Pošto si napravio factory reset, budi bez brige :)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imam isto global betu sa xfs-a, jel onda mogu skinut 7.3.2.0 i preko updatera slozit, ili bas mora ici fastboot rom?
Kupio sam jucer Redmi note 3, snapdragon verziju sa alia od Topone.
Sinoc su slali poruku, i rekao sam orginal kutija sa orginal romom, sam cu nabaciti play store.
Kolike su sanse da ce ga danas spremiti? posto je petak, da ne ceka do ponedjeljka?
Takoder, 2 poruka je ono da ne potpisujem dok ne otvorim kutiju i ne upalim uredaj, jeste vi to radili (oni koji su uzimali preko DHL). Najveci problem mi je sto sam ja u BiH i mobitel je narucen u Hrvatsku, kod rodice ce doci. a nisam siguran koliko ce ona moci snimati i pregledavati uredaj.
I ja sam tako narucio kod prijatelja u Austriju i sve je prošlo u redu. Niko ništa nije otvarao ni snimao. Tako da vjerovatno ne treba da brineš.
Ja bi svaki put rekao da imam pravo na to a postar bi rekao da se to ne smije i da njemu ode 100 kuna kazne za svaki otvoreni a vraceni paket.
Na alixpresu ne potvrđuj da si primio paket do zadnjeg,
Jer imaš samo 15 dana od primitka
Pošiljke, pravo da se žališ ,ako nešto nije u redu
čini se kako će na miui8 prvo prijeći samo Mi serija (možda ne cijela), točnije Mi3, Mi4, MiNote dok za Mi2/2S, Mi5 još nije odlučeno a tek kasnije ostali.
čini se kako će na miui8 prvo prijeći samo Mi serija (možda ne cijela), točnije Mi3, Mi4, MiNote dok za Mi2/2S, Mi5 još nije odlučeno a tek kasnije ostali.
Gotovo svi uređaji dobivaju MIUI 8 upgrade, samo je u trenutnoj fazi testiranja njih par (Mi3, Mi4, Mi Note). U drugom batchu testiranje dolazi ostatak ekipe.
Da li ima neko iskustva sa vracanjem posiljke (telefon i flip case) sa Xiaomi for Sale sajta. Greskom sam porucio Note 3 PRIME ali sa MTK procesorom. Porucio sam 18 Maja i mislim da je vec stiglo u Sloveniju ali mi nije predat paket. Da li je bolje da ne prihvatim paket i automatski se vrati il itako ima velikih penala. Pisao sam mail na info@ da zelim zamenu za drugi uz doplatu ali nisam jos dobio odgovor.
hvala unapred
Zanima me ako je ovaj model PRO i dali ima utor za meorijsku karticu?
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-3-dual-16gb-black-silver.html
Koje su zapravo razlike mtk vs snapdragon uzeo bih 16/2gb verziju jednog od njih. Jeftinije me dodje mtk verzija a SDCard mi ne treba. Koji se lakse flasha tj koji ima bolju podrsku na miui.eu?

Koje su zapravo razlike mtk vs snapdragon uzeo bih 16/2gb verziju jednog od njih. Jeftinije me dodje mtk verzija a SDCard mi ne treba. Koji se lakse flasha tj koji ima bolju podrsku na miui.eu?
Odi bolje na Snapdragon verziju ako možeš.
Zanima me ako je ovaj model PRO i dali ima utor za meorijsku karticu?
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-3-dual-16gb-black-silver.html
Taj nije pro i nema utor za memorijsku karticu. Najvazniji znak raspoznavanja PRO modela je procesor koji je Snapdragon 650 sa 6 jezgri, dok je kod obicnog modela MTK Helios sa 8 jezgri.
Recimo ovaj ti je PRO u Neutrinu:
https://neutrinomobile.hr/xiaomi-redmi-note-3-pro-dual-16gb-lte-black-silver.html
pitanje
ima li global verzija za note 3 i ako ima koliko ste cekali na nju?
imam redmi 3 pro pa sam malo nestrpljiv
Koji su to bugovi? Ono pitam bez prcanja..
Notifikacije znaju kasnit, odnosno poruke, messenger mi zatrzava. Netko je vec spomenuo da je potrebno napravit full wipe i odma stavit zadnji update pa cu to probat kad uhvatim vremena.
Napravio sam reset odnosno flasho direktno zadnji update preko miflasha sa full wipe(flash all) i sad sve radi normalno, nema vise kasnjenja notifikacija niti kresanja aplikacija. Notifikacije se normalno pojavljuju na lock screenu, isto tako nema zatrzavanja messengera.
Ja imam global stable za redmi note 3 pro i sve radi ok. Mob sam dobio sa global beta ali sam odmah preko updater aplikacije napravio upgrade plus factory reset.
MIUI Global 7.3 Stable
7.3.2.0(LHOMIDD)
Jedno početničko pitanje s obzirom da sam novi u MIUI svijetu.
Kako dobiti 5 icona u redu? Ovo sa 4 ikone na 5.5 " ekranu mi izgleda kao totalni "waste of space". :D
xposed installer+ mod miui tweaks
nemam pojma za druge opcije
Fora je,brze zakljucat (netreba widget),npr bljeskalicu ,screenshot i ostalo samo kliznes prstom i odma uradi..
Gdje se nalazi ta opcija, kako do nje doći? Da ne kopama pod podpostavkama
Kako dobiti 5 icona u redu? Ovo sa 4 ikone na 5.5 " ekranu mi izgleda kao totalni "waste of space". :D
Samo duže pritisneš na ikonicu i spustiš.......
Preporučam Nova Launcher(ili nešto slično, ali ovo znam da je dobro) ako ti je do korištenja prostora. Ja ga koristim od prvog dana kad sam dobio mobitel, imam 6x6 grid tako da stane što god i kako god hoćeš. Bolje od bilo kojeg stock launchera, pogotovo MIUIevog.
Možda malo, ali nije toliko brži od MIUIa da radi neku stvarnu razliku.
Ne, pa naravno da nije sporiji. Doslovno prva stvar u descrpitionu mu je "performance driven", ne bi imalo smisla da je sporiji
Gdje se nalazi ta opcija, kako do nje doći? Da ne kopama pod podpostavkama
Settings > Additional Settings > Touch assistant.
Koristim global stable 7. 3. 2. 0. I te opcije nemam u postavkama.