Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 806.966
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozz, jel uzimao tko zamjensku bateriju? I ako je di

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi Note 2
mungo kaže...

Pozz, jel uzimao tko zamjensku bateriju? I ako je di

Pogledaj ovdje

17 godina
Xiaomi Redmi Note 2 - tap to wake

Pozz,

u vezi tap to wake funkcije. Vidio sam da je ovo ovome bilo priče, a ne znam da li ima rješenja za to. Sve u svemu, naišao sam na aplikaciju Wakeup Touch Nexusisprobao je i radi ko beba.

Jedina njena mana je što radi na principu promjene stanja senzora blizine, tako da morate dva puta tapnuti direktno na senzor blizine (a ne bilo gdje na ekran) te za pola sekunde-sekundu će se ekran probuditi.

Uživajte! :)

Pretpostavka je majka svih zajeba. || To do list....go to Pamplona and run in front of bulls!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 9.11.2016 17:06 (Zero Chance).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Pošto ti ovo drži stalno aktivan senzor vjerovatno će ti se to odraziti i na potrošnju baterije .
17 godina
Ja se držim toga da ako nije nativno podržano, ne treba ni koristiti. Potrošnja baterije, problemi s performansama, rušenja... Ne isplati se.
12 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Lijep pozdrav!

Imam probleme sa mobitelom, pa me zanima da li se neko susreo sa slicnim problemom...

Mobitel mi radi normalno neko vrijeme nakon paljenja, i onda nakon nekog vremena pocinje crashat aplikacije koje su trenutno otvorene ako upotijebim back tipku, a nekad ih pocne crashat i bez da ista diram.

Vec sam dva puta radio update ROM i brisanje cache-a i nije pomoglo...

Trenutno sam na MIUI8 6.11.3 (ali isti problem sam imao i na par prijasnjih ROMova).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
nix111 kaže...

Lijep pozdrav!

Imam probleme sa mobitelom, pa me zanima da li se neko susreo sa slicnim problemom...

Mobitel mi radi normalno neko vrijeme nakon paljenja, i onda nakon nekog vremena pocinje crashat aplikacije koje su trenutno otvorene ako upotijebim back tipku, a nekad ih pocne crashat i bez da ista diram.

Vec sam dva puta radio update ROM i brisanje cache-a i nije pomoglo...

Trenutno sam na MIUI8 6.11.3 (ali isti problem sam imao i na par prijasnjih ROMova).

Vidim da je to Developer ROM China Version: 6.11.3 (MIUI8)
Imaš li neki određeni razlog za China verziom, ja želim jednom mulcu stavit MULTI WEEKLY 6.10.20
ali nisam baš siguran što je naj bolje.
Tvoj problem mi miriši na pregrijavanje, ali nisam imao takvih problema pa samo nagađam
svakako bi želio da je tvoj problem softverske naravi.

12 godina
felicija kaže...

Vidim da je to Developer ROM China Version: 6.11.3 (MIUI8)
Imaš li neki određeni razlog za China verziom, ja želim jednom mulcu stavit MULTI WEEKLY 6.10.20
ali nisam baš siguran što je naj bolje.
Tvoj problem mi miriši na pregrijavanje, ali nisam imao takvih problema pa samo nagađam
svakako bi želio da je tvoj problem softverske naravi.

Radi se o eu multi weekly verziji (xiaomi.eu_multi_HMNote2_6.11.3_v8-5.0.zip)... ali zapravo nebitno jer mi se taj problem proteze kroz nekoliko razlicitih ROMova.

Kako bi mogao provjeriti da li je rijec o pregrijavanju, tocnije koje temperature se smatraju "normalnima"?

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ja sam vidao i preko 70C na procu kod jaceg koristenja, ali vise manje je ostako normalan za koristit, nije se nista rusilo, malo perfomanse padnu jedino.

Moj PC  
1 0 hvala 1
9 godina
neaktivan
Šta po tebi znači crashat aplikacije?
Tipka Back je po defaultu zatvaranje - gašenje apk....
Promijeni u Tipkama pa vidi ako se ponavlja situacija.. .
9 godina
Xiaomi Redmi Note 2

nažaloast, dogodilo se, mob je završio u vodi...

mob je sušen dva dana, pa je sve radilo (osim akcelerometra i žiroskopa nekim čudom) i onda se više nije dao bootat.

i mi recovery i naknadno flashan twrp radi, tu sam wipe-ao sve kaj se dalo i nije dalo.

flashao sam i official i unofficial više romova:

preko miflasha (fastboot) - uspješno

preko twrp-a - uspješno

preko misuita - neuspješno, nije dao.

i nakraju balade ili bootloop ili samo logo screen sa one tri točkice na dnu.

ima još nešto što se da napravit osim reciklaže?

0 0 hvala 0
12 godina
Ententini1 kaže...
Šta po tebi znači crashat aplikacije?
Tipka Back je po defaultu zatvaranje - gašenje apk....
Promijeni u Tipkama pa vidi ako se ponavlja situacija.. .

Back tipka nije automatsko zatvaranje aplikacije u aplikacijama u kojima ima mogucnost koristenja back...

a na rusenje aplikacije mislim odo da se aplikacija zatvori i sustav ispise npr. "force closed Facebook"

Sad sam negdje vidio da je netko slican problem rijesio samo tako sto je ukljucio performance mod, nadam se da ce pomoc...

9 godina
neaktivan
Dakle da se ne raspravljamo, pročitaj šta piše u postavkama, dodatne postavke, tipke.
Dugi pritisak na back tipku zatvara trenutnu aplikaciju.
I onda piše prisilno zatvoreno, jer si tako stavio, u biti nisi, nego je po defaultu ali možeš stavit neku drugu opciju. ..
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Izlaz iz aplikacije jeste defaultno ponašanje, ali ne bi trebalo da iskače "Force closed".

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Ali eto iskače na ekranu lijepo piše, u meniju lijepo piše pa onda tako je valjda, nek promijeni na neku drugu mogućnost pa mu neće pisati ako smeta. Opcija je dobra, ako nećeš zazvoriti apk stisni srednji gumb pa si na početnom ekranu..
9 godina
neaktivan
Ali eto iskače na ekranu lijepo piše, u meniju lijepo piše pa onda tako je valjda, nek promijeni na neku drugu mogućnost pa mu neće pisati ako smeta. Opcija je dobra, ako nećeš zazvoriti apk stisni srednji gumb pa si na početnom ekranu..
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Nije mi jasno... 6.10.27 beta MIUI 8.1, sve radi glatko međutim uz ujednačeno svakodnevno korištenje, jedan dan dočekam večer na 40%, drugi dan uz jednako korištenje mi se gasi oko 14-15... ima li netko slična iskustva, zašto tako velike oscilacije u potrošnji?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Meni su na svim beta romovima bile dosta velike oscilacije u sot-u uz slicno koristenje, od 1 do preko 3 h sot na istom romu, neka te ne zabrinjava.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Evo dosla baterija nova zamjenska neki dan.  I evo prvi put da imam 4 sata sota.  

Ja mislim krajem  8 mjeseca mi se pokvario ulaz za punjac te se trebam jebavat kod namjestanja punjaca.  Od kad se to sjebalo prvo sam htio narucit bateriju da vidim hoce li trajat duze i traje.  Sad bih trebao naruciti novi usb conector. 

Baterija narucena s aliexpressa kostala oko 10dolara.

Nije originalni proizvod, nego je marke Nohon i zadovoljan sam. 

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Help! Trebam link za zadnji dobar developer MIUI!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Xiaomi Redmi Note 2

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

I meni je baterija sve slabija i slabija, a prvih 2 tjedna na ovom roomu je bila oke, trebao bih drugu narucit.. A di ces connector za punjac narucit, to mi prekida vec neko vrijeme ? Sve u svemu mobitel odlican prvih 6 mjeseci otrpilike, vidi se da je kvaliteta uzasna kasnije.. barem u mojem slucaju.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran

mene sluša evo sad će godinu dana ko doxa i mobitel i baterija kao prvog dana, tačnije prvih dana je bio loš jer je imao ušljivi dev rom, kad sam ubacio ofical global stable sve je za 10

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.12.2016 10:14 (Kulin Ban).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Pozdrav društvo!!

Potrebna mi je pomoč. Naime, probao sam danas skinuti slike s mobitela preko usb-a i kad prištekam kabal u mobitel pokazuje samo punjenje. Prije dok sam to radio nije mi se to dešavalo, znači mogao sam bez problema kopirati kako sam htio s moba i na njega nazad preko usb kabela. Kako da to složim, dali je nešto u postavkama ili....?? Na mobitelu nije ništa rađeno nego je s originalnim sustavom koji došao s njim.. Unaprijed hvala!!

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Probaj s aplikacijom MIUI USB Settings. Ta aplikacija mi je rešila problem kad sam jednom prilikom telefon prebacio u (valjda) Charge only mod, nakon čega mi je iz podešavanja potpuno nestala ta stavka, pa nisam mogao vratiti. Vidim sad iz komentara da je nekima pomogla čak i na ne-Xiaomi uređajima.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Hvala na brzom odgovoru!!

10 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

u devetom mjesecu sam instalirao marshmallow i vratio se na miui, sve je radilo obicno, ali kad god probam stavim neki cm rom nece mi prepoznat sim karticu (probao oba utora i svasta vec), jednostavno nekad malo zelim probat taj cm i ne mogu samo zbog te sim kartice, mozda bi trebao wipat all data, ali onda bi trebao sve kopirat na komp i nekako mi se to ne da ako ima laksi nacin pa bi molio nekog ako zna da kaze. hvala.

0 0 hvala 0
9 godina
Dany 37 kaže.....

Airdroid probaj

0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Pre nekoliko dana je izašao novi zvanični internacionalni stabilni ROM, 8.1.2.0. Meniji su primetno redizajnirani, a posle par dana (i punjenja) s novim ROM-om, izgleda i da je rešen battery drain sa prethodne verzije: posle 18h od punjenja i 2.5h SoT-a, ostalo je još 40% baterije.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2
u pregledu šta je poboljšano u novoj verziji ni slovo nema u vezi baterije
tako da si to subjektivno doživio

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice