meni radi ali tako da odasilje 3g/4g. ne mogu ga natjerat da odasilje wifi. posto to nisam mogao na 7.1 global ni na 6.7.29 global dev a ni sad na 8.0.2.0global stable, vjerojatno se ne moze.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Nisam uspjela flashati nikako, pokušat ću kad mi otključaju bl sa xiaomi.eu romom, ali za sad sam izbrisala sve kinesko i instalirala google i sve funkcionira. :)
Ali sad imam drugo pitanje.
Kako potpuno isključiti mobilni internet?
Mobile data je disabled tj. sve pod SIM cards & mobile networks mi je isključeno, ali kad idem provjeriti stanje tarife porukom, vidim da je potrošeno. Nije puno u pitanju, par kilobajta - pola mb, ali doslovno kao da "curi" nekako. Htjela bi ga držati skroz isključenog i upaliti samo po potrebi.
Na prošlom mobitelu mi je uvijek bilo točno u kb tako da sumnjam da je do toga da tarifa krivo očitava količinu potrošenog ili nešto slično.
EDIT: i ne znam koliko je to bitno, ali kad povučem dolje onaj notification shade, pored tele2 mi piše 3g, iako je isključen.
Za mobilni internet pogledaj pod:
Security - data usage - Restrict
Tamo imas za blokiranje programa bilo wi fi bilo mobile data. Mozda ti to pomogne.
14:45 min
Kakve imate brzine na 4g/lte na redmi 3s
meni radi ali tako da odasilje 3g/4g. ne mogu ga natjerat da odasilje wifi. posto to nisam mogao na 7.1 global ni na 6.7.29 global dev a ni sad na 8.0.2.0global stable, vjerojatno se ne moze.
Kakav ti je 8.0.2.0 global stable rom u odnosu na developer.. Ja trenutno imam 6.9.8 (MIUI8) i nije mi bas nesto, pa reko da predjem na Stable..?
Imam jako spore brzine na 3g/4g na redmi 3s, znači max 2.5 Mbit/s. Ima tko takvih problema?

Jeste u pravu si WhatsApp poruke nisu kasnile pogotovo meni evo i sada opet kasne, ali nadam se da ce buducom nadogradnjom to rijesiti..
nest me buni, jel ovaj zadnji MIUI Global stable rom i za Redmi3S:
http://en.miui.com/download-298.html
nasao sam i ovaj link ali ako se vratim na popis mobitela nema Redmi 3S na popisu:
nest me buni, jel ovaj zadnji MIUI Global stable rom i za Redmi3S:
http://en.miui.com/download-298.html
nasao sam i ovaj link ali ako se vratim na popis mobitela nema Redmi 3S na popisu:
Redmi 3 i Redmi 3S/X su dva različita mobitela i ne koriste isti ROM.
Trenutno Redmi 3S/X još nema Global Stable MIUI 8 ROM zbog problema sa Galerijom i Second Space feature.
na kkojem si to uređaju ikad mogao?
MIUI 8 China Stable V8.0.5.0.MALCNDG izasao za 3S ako nekog zanima. Ja cekam Global Stable mogao bi uskoro nadam se.
Pozdrav.
Cura mi ima xiaomi redmi3 pro.
Kupio sam ga sa honorbuya i došao mi je sa xiaomi.eu romom koji je bio super, ali sam htio instalirat miui8 i unlockao sam bootloader i instalirao miui8 global stable.
Međutim eu rom mi se pokazao puno bolji, bolji sot i sve. I sad se želim vratit na eu rom, preko cmd sam na mob pokušao instalirat twrp, i sve se završi u cmdu i idem u recovery i na ekranu mi se pojavi slika mobitela sa usb kabelom ispod njega i ne mogu dalje ništa.
Nije mi jasno kako da se vratim na eu rom? Zašto mi neće uđe u recovery ako sam bootloader otključao?
Jel ima ko kakav prijedlog?

Tako da mi je to cudno
Probat cu

U cmd idem na "cd c:\adb"
fastboot flash recovery recovery.img
I nece.. Opet mi prikazuje sliku mobitela i usb kabela ispod.. a bootloader je otkljucan

Probaj preko toolkita instalirati TWRP
U pravu si Sot na MIUI 8 je dosta slabiji meni i za 3h sada jedva navucem i 6h neznam hoce li se to popraviti...

Probaj preko toolkita instalirati TWRP
Uspio sam preko ove metode..
Ako budete probavali i ne ide a sve radite po koracima, jedan restart računala čuda radi :P
Poslije restarta sve prošlo bez problema.. TWRP kad se prvi puta boota pita nešto na kineskom, bar meni, jednostavno swipati jer je bezazleno i onda promjenite jezik u engleski za dalje. Na youtube ima tutorial kako u twrp promjenit jezik.
Hvala na pomoći
na 7.5 china stable oko 11sati SOT-a
Sada na miui8 china stable izvucem jedva 7....ocajno...
neznam jeli tako na globalu...planiran sada stavljat miui 7.5 global stable
A ima san neki xiaomi.eu 7.1 - starija verzija eu roma... tako da nisam ima chinu stable 7.5...
MIUI 8 se triba dobro ispolirati po pitanju baterije... stabilno je poprilično...
Samo MIUI 8 Global stable je lošiji od ovoga šta imam. ( global beta ) ...
A bolji je global.. Ali sve je to mizerno u odnosu na MIUI 7 :/
na 7.5 china stable oko 11sati SOT-a
Sada na miui8 china stable izvucem jedva 7....ocajno...
neznam jeli tako na globalu...planiran sada stavljat miui 7.5 global stable
Meni je bilo najvise oko 9h sa 7.1 kuhanim romom a na developer(MIUI8) jedva 6 do 7h Sot-a, to ce trajati tako jos sigurno pola godine...