Xiaomi Redmi Note 2

poruka: 4.472
|
čitano: 806.834
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi Note 2
MASVA kaže...

vrtim 6.10.9 xiaomi.eu i bug da se nije moglo iz galerije postaviti vlastita slika je ispravljen

pričekati petak....

ispravljen bug s današnjom verzijom!

15 godina
Ovdje vjerovatno ima onih koji imaju duže ovaj mobitel, oko godine dana ili više, zanima me kako vam se drži sada baterija i SOT u odnosu na to dok vam je bio noviji ?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Sot cca 3h sad, jedva izdrži do večeri pa punjenje noćno i opet ispočetka.
Pala baterija jedno 30%, 13 mjeseci mlad 😀
9 godina
neaktivan
13 godina

To ako je baterija loša, to je čisto do software-a...ja svoj imam godinu dana i baterija je na svakom romu drugačija..na miui 8 sam imao 4-6 sati sot...sad sam na marshmallowu alpha i baterija se ubrzano troši čim upalim instagram,facebook ili neke druge zahtjevnije aplikacije

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 7:07 (bore1989).
16 godina
bore1989 kaže...

sad sam na marshmallowu alpha i baterija se ubrzano troši čim upalim instagram,facebook ili neke druge zahtjevnije aplikacije

Kakav je MM?

Ima li bugova? 

13 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Za alphu je dobar rom, ekran zna titrati sam od sebe, whatsapp mi se rušio, dosta spor facebook i instagram,video na youtubeu laga isto kad nije u punom ekranu...da se koristiti, ali treba pričekati ipak stabilniju verziju...ja sam koristio aosp marshmallow,a u međuvremenu su odustali od toga i posvetili se cm13

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/orig-development/rom-bule-redmi-note-2-t3455755/page67

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.10.2016 20:09 (bore1989).

2 0 hvala 0
15 godina
Ententini1 kaže...

Mene zanima da li je kvaliteta baterije pala nakon godinu dana prežnjenja i punjenja...ali to je teško realno procijeniti jer ljudi s vremenom natrpaju sve više aplikacija u mobitel pa nije isto. Da netko godinu dana koristi mobitel na isti način sa istim aplikacijama i svim postavkama, onda bi se dalo preciznije reći o bateriji.

bore1989 kaže...

To ako je baterija loša, to je čisto do software-a...ja svoj imam godinu dana i baterija je na svakom romu drugačija..na miui 8 sam imao 4-6 sati sot...sad sam na marshmallowu alpha i baterija se ubrzano troši čim upalim instagram,facebook ili neke druge zahtjevnije aplikacije

Zato sam ja uvijek za to da ono što radi dobro ne treba puno dirati, to se odnosi na verzije operativnih sustava i na razne postavke.

13 godina

Ja otkad koristim smartphone niti na jednom mobitelu nisam bio samo na jednom software-u...uvijek gledam novije staviti, ali naravno, novije ujedno ne znači i bolje..to sam ja, meni brzo dosadi jedan te isti izgled i sve to ukupno... :) i vrlo vjerojatno ću promijeniti mobitel nakon nekog vremena jer više neće biti nadogradnji i to će me okrenuti nečem novijem...neki mobiteli već dobivaju nougat,a mi nemamo pošteni marshmallow i to ti je to..nekoga to ne dira, mene da...

9 godina
protjeran
da li je neko na offical global stable 8.0.1 na koji mi pokazuje update
kakav je da li ima nelih sranja

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
ALVIN kaže...
Ovdje vjerovatno ima onih koji imaju duže ovaj mobitel, oko godine dana ili više, zanima me kako vam se drži sada baterija i SOT u odnosu na to dok vam je bio noviji ?

kupljen prosle godine u devetom mjesecu. kad je bio jos nov onda sam ono vodio neku brigu oko te baterije da mi sta duze traje te sam imao 2g mrezu kao preferiranu i znao sam izvuc po 6h sota, nisam bas imao previse aplikacija.

sada vecinom imam 3g, aplikacija imam previse, uopce bas ne marim za tu bateriju. jedna stvar koju sam shvatio je da kad punim preko noci baterija puno duze traje i kad punim preko dana moram ostavit jos barem pola sata nakon sto stigne do 100% jer onda mi se brzo isprazni prvih par posto.

tu na ovom sotu sam koristio 3g i gps pa bi moglo to i bolje bit

13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Jedan problem. Nike+ aplikacija mi je stalno offline. Nisam je koristio dva tri tjedna i sad se nemože sinkronizirati. Kaže da treba u postavkama nešto podesiti a u postavkama kaže da su postavke nedostupne u offline modu. 

Na drugom mobu koji isto ima MIUI isti problem

Na trecem mobu s čistim androidom sve ok.

Tako da pretpostavljam da nešto u MIUIu moram podesiti.

Verzija: eu dev rom 6.5.5.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Zna netko kako bi se dalo sprijecit da prasina ne ulazi u zvucnik/prednju kameru ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Riješio sam problem. Nakon par sati buzuspjesnog googlanja odlucio sam reinstalirat aplikaciju. I proradilo je.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Fico14 kaže...

Zna netko kako bi se dalo sprijecit da prasina ne ulazi u zvucnik/prednju kameru ?

http://forum.xda-developers.com/redmi-note-2/general/tut-rid-dust-camera-t3221186

ovo je kako da otvoris mob

16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Bas sam danas to nasao, probat cu :D
Ma znam ga rastavljat, previse puta sam ga otvarao vec..

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Ne kuzim ovaj dio sa ljepljivom trakom, kam tocno bi ja to moral zaljepiti? I kakvu traku mogu koristiti? Od tih sto su ljepljive sa obe strane imam samo ovu doma: http://image.schrack.com/thumb400/f_gi99271909.jpg.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Znaci pik traku. Samo kad sam sad krenuo odvajat skuzio sam da dok sam dao mob na porpravak da su mi sjebali glavu šerafića tako da ga nemogu dobit van ni kriznim ni ravnim ni nikako. Sad sam u procesu rjesavanja tog problema 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
gave233 kaže...

Znaci pik traku. Samo kad sam sad krenuo odvajat skuzio sam da dok sam dao mob na porpravak da su mi sjebali glavu šerafića tako da ga nemogu dobit van ni kriznim ni ravnim ni nikako. Sad sam u procesu rjesavanja tog problema 

Više puta mi je uspjelo odvrnuti vijak kojem je uništen (oglodan) utor na glavi
pomoću torx pina i bušilice koja ima mogućnost vrtnje u lijevo.
Ako nije išlo tim naćinom, onda bi bušilicom i svrdlom oglodao kompletnu glavu vijka.
Kasnije je lako odvrnuti ostatak navoja sa špic klještima.

Poruka je uređivana zadnji put ned 23.10.2016 18:29 (felicija).
13 godina
neaktivan
felicija kaže...
gave233 kaže...

Više puta mi je uspjelo odvrnuti vijak kojem je uništen (oglodan) utor na glavi
pomoću torx pina i bušilice koja ima mogućnost vrtnje u lijevo.
Ako nije išlo tim naćinom, onda bi bušilicom i svrdlom oglodao kompletnu glavu vijka.
Kasnije je lako odvrnuti ostatak navoja sa špic klještima.

Lako za malo veće šerafe koji su 'otvoreni', ovdje govorimo o serafu duljine svega par milimetara koji je u 'rupici'. Nadam se da razumijes na sta ciljam.

13 godina
neaktivan
Btw.. Zadnji weekly skroz dobar... Jos testiram bateriju.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Btw.. Zadnji weekly skroz dobar... Jos testiram bateriju.

0 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

na ovom promotivnom clipu za Mi Mix na 4:36

se vidi 2xtap to wake up screen

da li su to konačno uveli sa ovim modelom

ili je to donio MIU8

Poruka je uređivana zadnji put sri 26.10.2016 14:24 (Kulin Ban).

0 1 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Nema ga na RN2. Nije valjda da bi zbog tap-to-wake otišao sa 7.2.3.0?  Malo se šalim, ja sam na 8.0.3.0, ali i meni 7.2.3.0 stoji backupovan.

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
1 0 hvala 0
9 godina
protjeran
Xiaomi Redmi Note 2

ja jesam na 7.2.3 i ponavljam radi savršeno

sa ušljivim ROMom sa kojim je došao, na dan je znao 2-3 puta da zablokira i da se ili sam resetuje ili da ga moram resetovat vadeći bateriju

na 8 bi prešo ako je rješen "tap to wake up"

valjda je stabilan kao i ovaj 7.2.3

0 1 hvala 0
15 godina
Xiaomi Redmi Note 2

I mene ovo zanima . Mora  li mob biti hardverski pripremljen za tap-to-wake ili je dovoljna nadogradnja softvera - OS-a ? Više mi vuče na ovo prvo.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi Note 2

Rn2 ne moze koristit tap to wake up, nije do roma..

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Xiaomi Redmi Note 2

Ima li neka fora za slikanje selfija u mraku, recimo da ekran bljesne ili nešto slično? Sinoć je kuma htela da se slikamo, a inače nikad ne koristim prednju kameru, pa sam oko minut bezuspešno tražio opciju i na kraju smo se slikali glavnom (i posle ništa nismo videli od blica, ali je fotka ispala dobro ).

WP/WM fanovi, prestanite više lagat ovaj napaćeni narod, nemate to pravo!
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ivan(4) kaže...

Ima li neka fora za slikanje selfija u mraku, recimo da ekran bljesne ili nešto slično? Sinoć je kuma htela da se slikamo, a inače nikad ne koristim prednju kameru, pa sam oko minut bezuspešno tražio opciju i na kraju smo se slikali glavnom (i posle ništa nismo videli od blica, ali je fotka ispala dobro ).

evo bas jucer nasao taj program , https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dreamon.SelfieLight&hl=en

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice