Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 898.895
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Meni samo za xiaomi market al to sam cital negdje da radi samo na china romu, na globalu nece.. sad jel je tak il ne nek neko iskusniji rece
16 godina
Definitivno ga nisam trebao vratiti na tvorničke. Sada mi notifikacije kasne i više ili tek dobijem kad uđem u aplikaciju. Isprobao sam sve metode, pogasio/popalio u permissionu i drugdje sve što bi trebalo utjecati na push notifikacije i dalje isto. Čekam idući build, a ako se ne popravi stanje možda se prebacim na global stable.
9 godina
Ma prebaci se ti na CM 13.1 kao ja, ili na neki AOSP custom rom i tek ćeš onda vidjeti kak ti radi telefon.
Trenutno sam na Mokee romu, a probao i paranoid i omni.
Eu multi dev. mi je pomiješao google kontakte sa e-mailovima, katastrofa. Inače nije radio loše.
I
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Kako ste zadovoljni kamerom na mobitelu i da li imate neke postavke ze preporučit?

0 0 hvala 1
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

da li neko ima ovaj problem da mu racunar ne moze prepoznat tel u niti u fastboot modu,niti kao media tranfer device 

dobio sam kod za otkljucavanje ali ne moguda oktljucam posto mi unlock tool ne prepoznaje tel

skinuo sam adb.mi pc suite ali ni jedan drajver nije popravio situaciju

atila2602

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ako imas windows 10 probaj ga direktno u maticnu spojit, a ne u IO kucista i stavi ga u USB 3.0

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Kakve to veze ima sa win 10?
10 godina
neaktivan
Ne znam, mene stalno zezaju USB driveri na w10, mozda i nema veze jedno s drugim ali ne vidim razlog zasto da ne proba

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
9 godina
odjavljen
Covjek prica o win 10 i fizickim konektorima. Ako konektor na kućištu ne radi na win 10 neće raditi ni na bilo kojem drugom osu.
16 godina
neaktivan

Otkud znas da je problem u fizickim konektorima? Meni npr nije telefon prepoznalo niti kao storage niti u MiPCSuite dok nisam na Windows 10 napravio ovo što sam linkao gore.

Nek čovjek proba, ništa ga ne košta. Kad sam imao taj problem čitao sam da je nekim ljudima nakon wipe-a proradilo

9 godina
Driver signature verification il kak se vec zove, prvo fleshanje mi nije bilo moguce bez iskljucivanja toga.. nakon reinstalacije windowsa nisam to iskljucivao i radilo mi je normalno.. u svakom slucaju probat prvo to

0 0 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

hvala na pomoci ali izgleda format windowsa je neizbjezan,sve sam probao ali ne ide dok mi ostale tel normalno ucita windows

a sve je krenulo sa upd na miui 8 global stable

atila2602

0 0 hvala 0
14 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav primjetio sam da kad slikam navecer da su slike premracne gotovo se nista ne vidi...blic se upali ali kao da nema funkcije ili se ugasi neposredno prije slikanja ili sta li vec ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Jednostavno je losa kamera po mraku, neki kazu da je do xiaomievog algoritma i da je na manual modu bolje, nisam probao ali ako imas vremena igraj se malo s rucnim snimanjem po mraku trebalo bi pomoci

0 0 hvala 1
14 godina

Aha vec sam mislio da je do moje verzije roma MIUI Global 7.1 Stabilna 7.1.9.0.0 (LHOCNCL).....iako znam da nije to orginal rom jos ovoj verziji nisam nasao neku boljku--sem sto nema updejtova ali sto uopce dirati savrsenu verziju bez bugova

9 godina
A wifi jel ti radi normalno? Meni na vendor romu je bio spor wifi za poludit

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
fpozar kaže...
Jednostavno je losa kamera po mraku, neki kazu da je do xiaomievog algoritma i da je na manual modu bolje, nisam probao ali ako imas vremena igraj se malo s rucnim snimanjem po mraku trebalo bi pomoci

Na CM13 kamera je puno bolja

14 godina

Neznam kako bi provjerio,mislim neznam kakav bi trebao biti nisam primjetio nista neobicno ?

Sta je cm13 neki update.... i ja bi fleshvao rom i sta vec treba da mi mob povlaci zadnje nadogradnje ali sto vise citam to me vise prolazi volja toliko informacija,teksta postupaka da neznam odakle bi poceo,pratim ovu temu i sve ali opet svakom je drugacije tesko je biti pametan :S

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Izašao 6.9.15 , da li je tko probao?

0 0 hvala 0
16 godina
Updateao istog trena jer mi je 6.9.9 katastrofalno radio.
Ovako na prvu mogu reći da se fingerprint unlock nije baš popravio, ali čini mi se da su notifikacije živnule malo iako to može biti do jučerašnjeg čačkanja po postavkama. Ostale stvari nisam isprobao. Bateriju ću moći komentirati nakon par dana.
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

razmisljam o kupnji Redmi Note 3 Pro, ali kolko vidim po forumima treba stavljat razne romove i opcenito znat radit s tim...sad dal mi preporucujete da uzmem taj mobitel posto imam ful malo znanja oko stavljanja romova ili ima step-by-step tutorial na internetu?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
s0me0ne kaže...
Updateao istog trena jer mi je 6.9.9 katastrofalno radio.
Ovako na prvu mogu reći da se fingerprint unlock nije baš popravio, ali čini mi se da su notifikacije živnule malo iako to može biti do jučerašnjeg čačkanja po postavkama. Ostale stvari nisam isprobao. Bateriju ću moći komentirati nakon par dana.

Isto tako nakon nadogradnje na 6.9.9 - fingerprint unlock postao užasno loš. Notifikacije ne dolaze na vrijeme i baterija se prazni puno brže. Upravio sam ga nadogradio pa budemo vidjeli jel se popravilo šta barem u vezi baterije. 

You are /dev/null to me.
9 godina
Ma na redditu ima kak stavit global stable rom, a mislim da ce ti on biti i dovoljan :) ja ga koristim i dobar je, jedino sam rootal jos i adaway ubacil
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Ali mi nisu jasni ti updateovi....to ima veze sa romom ili sa miui? Vidio sam da OTA updates dolaze svakih mjesec dana...to su rom updateovi? Ako stavim taj global stable oce i dalje biti kineskih aplikacija ili ce sve kinesko bit maknuto?

Ispricavam se ako su glupa pitanja, al stvarno mi nista nije jasno.. :D

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
blackeagle29 kaže...
Ma na redditu ima kak stavit global stable rom, a mislim da ce ti on biti i dovoljan :) ja ga koristim i dobar je, jedino sam rootal jos i adaway ubacil

Kako si rootao official rom a da ne izgubis recovery i da li ti je ostao ota update? Koju aplikaciju koristis za adaway? Ako moze,stavi link jer ih play store izbaci milijon

9 godina
Ota update ti je update roma, dodavanje novih funkcija ispravljanje bugova itd.. na global stable nema kineskih aplikacija ali su sve google aplikacije, movies, music, drive, hangouts i ostale koje imaju.. pitanja uopce nisu glupa, siguran sam da se hrpa ljudi pitala jel ce bit kineskih aplikacija ili ne prije kupnje, samim tim i ja...

Global stable, official sam flashal sa miflashom preko edla(ak se tak zove), flashal temporaly twrp, u edlu preko kompa neki .bat fajl koji je loadal privremeno twrp, u njemu sam flashal supersu.zip, ocistil cache i restartal, skinul sa play store supersu i imal sam root.. ugasim mob, idem uc u recovery i nema ga, da bi opet uso u njega treba ga s kompa pokrenut... a ota, da bi se updateal treba skinut cijeli rom package, mozes sam skinut pa odabrat zip file, a mozes pustit prvo da par mb update skine izbaci da ne moze instalirat i onda ce te pitat da skine cijeli rom i instalira, ja radim po tom da sam skine cijeli rom preko updatera, kad ga skine mob se restarta i updatea, aplikacije ostanu al si ja ipak napravim backup jer nekad zna raspored ikona razmjestit pa da ne moram puno popravljat to.. i nakon svakog updatea treba ponovo flashat supersu preko twrpa.. adaway skidas preko browsera jer su neke aplikacije kao zabranjene na storeu.. jedino kaj sad im zna proc koja reklama sa strane pa trazim alternativu adawayu

0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav ekipa, imam Xiaomi Redmi Note 3 i dogodilo mi se je da vise ne prepoznaje moj otisak prsta, ne mogu ga otkljucati, a kad upisem sifru isto je ne prihvaca. Molio bih pomoc ako je itko imao slican problem ili ako netko zna sto bi moglo biti. Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
17 godina
Korisnik1251 kaže...
blackeagle29 kaže...
 Koju aplikaciju koristis za adaway? Ako moze,stavi link jer ih play store izbaci milijon

Na play trgovini su takvi appovi zabranjeni (štete reklamnoj zaradi)

https://adaway.org/

Direkt link, download bez F-Droida https://www.androidfilehost.com/?fid=24588232905720420

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.9.2016 14:37 (Nefil).
9 godina
Kak ni sifru ne prihvaca? Probaj upisat proslu sifru ak si imao neku prije sadasnje.. inace blokira fp senzor ako 5 puta ne ocita poznati otisak
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice