Deadlock

poruka: 7
|
čitano: 1.179
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Deadlock

https://store.steampowered.com/app/1422450/Deadlock/

Vidim nema teme za ovu novu igru od Valve-a.

U zadnjih nekoliko dana je lijepe brojke skupila na steamu sad prije 15min je 170 000 igraca online.

Nekakav mix MOBA-e i 3rd Person shootera. Ajmo rec LOL i Overwatch imali bebu ukratko.

Jel igra tko ? Kakva su vasa iskustva.

Ja sam jucer dobio invite pa sam danas malo zaigro nakon posla.

Nakon godina i godina LoLa i nekoliko god Overwatcha probao danas ovo i cini se full zanimljivo.

Naravno brdo mehanika treba pohvatat i namazali su me danas ovi igraci koji su vec utukli xx sati u ovu igru.

Vjerujem da imaju vec igraci koji imaju i preko stotine sati.

Cini se full zabavno, dosta se fokusa stavlja na last hitanje miniona i deny-anje tih last hitova protivnicima.

Vidim da bi ovo potencijalno mogao biti next big thing u gaming i esports svijetu.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 2.9.2024 21:28 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Deadlock

Volio bih cak probat, pa ako netko moze inviteat, bio bih zahvalan :) Steam id mi je 76561198077951226

0 0 hvala 0
6 godina
Deadlock

Netko je napisao da već ima 700 sati u igri. Ne znam jel moguće, ali nije to za mene. Single playera se moram držat. 

AMD,........is that baba Su trying to sell us dog sh*t or what?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Deadlock

Imam oko 20 sati zasad i ovo je najbolji hero moba shooter na trzistu. Skill cap velik, ima dosta mape za naucit,mehanike kretanja zanimljive, deny golda i last hitanje golda top mehanika.

A i optimizirano je dost dobro, ja sa svojim prastarim i7 7700k i 1070 grafom nemam nikakvih problema sa FPS-om. Doduše balans je malo zajeban trenutno, CC je jednostavno prejak pa heroji koji ga imaju imaju prednost...

Predvidjam da ce ova igra bit smrt Overwatchu i ostalim inferiornijim hero shooterima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.9.2024 8:02 (Rocinante2112).
15 godina
Deadlock

Ja Deadlock isto vrtim bez problema.

Meni i nije bas nesto sjeo. 

Malo je sad dizbalans sto se tice matchmakinga i dobijem na drugoj strani igrace (u odnosu na moj tim) koji imaju mnogo vise iskustva od nas pa game bude jednosmjeran.

Jako puno se fokusira na lasthitanje i deny-janje istog protivniku sto mi je isto previse hardcore. Moras full fokusiran i precizan bit na za te souls inace se neces dobro provest u lane-u.

Za heroja trebas otvorit sandbox testirat prije nego ga igras u sluzbenom game-u jer su dosta kompleksni + ima brdo stvari koje moras radit istovremeno.

Dosta steep learning curve.

Mislim da cu ga zaigrat jos sigurno kad sluzbeno izadje i kad malo bolji matchmaking bude ipak je ovo jos testna faza.

Pogledo malo ove pro igrace koji su navalili na igru i kakvu oni mehaniku imaju je boli glava.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Re: Deadlock
AmonZero kaže...

Ja Deadlock isto vrtim bez problema.

Meni i nije bas nesto sjeo. 

Malo je sad dizbalans sto se tice matchmakinga i dobijem na drugoj strani igrace (u odnosu na moj tim) koji imaju mnogo vise iskustva od nas pa game bude jednosmjeran.

Jako puno se fokusira na lasthitanje i deny-janje istog protivniku sto mi je isto previse hardcore. Moras full fokusiran i precizan bit na za te souls inace se neces dobro provest u lane-u.

Za heroja trebas otvorit sandbox testirat prije nego ga igras u sluzbenom game-u jer su dosta kompleksni + ima brdo stvari koje moras radit istovremeno.

Dosta steep learning curve.

Mislim da cu ga zaigrat jos sigurno kad sluzbeno izadje i kad malo bolji matchmaking bude ipak je ovo jos testna faza.

Pogledo malo ove pro igrace koji su navalili na igru i kakvu oni mehaniku imaju je boli glava.

play test je i nema matchmakinga trenutno ni ratinga. kog dobijes dobijes,i ja sam primjetio da dobim noobare koji neznaju last hitat ni denyat a bome ni mapu koristit al boze moj,tak je u svakoj multi igri...

11 godina
Deadlock

Ajd ako ima koja dobra duša da me invajta (na pp za dodavanje na steam).

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice