Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 900.460
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Evo stigao mi je RN3 PRO International edition. 

Uz njega sam uzeo i prozirnu maskicu za običnu verziju iako je na stranici pisalo da neće odgovarati na za international verziju.

I zbilja ne odgovara. Taman fali tih 2mm.

Eto tako da znate kad kupujete.

Moj PC  
0 0 hvala 1
8 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
Hvala na informaciji kako da provjerim je li mi orginala ili fejk verzija rom-a? Uradio sam screenshoot ta molim te ako možeš viditi ako se razumiješ je li orginal ili ne unaprijed hvala
12 godina
neaktivan
To je originalni rom.

0 0 hvala 0
17 godina
Beroshima kaže...
Hvala na informaciji kako da provjerim je li mi orginala ili fejk verzija rom-a? Uradio sam screenshoot ta molim te ako možeš viditi ako se razumiješ je li orginal ili ne unaprijed hvala

xiaomi.eu nije original rom. U zadnje vrijeme ih je počeo Honorbuy stavljati.

https://xiaomi.eu/community/

Poruka je uređivana zadnji put pet 16.9.2016 19:33 (Nefil).
8 godina
neaktivan
Da i ja sam predpostavljao da nije,poslao sam danas zahtjev Xaomiu za otključavanje uređaja i ocekujem Sms.znači da za ovaj Rom nece biti OTA ili ?
10 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
Da i ja sam predpostavljao da nije,poslao sam danas zahtjev Xaomiu za otključavanje uređaja i ocekujem Sms.znači da za ovaj Rom nece biti OTA ili ?

Pročitaj malo temu unazad

xiaomi.eu ako neznaš šta je onda ja stvarno neznam kako si i zašto kupio Xiaomi mobitel. Očito nisi pročitao ništa u ovoj temi a kamoli malo šire

10 godina
neaktivan
Kust kaže...

Klikneš na slikicu sivog (745 komada ima). Kolko vidim sivi i zlatni ima

Pitam jer ima slikica samo za sivi i zlatni od Top One-a, ali nema veze

Pa pitao si za sivi...

ili ti misliš za verziju koja je od naprijed crna?(oko ekrana)

12 godina
neaktivan
Lapsus ,nisam vidio da piše eu.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Da u pravu si nisam čitao jer nemam vremena konstantno radim,a kada sam slobodan onda vjerovatno spavam zato i tražim pomoć,ali sam sada nešto malo pročačkao po xaomi.eu i naletio kako da otključam mob bez slanja zahtjeva,ali za to treba vremena a ja ga nazalost nemam,zato i pitam....
10 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
Da u pravu si nisam čitao jer nemam vremena konstantno radim,a kada sam slobodan onda vjerovatno spavam zato i tražim pomoć,ali sam sada nešto malo pročačkao po xaomi.eu i naletio kako da otključam mob bez slanja zahtjeva,ali za to treba vremena a ja ga nazalost nemam,zato i pitam....

A kako si se onda odlučio za xiaomi?

Pa valjda si proguglao i proučio, osim ako imaš love ko dreka pa kupuješ kineze bezveze?

Ukucaš u google i na prve dve strance ti je Xiaomi.eu 100%

citirat ću kolegu mcf-a, dio posta od prije malo više od godine dana:

- xiaomi.eu je najveca unofficial zajednica koja se bavi xiaomi romovima. Oni izdaju svoj international rom. Rom je baziran na developer global verziji, i izlazi svaki petak, odmah nakon sto izadje kineski global. Kakav je international rom? Radi se o obicnom developer romu, iz kojeg su prociscene sve kineske aplikacije i potencijalni bloatware, dodane najnovije verzije gappsa, podrske za vecinu jezika (ukljucujuci i hr), i rootan je. Mi account/sync uredno radi, i podrzava OTA update.

8 godina
neaktivan
A kolega bogdo da imam love ko dreka 😀😀😀onda neznam jeli ovaj moj trenutni rom sto je na mom mob-u podržava OTA ili ne ev ti sreenshot
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

kolko znam xiaomi eu ima ota updateove jednom mjesečno zbog sporog uploada ote na njihove servere, ali se može skinut, odabrat update paket i updateat..

1 0 hvala 1
10 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
A kolega bogdo da imam love ko dreka 😀😀😀onda neznam jeli ovaj moj trenutni rom sto je na mom mob-u podržava OTA ili ne ev ti sreenshot

blackeagle29 kaže...

kolko znam xiaomi eu ima ota updateove jednom mjesečno zbog sporog uploada ote na njihove servere, ali se može skinut, odabrat update paket i updateat..

upravo to

ota možda i rijeđe ali da se ručno pa je to ok

Slobodno koristi xiaomi.eu rom, a ako ti dosadi lako se prebaciš na neku official verziju

8 godina
neaktivan
Ok!hvala vam na savjetima,samo dali da cekam odg.od xaomia za otključavanje uređaja ili da ga sam otkjlučam?
9 godina
Ak je xiaomi.eu mozda je i otkljucan? Nezz.. a koji rom mislis stavit? Ak mislis ostat na xiaomi.eu ili stavit global stable/dev, ni ne moras ga otkljucavat

1 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Beroshima kaže...
Ok!hvala vam na savjetima,samo dali da cekam odg.od xaomia za otključavanje uređaja ili da ga sam otkjlučam?

Prije nego ista radis provjeri da li ti je otkljucan: http://xiaomitips.com/guide/how-to-check-if-redmi-note-3-bootloader-is-locked-or-unlocked/

Ako nije, posalji zahtjev i sacekaj par dana. Ako ne dobijes sms nakon 4-5 dana, pokusaj ga svejedno otkljucat. Meni sms nikada nije dosao a otkljucala sam ga nakon 4 dana od slanja zahtjeva. Tek kad otkljucas bootloader vidi da li ces na official ili na xiaomi.eu ili neki drugi rom. Ovaj koji ti je trenutno gore je ok ali ne nadaj se tako skoro nekom updateu. Ako ides flashat rom a da ti nije otkljucan bl, mozes sbrickat mob pa bolje da se malo strpis...

Jedino sto trenutno mozes pokusati je skinuti zadnji sluzbeni rom s http://en.miui.com/extra.php?mod=rom/download&r=301&mobile=no i instalirati ga preko updater aplikacije ako ti dozvoli, nikako preko miflasha bez otkljucanog bootloadera. Ako ti je otkljucan, instaliraj sluzbeni rom preko miflasha (trebat ce ti fastboot rom s istog ovog linka) ali ce ti se opet zakljucati bootloader pa, ako se odlucis prijeci na neki nesluzbeni rom, morat ces prvo ponovno otkljucati bootloader. 

Inace, ako netko nije znao, (ja nisam), naletila sam na netu na par tema gdje su ljudi iz ovog ili onog razloga izbrisali svoj mi account i nakon toga nisu mogli koristiti uredjaje koji su bili povezani s tim accountom pa ono...

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Dobio sam xiaomi redmi note 3 pro.

Medjutim, iako mu nije aktivirana nijedna aplikacija (tek sam ga upalio), kada stisnem ovo prvo dugme, pise mi :
1.8 of 3g avaibable. 

Dali mi mozete reci gdje on gubi taj 1,2 gb rama?
U pitanju je MIUI 8 GLOBAL 6.7.28 / Beta

0 0 hvala 0
15 godina
MIUI sučelje uzme dosta RAM-a. Ali ne brini oko toga, sve aplikacije će ti raditi uredno i multitasking je odličan sa 3 GB RAM-a.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

antutu je 75000, jeli to ok?

Nece da mi isntalira xiaomi market, samo pise X?

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hvala ti velika,jučer sam poslao zahtjev za unlock pa vidim hoće li mi odg.ili ne,ak ne idem sam u akciju...a bio sam skinuo i službeni Rom sa ove stranice i devloper ali mi ga ne prihvata vjerovatno što je locked...
9 godina
Ja sam poslao zahtjev prije skoro mjesec dana i nikakav sms dobio nisam.
Otključao sam bootloader Mi4c sam pomoću abd-a prije tri tjedna.
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Dali da instaliram neki drugi softver, sta mislite i dali da ga upgradujem?

Koje je po vama najbolje sucenje za ovaj tel?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.9.2016 17:51 (steaming).

0 0 hvala 0
17 godina
Beroshima kaže...
Hvala ti velika,jučer sam poslao zahtjev za unlock pa vidim hoće li mi odg.ili ne,ak ne idem sam u akciju...a bio sam skinuo i službeni Rom sa ove stranice i devloper ali mi ga ne prihvata vjerovatno što je locked...

Sad sam vidio da imaš MTK verziju. Ovo što sam napisao nije za tvoju varijantu RN3.Sorry. Za tebe je SP Flash Tool.

Nema veze što je zaključan bootloader. Ovdje sve piše. Čitati sa razumjevanjem i nema problema. Vjerojatno nemaš instalirane drivere pa ti ne prolazi flash ili nisi ušao u EDL (download) mod (EDL je za zaključane Bootloadere)

http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html

Bootloader nećeš moći (službeno) otključati na xiaomi.eu romu. Moj ti je savjet otključaj ga samo na službeni način. Jer ako nisi vičan flešanju i nisi siguran što radiš, a otključaš ga "neslužbeno" kad-tad će krenuti nešto krivo.

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 0:03 (Nefil).
8 godina
neaktivan
Da znam da za MTK treba SPflashtool,da u pravu si nisam vičan glede flashovanja ali imaju danas hvala bogu tutorijali i ideš step by step i sve ok,što si ti rekao "čitati sa razumijevanjem" i sve ok!
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav,

Vi koji ste narucivali s TopOnea, kada idem odabrati shipping imam samo DHL a po recenzijama gledam da nekima pise DHL nekima DHL_UK. What's the difference? Iskustva s carinom?

I PS. Uzeti 2+16 SD verziju ili 3+32 MTK?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.9.2016 10:51 (_Dangerous_Lickz_).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
Top one se spojio sa chigonom i zato neki mobiteli su dhl a neki uk dhl, sigurni bez pdva su oni na cijim slikama pise no customs duty to eu by dhl.. al ak cete narucivat s top one, slobodno se regajte na forum telekineze i on ce vas uputit dodatno i sredit popust od 5$ i free giftove..

Mislim da dreami ne nudi slanje bez pdva, na top one se uzima dhl shipping +26$ i dolazi ti za do 10 dana i bez pdva, za honorbuy nezz proceduru

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

http://nl.aliexpress.com/store/product/Original-Xiaomi-Redmi-Note-3-Pro-Snapdragon-650-Hexa-Core-5-5-2GB-RAM-16GB-ROM/342812_32596065322.html

Ja bi zeni ovaj narucio ,sta mislite?Usput vidim na svim ovin RN3 stoje ovi 7miui ,imali ove 8ce hoceli biti za njih ili vec imaju ,jel zna neko?

0 0 hvala 0
13 godina
imam zadnju verziju multi 6.9.9 i kad mi dode poruka ne svijetli mi lampica za obavjesti, da li tko ima isti problem?
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice