Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 409.182
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: Xiaomi Redmi 3

Ako se javlja poruka

"There was a problem communicating with Google servers"

Try again later.

Skinuti i Instalirati
prebuiltgmscore.apk

pa onda  google services

11 godina
Izlogiraj se iz Google acc i ulogiraj
16 godina
neaktivan
Jel tko narucivao case ili screen protector posebno ? Htio bih naruciti ali znam da se iz Kine dugo ceka pa me zanima ako ima neki ducan u europi da narucim..

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

xiaomiforsale salju iz Ceske, ja sam narucio i case i screen protector uz mob pa kad stigne mogu ti reci je li se isplati uzeti ili ne...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
14 godina

Da, osim ako ne dobijes nekakvu kopiju samsungova punjača kao ja koja se prilično grije. Žalio se na taj punjač koji su isporučili i tražio da mi pošalju onaj koji prodaju, a oni mi opet poslali isti, stigao danas i naravno opet isto. Skenirao QR kod koji je došao uz punjač i taj izbacuje Samsungove punjače, a na ovom nikakvog znaka od Samsunga, osim oznake modela koji koristi Samsung.

15 godina
neaktivan

jbg, zalit cu se putem paypala ako bude ikakvih problema, patrick mi je rekao da su mi trebali poslati orginal xiaomijev punjac, a onda se ja lako snadem za onaj nastavak (da ga ima po ebayu za 1$)

a da te pitam, moze li se puniti ovakvim punjacima?

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
12 godina
neaktivan
rebelsy kaže...

jbg, zalit cu se putem paypala ako bude ikakvih problema, patrick mi je rekao da su mi trebali poslati orginal xiaomijev punjac, a onda se ja lako snadem za onaj nastavak (da ga ima po ebayu za 1$)

a da te pitam, moze li se puniti ovakvim punjacima?

Ja punim mobitel sa samsungovim punjacem... Neki od tableta... 

Kao ovaj s lijeve slike... Dvodjelni... 

16 godina

Također. 

Ja punim sa samsungovim punjačem. Izgleda slično kao i taj s desna. Nikakvih problema. Jednostavno ne vjerujem kineskim punjačima jer mi na izgled ne uvjeravaju neko povjerenje.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
15 godina
Xiaomi Redmi 3

A čuj, možeš puniti i s tim samsung punjačima, i na računalu, samo ako ti mobitel podržava quickcharge, onda ti ta funkcija neće raditi i mob. će se bitno duže puniti. Što se ostaloga tiče, nema problema. Naravno, preduvijet je da su ti ti punjači 100% ispravni. Ipak, najbolje je kada su i mob, i punjač 1/1 tj. kada su upareni baš zbog gore navedenih tehnologija. To je to.

1 0 hvala 0
9 godina
Xiaomi Redmi 3

ne vidim logiku ne vjerovanju xiaomi punjacu,al vjerovanju u mobitel

ja koristim orginal xiaomi i vrhunski mi je

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
sporttest kaže...

ne vidim logiku ne vjerovanju xiaomi punjacu,al vjerovanju u mobitel

ja koristim orginal xiaomi i vrhunski mi je

Pa u tome i je problem, sto ce mi s Xiaomiforsale poslati neki zamjenski kao EU punjac, a ne orginal koji je s mobitelom.

11 godina
Ja sam dobio ovaj s pro verzijom
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
thebatman kaže...

Ajde, bas cemo vidjeti, treba mi stici svaki cas (pise da je u Madjarskoj paket trenutno).

Na FB-u su mi ovo odgovorili: "Phone is with EU charger, original charger is only for Chinese market."

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Stigao mi mobitel Redmi 3 Pro kupljen preko TopOne Aliexpress-a pred neka 4 dana (zatražena sealed box - nedirnuta kutija s kinesko engleskim romom), i od tada ga stalno istražujem, podešavam, ubacujem aplikacije itd. Najvažnija stvar zasad: Sve radi bez grešaka, fluidno i brzo. I to out of box, bez otključavanja bootloadera i bez novog update-a tog kineskog roma. Testirao sam površno skoro sve aplikacije koje mislim koristiti, kompas, GPS, kamere, sound recorder, alarm, radio-slušalice, skener kodova računa itd. sve se čini da radi dobro.

Došao mi je sa ovim sustavom, i ne mislim ga mijenjati dok sve radi kako treba:

Android 5.1.1 LMY47V

MIUI  7.2.5.0 (LHPCNDB)

Mogu reći da je teško uopće i zamisliti sklizaviji mobitel od ovoga, to ću spomenuti za one koji kao ja nikada ne koriste nikakve dodatke za zaštitu moba, tako da će biti dodatan oprez kod rukovanja.

Još mi se baš ne sviđa što ovi manji plastični dijelovi straga malo krckaju kad ih se pritišće, zato su ipak pravi unibody mobiteli zakon.

Bateriju sam već jednom punio, trebalo joj je 02:15 minuta da dođe od 1% do 100%.

Ugasio sam valjda 4G sa gašenjem VoLTE opcije te označio da mi je 3G prefered, ugasio sam GPS koji mi ne treba stalno, zatim WiFi ugasio i njegovo konstantno skeniranje, bluetooth ugašen, sve moguće vibracije pogašene, automatska sinhronizacija pogašena, zasad nemam aplikacija u autostartu pod security aplikacijom, Mi Account nisam otvorio, brightness Automatic 50%, posebne postavke za štednju baterije nisam dirao.

Fingerprint scanner radi odlično, jako brz i ne griješi, a za gašenje ekrana koristim ''lock'' widget čiju sam ikonicu samo prebacio na home screen pa njom gasim, tako da power tipku više nemam potrebe maltretirati.

Google Play Store sa skinuo sa ove stranice gdje je lijepo objašnjeno i daju link za download: LINK na Xiaomininja.com

Bloatware-a nema puno, deinstalirao sam 4-5 kineskih aplikacija i još je ostalo možda 3-4 koje nemaju ni ikonu na home screenovima, niti ne smetaju sa iskačućim notifikacijama, ako šta izleti lako se blokira u security aplikaciji ili u postavkama tog programa.

Baterija mi je zasad 11 sati SOT-a i još je ostalo 16%, sutra možda stavim screenshots.

4 0 hvala 2
17 godina
Mozes jos malo produziti trajanje baterije sa cpu tunerom i podesavanjem profila. Ajde ako ti nije problem da stavis slike punjaca koji dolazi u original pakiranju.
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
16 godina
neaktivan
A jebo te! ALVIN kupio mobitel😂😂😂😂😂

Ja sam bio spomenuo jednom prilikom da mobitel nije metalni, i takav flejm je bio upućen prema meni.... kao da ne znam šta je metal, a šta samo izgleda kao metal.

I mi5 je kao premium mobitel. Kao gorilla 4 i metalno kućište, a puknuo je kao čačkalica kad ga je lik savio. Zapravo i neke čačkalice bi pružile veći otpor.

Poanta je da redmi 3, ili pro, svejedno, samo daje dojam premium mobitela i to radi jebeno dobro, ali nije premium. Sve ima svoju cijenu.

Isto tako se ne mogu složiti ni s tobom ALVINE, a ni s drugima koji kažu da je sve fluidno. Ili niste imali fluidan mobitel, ili stvarno niste zahtjevni korisnici. Naime, redmi 3 poprilično često zna zaštucati i zatrzati pri multitaskingu i po meni, redmi note 2 koji sam imao prije njega je bio puno glađi u radu.

Frame drop kod animacija se vidi, a boga mi i rezolucija se ipak vidi, pogotovo ako dolazite s mobitela koji ima veću gustoću piksela.

Ali opet, na kraju krajeva, kad se uzme sve u obzir, redmi 3 daje jako puno s obzirom na uloženi novac.

3 0 hvala 0
9 godina
thebatman kaže...

ja sam sa pro verzijom dobio ovaj

10 godina
I ja isto.
12 godina
neaktivan
jozak kaže...
A jebo te! ALVIN kupio mobitel😂😂😂😂😂

.
.
.

Isto tako se ne mogu složiti ni s tobom ALVINE, a ni s drugima koji kažu da je sve fluidno. Ili niste imali fluidan mobitel, ili stvarno niste zahtjevni korisnici. Naime, redmi 3 poprilično često zna zaštucati i zatrzati pri multitaskingu i po meni, redmi note 2 koji sam imao prije njega je bio puno glađi u radu.

U potpunosti se slazem... Pogotovo s ovom prvom izjavom... :D :D Mislio sam da Alvin nece nikada kupiti mobitel... haha... Alvine, dok si ti kupio jedan, ja sam promjenio vec 4... :D 

Salu na stranu, odabrao si super mob... 

Ali odusevljenje ne moze biti ni priblizno kao kod drugih premium uredjaja... 

Mobitel je glatkog rada ali to nije ni blizu MiNote ili Mi5...

Moram proznati da je meni od svih Xiaomia najbolje i naaaaaaaaajglatkije radio Mi3... To je bio fantastican telefon... 

MiNote je stvarno fantastican telefon i neusporedivo bolje i uglađenije radi od Redmi 3 pro... 

12 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Mogu reći da je teško uopće i zamisliti sklizaviji mobitel od ovoga...

Onda u rukama nisi imao MiNote ili Mi5... 

E ono je hebeno sklizavo... :D

15 godina
Xiaomi Redmi 3

Screenshots slike:    Baterija1 bat2  bat3 bat4

Punjač slika: LINK

Dakle dobio sam ovaj bijeli EU nastavak na kojem piše samo ''EU  110-250V  10A''

Baterija je držala 13 sati SOT-a i to u ukupno više od 2 cijela dana, preko noći obično potroši 3% baterije. Ubacio se na punjenje 10-ak minuta dok sam prebacivao nešto na PC. Da, nezahtjevan sam korisnik, kao što sam i prije pisao. Multitasking mi postoji ali nije sa zahtjevnim aplikacijama. Stavio sam svoj najdraži UC Browser, standardnu verziju, i aplikacije stalno zatvaram sa back ili sa home tipkom, tako da time sustav gura korištene aplikacije aktivno u ram, gdje mi stoje dok se ne sjetim pogasiti ih preko lijeve multitasking tipke. Igrice gotovo da ni ne igram, ako da to su neke nezahtjevne, i zasad to nisam testirao. Uglavnom zasad mi je fluidno i brzo, bez trzanja, ali je istina da nisam isprobao baratati nekim vrhunskim mobovima.

Nisam probao ni jedan taj sklizaviji od ovoga. Što se tiče rezolucije ekrana prijašnji mob mi je imao slabiju gustoću piksela, tako da mi je ovo vrh, probao sam zumirati slike i meni to izgleda fantastično.

Što se tiče samog izgleda i konstrukcije moba nisam oduševljen, s te strane mi je žao što nisam uzeo Mi4c od kojeg me odbilo dosta komentara o bugovitosti ekrana i grijanju, ali to nije tako kritično kako zvuči. Mi4c mi je i dalje prva sljedeća meta za kupnju moba. Osim toga ovaj Redmi 3 PRO mi je težinom negdje na gornjoj granici podnošljivosti, radije bih nešto lakši i tanji nosao po đžepovima.

Mi može netko potvrditi gdje se gasi 4G na Redmi 3 ?  Jel dovoljno disable onog VoLTE što sam napravio ?

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 7:06 (ALVIN).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

Nije mi jasno zas se jos nije pomaklo iz Madjarske. Sta cekaju?

Po nekoj logici trebalo je prije stici do mene, nego sto je stiglo iz Ceske u Madjarsku posto sam u Osijeku.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 7:26 (rebelsy).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
ALVIN kaže...

Što se tiče samog izgleda i konstrukcije moba nisam oduševljen, s te strane mi je žao što nisam uzeo Mi4c od kojeg me odbilo dosta komentara o bugovitosti ekrana i grijanju, ali to nije tako kritično kako zvuči. Mi4c mi je i dalje prva sljedeća meta za kupnju moba. Osim toga ovaj Redmi 3 PRO mi je težinom negdje na gornjoj granici podnošljivosti, radije bih nešto lakši i tanji nosao po đžepovima.

Mi može netko potvrditi gdje se gasi 4G na Redmi 3 ?  Jel dovoljno disable onog VoLTE što sam napravio ?

Ma samo u opcijama od mreze odaberes da preferira 3G... To je to...

A moram priznat da si stvarno ne zahtjevan korisnik... :D

Jesi ti taj SOT testirao tako sto si sve obrisao, pogasio i upalio ekran i gledao u desktop 13 sati... :D :D

A sto se tice Mi4C, bjez' od toga... Neces dobiti nista kvalitetniji telefon... A platit ces ga vise... 

A nadalje, sto se tice izrade... za 1300kn... (cca)... Kupi nesto u HR pa ces tek bit razocaran kvalitetom izrade...

Po meni je Redmi3 pro super izradjen... Recimo, 8.5/10... 

Mi3 10/10

Mi4 imao razno raznih problema i sa guljenjem one bocne "aluminijske" strane... Tako da mislim da su malo podbacili s Mi4...

Onda Mi5... Prekrasno, osim sto se netko negdje pozalio da mu se rasklimala home tipka... Ali opet, ima onih koji bi uspjeli razhebat da je o mob napravljen od grafena (inace, tako bar kazu, najcvrsci materijal na svijetu)...

Mi Note je savrsenstvo... Prekrasan telefon... Ali ostavis ga na jednom kraju kutne garniture, on za 2 minute bude ili na podu ili na drugom kraju kutne... Sklizavost : 12/10... :D :D :D Ali mob je super tanak, super lijep... 

Redmi Note 3... Hm... Izgledom isti kao manji Redmi3 PRO ali nekako mi se cinilo da je ipak malo cvrsce napravljen od malog redmija... 

Redmi 2 note... On me je najmanje odusevio od svih Xiaomi-a koje sam imao... Definitivno je bio "najskljockaviji"... Skripao pod prstima... 

Mali osvrt na sve moje Xiaomi-e... :D Mozda sam kojeg i zaboravio :D 

I za kraj jos jednom... :D Mi3 je definitivno najbolji Xiaomi kojeg sam imao... :D

Ako netko zna gdje ga se moze kupiti novog nek mi javi :D 

14 godina
rebelsy kaže...

Nije mi jasno zas se jos nije pomaklo iz Madjarske. Sta cekaju?

Po nekoj logici trebalo je prije stici do mene, nego sto je stiglo iz Ceske u Madjarsku posto sam u Osijeku.

Jučer je bio praznik...

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 8:25 (ibirkic).
9 godina
neaktivan
Naručio sam ovaj mob sa xiaomiforsale stranice 13.5. Dobio sam mail da je poslan 16.5.
Nasao sam nekakav tracking number u detaljima narudžbe i po tom broju mob se od datuma slanja do danas voza po francuskoj. Prvi puta sam s te stranice naručio i nije mi jasno što se događa. Ne znam jel netko imao problema s njima, poslao sam im mail, poruku na fejs, međutim povratne informacije nema. Je li netko imao sličan problem?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dabaa kaže...
Naručio sam ovaj mob sa xiaomiforsale stranice 13.5. Dobio sam mail da je poslan 16.5.
Nasao sam nekakav tracking number u detaljima narudžbe i po tom broju mob se od datuma slanja do danas voza po francuskoj. Prvi puta sam s te stranice naručio i nije mi jasno što se događa. Ne znam jel netko imao problema s njima, poslao sam im mail, poruku na fejs, međutim povratne informacije nema. Je li netko imao sličan problem?

Support im je ocajan stvarno (ocito nemaju dovoljno ljudi, a previse posla), treba im po dan-dva da odgovore.

Kako si platio? Putem paypala ili? Jesi siguran da si naveo dobru adresu?

Koliko sam pratio temu, ostalima je stizalo unutar 3-4 dana.

Poruka je uređivana zadnji put pet 27.5.2016 11:22 (rebelsy).
9 godina
neaktivan
Preko paypala placeno, ispravna je adresa, kad pogledam povijest narudžbi svi podaci su u redu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
dabaa kaže...
Preko paypala placeno, ispravna je adresa, kad pogledam povijest narudžbi svi podaci su u redu.

Pa de slikaj nam kad upises tracking number, koje lokacije pisu.

link

Uostalom, zali se preko paypala, moraju ti vratit lovu.

16 godina
neaktivan
Danas idem pogledati potrosnju baterije i vidim da mi android trosi 60%..inace do sad mi je mislim anroid trosio oko 10% a android system 20%..nisam nista u postavkama mjenjao..u cemu bi mogao biti problem?

0 0 hvala 0
11 godina
Xiaomi Redmi 3

Jel probao neko ovaj kernel

http://forum.xda-developers.com/redmi-3/development/enjoy-zenexperience-sensei-t3382724

Sensei is a kernel for the Mi4i (ferrari) ported to the Redmi3 (Ido) that is derived from @dh-harald sources.

Built with UberTC to ensure the best performance and stability with a highly optimized system.

Cherry-picked features & fixes from AOSP, CM and other repos to provide useful and well-tested features that make your phone better.

It does not have useless kernel patches or make dangerous or experimental changes to your phone that cause weird or inexplicable problems.:

Features:

• Multirom support
  • Advanced color control
  • Doubletap2wake & Sweep2Wake
  • Fastcharge
  • Better Ram & Battery Management
  • Quickwake
  • Fast bootup (Using all cores)
  • Better thermal handling

Probao bi radi dt2w, samo moram unlockat bootloader

Moj PC  
0 0 hvala 0