Xiaomi Redmi Note 3

poruka: 5.327
|
čitano: 907.169
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 3
myroman kaže...

Ja sam danas pokrenuo claim kod Paypala za xiaomiforsale.com narudžbu.

Platio sam Redmi Note 3 Pro u petak i od onda nisam dobio ama baš nikakav odgovor. Niti preko facebooka, niti preko maila.

Naravno, od slanja paketa još ništa, nikakav tracking, ništa...

Ne velim da su lopovi, ali preporučam da budete oprezni. Ako ne odgovaraju na bilo kakve mailove onda nešto ne štima...

takva je većina kineza, tok im ne platiš dobri su ko kruh ,a kad uzmu lovu ni ne pomisle odgovoriti

kao ona đubrad sa TOP ONE

ti bar imaš pay pal zaštitu i nećeš biti oštećen ni u kom slućaju

17 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav, danas sam tek uhvatio malo vremena da se poigram sa Redmi note 3 pro (2/16). Ko ima, kao ja nesluzbeno otkljucan bootloader a trenutno na mobu ima global stable rom i zeli update, to se ne moze odraditi preko OTA jer ce ponovo zakljucati bootloader. Procedura sa kojom sam to sad odradio je sljedeca:

Instalirati COFFACE TWRP sa ovog linka (fastboot image):

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-3/development/recovery-kenzotwrp-cafface-3-0-0-t3369341

Ili ako vec imate postojeci TWRP, skinuti samo IMG fajl, prebaciti ga na telefon i flesati iz TWRP:

https://drive.google.com/file/d/0B5bSNUUrjm6JQjFhUEkzZXZ2bkk/view

Ovaj TWRP radi patch boot.img tako da se ne dobija bootloop nakon flesanja.

Kad ste to odradili, skinete na komp posljednji global stable rom, onda otvorite zip, udjete u update-firmware folder i pobrisete fajl emmc_appsboot.mbn, snimite izmjene i to je to. 

Onda treba modifikovani rar prebaciti na telefon i flesati taj rom preko twrp. Ja sam flesao bez WIPE, tako da sam sacuvao sve podatke. Na kraju vas pita da ali zelite da sprijecite flesanje stock recovery preko TWRP, sto potvrdite i pita da li zelite instalaciju SuperSu, opet potvrda i to je to.

Ista procedura je potrebna za svaki naredni update.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 11:19 (sava84).

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Evo, dobio i ja tracking number, pa ublažavam početne kritike na xiaomiforsale.com.

Doduše paypal claim ostat će dok ne vidim da je s mobom sve u redu.

Naravno, odgovore na upite nisam još uvijek dobio (a niti ću ih, očito je, dobiti).

0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Nisi dobio odgovor 4 dana i vec si na claimu? Jesi sad svjestan da kad ti prode rok za claim(koji je kraci od paypal protection od 180 dana) nemas vise nikakvu zastitu jednom kad zatvoris ili se automatski zatvori clam? Sto ako telefon rikne nakon recimo 6 mjeseci? Bez brige te mogu odpiliti...

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Pozdrav i od mene,treba mi mala pomoć ili savjet ako neko zna.

Imam legalno otključan bootloader ,instaliran TWRP i super su.

Danas sam povukao update 7.3.2.0 telefon se rebuto ali u recovery mod šta treba uraditi da se instalira update.

Telefon je rn3 pro,

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
System ni u ludilu ne dirat jer brise rom pa se mores jebat

e pa da, odtud naziv clean, fresh install...

0 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Meni javio da imam neki virus i kad skeniram javi da je sve ok,kao siguran sam. Imam MIUI Global 7.1, 7.1.9.0.0 koji je došao s njim.

Spojim ga na laptop ali ništa se ne događa. Kako da prebacim slike sa njega.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 14:54 (DubravkoB.).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Probao install update 240 mb izbaci grešku.Error 7

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 18:48 (raza).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Planiram kupiti Redmi Note 3 Pro sa xiaomiforsale.com ( https://www.xiaomiforsale.com/en/phones/312-note-3-pro-332.html#/26-network_type-lte/41-memory_size-32gb/59-color-light_grey ) te bih zamolio ako neko ima iskustva s romom koji se dobija,tj. tvornički rom ako sam dobro razumio, da ih podijeli. Najvise me zanima stabilnost i mogući bugovi ako ih ima.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
raza kaže...

Probao install update 240 mb izbaci grešku.Error 7

Probaj flashat cijeli rom al prije si prebaci podatke

16 godina
neaktivan
Foz-matija kaže...
Kad napravis system wipe jel ostaje twrp recovery?

ostane, barem meni

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Hvala,probat ću.

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

7.3.2.0 je velik korak naprijed, imao sam hpru testiranja, vrtio benchmarke nekoliko puta, mijenjao kernel, igrao se s postavkama, radio backup, uz sve to pozivi, slikanje, poruke, surfanje i baterija je bez problema izdržala 2 dana, još mi ostalo 20%... 

4 0 hvala 1
14 godina
neaktivan

razorinc 

Kineski ili global stable ? Kakva je kamera ? Ima li poboljsanja ? Ja sam na zadnjem global, kamera ista + jos sitniji bugovi pa si kontam stavit global developer ili china.

Poruka je uređivana zadnji put uto 17.5.2016 22:31 (tolka).
16 godina
Xiaomi Redmi Note 3

Koji su to bugovi? Ono pitam bez prcanja..

(G)jokaCRO ingame
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tolka kaže...

razorinc 

Kineski ili global stable ? Kakva je kamera ? Ima li poboljsanja ? Ja sam na zadnjem global, kamera ista + jos sitniji bugovi pa si kontam stavit global developer ili china.

Ja sam na kineskom. Poboljšanja općenito ima al za kameru (oni su naveli "Optimization - Camera image processing") pitaš krivu osobu, na to će ti netko drugi odgovorit tko to više prati.

Download (mala napomena, linkove su podijelili ostali korisnici, ovo je samo copy paste, ne odgovoram za probleme nastale flashom)

china stable:

http://bigota.d.miui.com/V7.3.2.0.LHOCNDD/miui_HMNote3Pro_V7.3.2.0.LHOCNDD_3219c6418a_5.1.zip

global stable:

http://bigota.d.miui.com/V7.3.2.0.LHOMIDD/miui_HMNote3ProGlobal_V7.3.2.0.LHOMIDD_6b50c6f92c_5.1.zip

Changelog:

System
Fix - Size limit for feedback logs Update (05-12)
Fix - Issues with uploading attachments for hardware bug reports (05-12)
Fix - Animations froze after device was flashed and turn on for the second time (05-13)
Fix - Occasional volume key issues (05-13)
Fix - Couldn't play *.mkv files as well as buffer and play at the same time when using Google Parser to play *.mkv and *.mp3 files (05-13)
Fix - (05-14)

Phone
Fix - No back button when placing an emergency call without a SIM card (05-13)
Fix - Couldn't record calls automatically if they were received during GPS navigation (05-13)
Fix - Issues with video calls in India's Reliance networks (05-13)

Contacts
New - T9 search for Hindi (05-13)
Fix - Call history stopped working in some cases (05-12)

Messaging
Fix - In some cases delivery reports weren't sent after scheduled outcoming SMS to multiple users (05-13)

Lockscreen, Status Bar, Notification Bar
Fix - Screen lit up multiple times after receiving a notification (03-10)
Fix - Music lock screen appeared when a game was running in the background (04-06)
Delete - Manage guest access to notification shade (03-18)

Camera
Optimization - Camera image processing(05-13)

Gallery
Fix - Automatic backups and sync turned back on after you turned them off and then entered hidden albums (05-13)

Music
New - Dragging songs to rearrange playlist order (03-08)
New - Saving current playlist as a new playlist (03-08)
New - Shortcut for recently played songs (03-08)

Backup
Fix - "Select app" page in Mi Mover sometimes didn't respond (03-10)
Fix - Errors with transferring files containing "%" in the name (03-10)
Fix - In some cases Mi Mover transfers interrupted and the app didn't respond (03-11)
Fix - In some cases Mi Mover stopped working after the connection was established (03-18)
Fix - Improved Mi Mover's stability (05-13)

Settings
Fix - No effect after tapping OK button under the password when resetting the device (05-13)

Permissions Manager
New - A security prompt will appear when an app is installed via USB to prevent unwanted installations (03-08)
Optimization - Preventing apps which have permissions to read notifications from starting automatically (03-16)
Fix - FC issues when giving an app permissions (05-12)

Calendar
Fix - Calendar stopped working with Hebrew as the system language (05-13)

Clock / Calculator
New - Long press alarm to select and delete multiple alarms (03-29)

Cleaner
Optimization - Press and hold to add items to exceptions (04-06)
Optimization - Fixed problems with performance after clean-ups (04-06)

Security
New - Fingerprint unlock for custom apps (03-15)
Optimization - App lock improvements (05-13)

Mi Cloud
Fix - Find device could be turned off without entering the password in some cases (05-12)
Fix - Call history couldn't sync in some cases (05-12)
Fix - In some cases notification about existing backups was shown when none were made (05-12)
Fix - In some cases changing Home screen layout led to turning sync off (05-12)
Fix - The number of apps waiting to be restored wasn't dynamically updated in the notification shade (05-12)
Fix - After a reboot, previously restored and then deleted apps appeared again (05-12)

14 godina
neaktivan
red_bull kaže...

Koji su to bugovi? Ono pitam bez prcanja..

Notifikacije znaju kasnit, odnosno poruke, messenger mi zatrzava. Netko je vec spomenuo da je potrebno napravit full wipe i odma stavit zadnji update pa cu to probat kad uhvatim vremena. 

9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 3

Da li netko zna kako isključiti ledicu prilikom punjenja baterije? Samo to bi isključio, a ostalo da mi i dalje gori.

0 0 hvala 0
16 godina
Brunocro kaže...

Da li netko zna kako isključiti ledicu prilikom punjenja baterije? Samo to bi isključio, a ostalo da mi i dalje gori.

Postavke ==> Dodatne postavke ==> Svjetlo obavijesti ==> LED svijetli prilikom punjenja stavi na "OFF".

13 godina
Brunocro kaže...

Odi u Settings > Additional settings > Notification light i isključi "Light up when charging".

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
Xiaomi Redmi Note 3

A jel postoji opcija (ili se barem planira) da se koristi double tap to wake?

To je jedina stvar koja će mi faliti jer ju moj LG G2 ima i navikao sam na nju...

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Cromaki kaže...
Brunocro kaže...

Odi u Settings > Additional settings > Notification light i isključi "Light up when charging".

Nažalost ja to nemam.

Pulse notification light

Notifications light colour

Calls light colour

Messages light colour.

Samo to imam :(

9 godina

Kak nema?

Na poslu sam, mobitel mi na stolu uz komp... Odem negdje, vratim se, double-tap, vidim kaj ima i nastavljam s radom.  :D

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
razorinc kaže...

Download (mala napomena, linkove su podijelili ostali korisnici, ovo je samo copy paste, ne odgovoram za probleme nastale flashom)

china stable:

http://bigota.d.miui.com/V7.3.2.0.LHOCNDD/miui_HMNote3Pro_V7.3.2.0.LHOCNDD_3219c6418a_5.1.zip

global stable:

http://bigota.d.miui.com/V7.3.2.0.LHOMIDD/miui_HMNote3ProGlobal_V7.3.2.0.LHOMIDD_6b50c6f92c_5.1.zip

da li global 7.3.2.0.rom isto popravlja grešku propuštenih poziva

10 godina
neaktivan

na global 7.3.2.0 romu nema problema sa propuštenim pozivima

od 30 poziva 0 propuštenih

sad ova cigla može služiti i kao telefon

još da riješe taj problem na eu romu onda ću imati i prijevod

17 godina
neaktivan

@Myroman

Blinka ledica ako imas nekakvih desavanja na telefonu, jos fino podesis razlicite boje ledica za razlicite dogadjaje, pa domah znas da li je poziv, poruka ili mail po boji svjetla. Mislim da se to ne moze podesiti, jer je to do kernela. Nisam znao da ne podrzava Qualcomm Quick Charge,a imam QC punjac za auto, ta bi opcija bila korisna. Nisu je ubacili

Poruka je uređivana zadnji put čet 19.5.2016 11:25 (sava84).
9 godina
Eto, meni stigao Redmi Note 3 Pro sa xiaomiforsale.com.
Istina da sam sigao claim zbog neodgovaranja na mailove ali sad cu ga ukinuti. Ipak, komunikacija im je nula bodova.
Mob je dosao sa global beta romom.
Ja sam rucno iz browsera skinuo global stable rom i iz updatera ga azurirao. Nakon toga sam jos napravio factory reset i to bi trebalo biti to?
Hrvatskog jezika nema, to mi ne smeta. Ali kad pokusavam odabrati locale isto nema Hrvatske. Odabrao sam cesku. Kako u locale odabrati Hrvatsku?

0 0 hvala 0
13 godina
myroman kaže...
Eto, meni stigao Redmi Note 3 Pro sa xiaomiforsale.com.
Istina da sam sigao claim zbog neodgovaranja na mailove ali sad cu ga ukinuti. Ipak, komunikacija im je nula bodova.
Mob je dosao sa global beta romom.
Ja sam rucno iz browsera skinuo global stable rom i iz updatera ga azurirao. Nakon toga sam jos napravio factory reset i to bi trebalo biti to?
Hrvatskog jezika nema, to mi ne smeta. Ali kad pokusavam odabrati locale isto nema Hrvatske. Odabrao sam cesku. Kako u locale odabrati Hrvatsku?

Hrvatske nema pod locale, ali za to se ne brini jer ne mijenja ništa.

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
9 godina
A da li je postupak upgradea sa bete na stable ok?
17 godina
Xiaomi Redmi Note 3

došao i meni danas sa tim globalom

ne možeš odabrati hrvatsku jer još kinezi nisu dodali/omogućili prijevod u rom

ja flešao china dev verziju korz edl i miflash

sad čekamo odobrenje za unlock

MIUI HR TRANSLATOR

1 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice