Evo i moj je Pro model jucer stigao na adresu :)
Eeh sad, doso mi je sa stable ROMom, bez google appsa...Ugl, za Pro model, koji je the best ROM za staviti?
jel ti stigao sa official ROM-om ili nekom skuhanom verzijom ROM-a?
Nisi mene pitao, ali i moj je stigao jučer od istog prodavača, mene je pitao hoću li čekati da mi on stavi multi-language ROM ili da mi pošalje sealed in box. Naravno, uzeo sam ovaj neotvoreni, tako da je official ROM, ali ovisi što zatražiš.
Ako budem imao vremena kasnije mogu napraviti malu usporedbu MTK i Snapdragon verzije, najviše me zanima kamera. Za sada ih nisam direktno uspoređivao, ali ne osjetim neku razliku između ta 2 modela u normalnom korištenju, ali vidjet ću kad ih uzmem jedan pored drugog.
Dap dap, sluzbeni je...
Nisam bio bas jucer od vremena, pa sam ga samo nakratko primio i upalio :)
Kamera mi se cini nekak zuckasta (slikao u zatvorenoj prostoriji sa prodorom suncevog svijetla), ali budem je danas-sutra malo detaljnije istrazio.
Jel bi official ROM trebao raditi kao po spagi? Hrvatski mi nije bitan jer mi je tak i tak sve na engleskom. Ii sta sa google appsima?
Jos samo da pohvalim Xiaomijeve slusalice, znaci cudo su!!!
Uzeo sam model koji je izasao nakon Piston 3 - http://www.aliexpress.com/store/product/2015-Newest-Original-Xiaomi-Dynamic-and-Balanced-Armature-Headphones-HD-Audio-3-5mm-Mi-In-Ear/342812_32526364968.html?spm=2114.12010108.100007.20.ZdstOc
Svaka preporuka ;)
Edit: Dap, seller mi je uputio isto pitanje :)