mi posalju protuvrijednost u dolarima.. il ak bas zelim posaljem ga u poljsku il di se vec dogovorim s njima, al uskoro kolko sam cital pocinju sa offline trgovinama tak da ce i servisa bit... 2-3 tjedna, a kolko se kod nas ceka za popravak? Kod nas je RAZUMNI ROK, a kolko je to u danima? Nikad se ne zna.. i svako malo citam da je zbog neceg odbijena garancija, liku se pojavila zuta mrlja na ekranu jer se odljepio ekran il kaj vec i nisu mu priznali garanciju, a mob mu je dobro vrijeme bil na servisu, uzeli su mob i vratili pare tek nakon pismenih prigovora i prijetnji tuzbom... nigdje vise nije sigurna garancija, a mislim da ces to skuzit nakon malo surfanja...

E neda mi se spamat tema...

Ali samo još ovo. Huawei P7 - popravak 3 dana u Smartsonu., Iphone 5c iz Japana šogorici crkao...dobila novi za 2 dan. Meni M10 otišao...bi mi ponudli novi zapakiran ali ga nisu imali. Mora bi ga čekat ali sam baš išao na more(pisao o tome). Nudili mi bilo koji drugi mob u toj cijeni u zamjenu ali nisam htio.

Misliš da bi dobio od Xiaomia novi mob?? Bi malo morgen!!

Uživaj

9 godina
Iz japana crkao? I ovdje dobila novi? Xiaomi nebi dobio novi jer ne crkavaju tak ko ajfoni..
2 god star, pao milijun puta, radi i dalje, drugi model, isto pao milijun puta, razbio se kad je pao ekranom na kamen, na trecem pukla antena il kaj vec, zalemljeno s ovog razbijenog u lokalnom servisu isti dan gotovo, jos radi..

Imam cak i umija koji je inace i kao brend krs krseva, nakon 2 god jos radi, jedino zamijenjena power tipka...

0 0 hvala 0
14 godina
Cirko33 kaže...

Pozdrav,

razmisljam o kupnji Redmi Note 3 Pro, ali kolko vidim po forumima treba stavljat razne romove i opcenito znat radit s tim...sad dal mi preporucujete da uzmem taj mobitel posto imam ful malo znanja oko stavljanja romova ili ima step-by-step tutorial na internetu?

Nemoj i ja sam se pokajao 😎 za ovaj mob treba biti pomalo frik..a vrijeme provedeno uceci trazeci kako ovo ono,rom root,flash bolje prvovesti pa naučiti neki jezik haha

16 godina
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Ali samo još ovo. Huawei P7 - popravak 3 dana u Smartsonu., Iphone 5c iz Japana šogorici crkao...dobila novi za 2 dan. Meni M10 otišao...bi mi ponudli novi zapakiran ali ga nisu imali. Mora bi ga čekat ali sam baš išao na more(pisao o tome). Nudili mi bilo koji drugi mob u toj cijeni u zamjenu ali nisam htio.

Uživaj

Zavisi i kako gledaš na to. Ja sam imao HTC One m7, nisam imao sreće s njima i dobio sam novi 4 puta, da mi se to dogodi sa Xiaomijem bi potrošio godinu dana na čekanje kad sve zbrojiš(iako sam i bez HTCa bio ukupno preko 3 mjeseca). Samo razlika je u tome što sam HTC tada platio preko 5000kn, a današnji flagshipovi su još i skuplji. Za toliko novaca mogu kupiti 3 ili 4 Xiaomija, po meni se isplati riskirati. Ako baš dođe pokvaren, loša sreća, ali vjerujem da bi se nešto moglo riješiti i sa prodavačem i Xiaomijem, a nakon godinu+ bi odmah kupio novi, eventualno sam popravio ovog ako je nešto jeftino. To je meni najveći ralog za kupiti kineza, umjesto da kupim flagshipa danas i koristim ga 3 godine, mogu kupiti novi mobitel svake godine i uvijek imati novo.

I još jedna zanimljiva stvar, koliko listam u ovoj temi nisam baš vidio puno hardverskih problema s ovim mobitelom, jedino s ROMovima, ali to što se može riješiti u 3 klika ne računam kao neki problem. Za većinu drugih mobitela koji imaju threadove tu mi se čini kao da imaju više problema.

While some see them as the crazy ones, we see genius. Because the people who are crazy enough to think they can change the world, are the ones who do.---R.I.P S.J.|||Minecraft: njofra|BF3: nj0fra
9 godina
To je i meni jos jedan plus, kaj nije preskup i nece mi biti zao ak crkne nakon godinu i pol.. ionak sam i tcla odbacio nakon godinu dana iako i sad sve radi, takoder je na miuiju... i apsolutn plus je za one koji vole imat vise kontrole nad mobom, jer te pita za sve, viber trazi kameru nakon mjeseci nekoristenja i neupdateanja, zbog ceg? Isto i lokacija, i takve stvari, to nebi znal da nema permission managera..

Svake godine novo i u skladu s novostima tehnologije

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
blackeagle29 kaže...

Nexus ti ima opciju da otkljucas. Tap i gotovo. Ne moras nikoga pitati... Konkretno nexus 6p a vjerujem i za ostale da je tako...

9 godina
Sluzbeni google mobitel??oni imaju kad vjerojatno nemos rom promjenit na njemu bez toga A ostali? Samsung, lg, sony, apple? Bilo tko?

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ne razumijem. Na nekoliko telefona sam mijenjao rom i nikad nisam nikoga nista pitao niti trazio.... To su bili galaxy i note telefoni...Ni za jedan od njih mi nije treablo nista od samsung ili bilo koga drugog....

9 godina
Al automatski si izgubio garanciju, sluzbeni xiaomi dozvoljava flashanje njihovih romova i kojekakve gluposti s mobitelima.. mozes i xiaomijev bootloader otkljucat bez njihovog odobrenja.. i za kaj sluzi bootloader na samsungu ili ostalim mobitelima? Na xiaomiju su to zakljucali u nadi da nece bit vendor romova na mobitelima kupljenim na npr. Gearbestu, al se opet nasla negdje rupa kak uspiju stavit, jer officiale mos stavit bez otkljucavanja

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Nisma imao problem posto to zakon u BiH ne poznaje vec poznaje samo fizicke kvarove i nedostatku na uredjaju a ja sam trzisni inspketor i znam kako sve istjerati pa nemam taj problem mada da nagalsim da nikad na custom romu nisam ostaduze od par dana je jednostavno svaki ima svoje musice....

13 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Zanima me imate li problem sa kamerom kad slikate u slabijem osvjetlenju, ali sa flashom? Bez flesha slika ispadne, solidno i normalno nebude dovoljno osvjetljeno. Ali kad slikam po noci sa blicom slika ispadne katastroflna ružna. Ono što blic osvijetli u prostoriji postane skroz žuto na slici.

Itko slilčan problem? Inace mi je kamera skroz solidna, eto samo to da blic pokvari sliku po noci.

Ubi bene, ibi patria.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Skini masku s moba pa probaj mozda ti ona smeta za blic

8 godina
neaktivan

Evo ja uradih kako si i rekao,tj zaustavio sam i store i playservice i resetovao mob,pa sam opet isto ponovio i vratio mob na tvornicke postavke ali opet ista pjesma,kada hocu uci da se ulogujem na google acaunt ,pise samo cheking info i nece niš dalje,,,sta da radim???

14 godina

Ista stvar i kod mene...treba ići na način snimanja pa staviti rucno..isto pitanje sam postavio na prosloj stranici

10 godina
neaktivan
R36 kaže...
blackeagle29 kaže...

Uživaj

lol, dobro ti je odgovorio netko - kinezi ne crkavaju tako kao ajfoni 

imao sam gomilu kineza u rukama i niti jedan koji sam koristio osobno (a koristio sam ih barem desetak duze vrijeme) nije imao nikakvih hardverskih problemak kroz period korištenja od cca 2 godine.

s druge strane i osobno sam iskusio i slusajuci od drugih da brand-name uređaji (i to skupi brand-name uređaji) imaju hrpetine problema sličnih tvojima 

koristi ajfon i dalje i ignoriraj ovaj forum

Poruka je uređivana zadnji put sri 21.9.2016 20:38 (skyactive).
8 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Razmišljam o kupnji Note 3 Pro pa molim info: rade li viber/whatsapp notifikacije bez problema sa zadnjim official Global MIUI? Hvala. 

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice