Xiaomi Redmi 3

poruka: 2.089
|
čitano: 409.056
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Xiaomi Redmi 3
sporttest kaže...

jel zna iko jeli ima ikakva garancija u TopOne-a 

ili sam se zajeba i triba uzet priko Xiaomiforsale?

Ja sam ga pito i reko je da se šalje u kinu i ak bude problem zbog uređaj da će  on platit dio poštarine. Tak neki odgovor je bio.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
10 godina
Xiaomiforsale ga valjda jos nema na stanju, slao sam mail, ne odgovaraju.
9 godina
AmonZero kaže...
sporttest kaže...

jel zna iko jeli ima ikakva garancija u TopOne-a 

ili sam se zajeba i triba uzet priko Xiaomiforsale?

Ja sam ga pito i reko je da se šalje u kinu i ak bude problem zbog uređaj da će  on platit dio poštarine. Tak neki odgovor je bio.

to mi se pari prekomplicirano

jos kad ga TopOne ukrade haha 

14 godina
Xiaomi Redmi 3

Kako sam se žalio na temperaturu punjača koji isporučuje xfs, napokon sam uspio napraviti mjerenja s 3 punjača (kad baterija na redmiju traje i traje :-) ) deklariranih kao 5V 2A različitih proizvođača:

- XFS punjač oznake ETA-U90EWE - od 8% do 100% 3h50min, max struja 1,45A, nakon 20minuta punjenja punjač je na 78C i to je maksimalna temepratura koju sam izmjerio

- Silvercrest iz Lidla, od 8% do 100% 4h05min, max struja 1,2A, max temperatura 41C

- Samsung punjač od S5 - od 3% do 100% 2h55min, max struja 1,86A, max temperatura 42C

Mislim da ću poslati mail XFS-u da vidim što oni kažu na to zagrijavanje.

Moj PC  
0 0 hvala 4
16 godina
sosta kaže...

Kako sam se žalio na temperaturu punjača koji isporučuje xfs, napokon sam uspio napraviti mjerenja s 3 punjača (kad baterija na redmiju traje i traje :-) ) deklariranih kao 5V 2A različitih proizvođača:

- XFS punjač oznake ETA-U90EWE - od 8% do 100% 3h50min, max struja 1,45A, nakon 20minuta punjenja punjač je na 78C i to je maksimalna temepratura koju sam izmjerio

- Silvercrest iz Lidla, od 8% do 100% 4h05min, max struja 1,2A, max temperatura 41C

- Samsung punjač od S5 - od 3% do 100% 2h55min, max struja 1,86A, max temperatura 42C

Mislim da ću poslati mail XFS-u da vidim što oni kažu na to zagrijavanje.

Ja uopće ne koristim punjač koji mi je došao s uređajem jer mi izgleda nesigurno (ista stvar kao i kod prijašnjeg kineza). Držim se svog samsungovog.

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
17 godina
sosta ako nije problem uslikaj punjace. Vidim da si kod samsunga napisao max 1.86 jer toliko puni redmi 3 ili je to samo njegov max?
Danas je tesko biti glup jer je konkurencija prevelika!!!
14 godina

Svi punjači su deklarirani da mogu dati 2A, ove vrijednosti koje sam napisao su maksimalne koje sam izmjerio da pojedini od tih punjača puni moj redmi 3.

Evo, ovdje je primjer za punjač koji je došao uz njega, temperatura punjača 75C, trenutna struja 1,2xA, napon 4,85V (mislim da je ovo nakon nekih 50 minuta punjenja).

Punjače uslikam kasnije kad će mi svi biti na dohvatu.

17 godina
Meni je defaultni od note 3 punio 5v 1.7a makar je pisalo 2 ampera, znaci 8.5w je davao i nije se grijao, ima brat jos jedan takav i mogu izmjeriti ali tek sljedeci tjedan.Jer samsung daje 5v 1.85 ili je manja voltaza? Zanima me struja punjenja u w jer koliko vidim xiaomi ima ogranicenje na 1.7 amp barem na rn3, istina u jednom trenu pokaze punjac 5.1 1.8 amp ali to je samo na trenutak i kasnije se spusti. Koristim voxlinkov punjac (4$) sa qc3, qc2 punjac podrzava sigurno a qc3 nisam jos testirao jer nemam uredaj koji to podrzaca.
14 godina

Samsung ima 5.4V kod 1,85A, a sad kad sam bolje pogledao punjač vidim da mu je izlaz deklariran na 5.3V 2A.

Silvercrest je deklariran na 5V 2,1A, ali kod punjenja mu je napon ispod 4,9V, a struja 1,14A.

Ovaj koji je dosao uz Redmi u nekom prijašnjem punjenju je isto potegnuo do 1,8A, ali sad kad sam išao detaljnije mjeriti nije išao preko 1,3A.

Samsung po tome ima 9,7W naspram cca 6,5W kod xfs punjača, a ovaj drugi se grije 40 stupnjeva više.

A evo i slika punjača.

XFS Redmi 3 punjač XFS Redmi 3 punjač
S5 i Silvercrest punjač S5 i Silvercrest punjač
17 godina
To je neki drugaciji punjac sta se dobije, ja sam dobio sasvim razlicit od toga od xiaomi, jos pise na njemu xiaomi 5v/2a, nije valjda da su svi dobili takve u paketu ili to samo oni poceli uvaljivat lose punjace u paket. Ovih dana mi dolaze 20awg zice za punjac. Jesi sve mjerio sa jednim kablom ili svaki razlicito?
14 godina

XFS punjač sam s njegovim kabelom, a ova druga dva sa Samsungovim kabelom, probat cu i ostale kombinacije.

Ali veći mi je problem to zagrijavanje, to nema veze s kabelom, strah me ostaviti mobitel da se puni po noci, da se ne rastopi i zapali nesto.

17 godina
Jesi li ih probao kontaktirat da ti zamijene punjac jer stvarno nema smisla da uvaljuju smece od punjaca. Bilo bi dobro da se i drugi jave da vidimo kakav su oni punjac dobili sa svojim mobitelima.
14 godina

Poslao im jučer ujutro mail s pritužbom, čekam odgovor.

Ako ne odgovore danas (na neke prijašnje upite su mi obično odgovorili drugi dan) probat ću pokrenuti dispute preko Paypala.

EDIT:

Nekako mi se punjač jako činio po izgledu i oznaci (osim što je crn :-) ) sličan mom samsungovom punjaču, a sad vidim da je oznaka koju ima taj od xfs-a, oznaka koju koriste samsungovi punjači, očito je onda ovo neka fake ili loša kopija.

Na xfs taj model ne postoji za prodaju, ima samo ovaj za 6E.

https://www.xiaomiforsale.com/en/accessories/222-charger-2a-black-2779898756136.html

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 11:14 (sosta).
9 godina
Xiaomi Redmi 3

savjet mi triba...

Good day! Thanks for your order! There is a Tip: For Xiaomi Redmi 3 Pro, the original factory ROM is only with English and without Play Store. We can install Play Store. The multi-language ROM will be worked out by the developers from Xiaomi.eu. But we need a Mi account to unlock the bootloader to flash the ROM. We give you the solutions below:

1. Send you the sealed box. You can flash the ROM from Xiaomi.eu by yourself in the near future.

2. Unseal the box to do "Quality Control" and install Play Store. You can flash the ROM from Xiaomi.eu by yourself in the near future.

3. Wait until we work out the customized multi-language ROM. But the language may be not translated perfectly.

Just feel free to contact us if you need assist to flash the ROM from Xiaomi.eu. Which solution would you like to choose? Looking forward to your reply! Best Regards Ida

1,2,3,?

0 0 hvala 0
17 godina

Imam taj punjac sta si linkao i ok je. Puni na 5v 1.7a i ne grije se.  Idem bas jedan test napravit pa stavim slike. Evo mjereno sa drugim kracim kablom i bolji i od samsunga samo malo preskup ako se pojedinacno kupuje, voxlink za 4$ sa aliexpressa je puno bolji izbor.

Poruka je uređivana zadnji put pet 29.4.2016 15:45 (Patrick_cro).
16 godina
sporttest kaže...

savjet mi triba...

Good day! Thanks for your order! There is a Tip: For Xiaomi Redmi 3 Pro, the original factory ROM is only with English and without Play Store. We can install Play Store. The multi-language ROM will be worked out by the developers from Xiaomi.eu. But we need a Mi account to unlock the bootloader to flash the ROM. We give you the solutions below:

1. Send you the sealed box. You can flash the ROM from Xiaomi.eu by yourself in the near future.

2. Unseal the box to do "Quality Control" and install Play Store. You can flash the ROM from Xiaomi.eu by yourself in the near future.

3. Wait until we work out the customized multi-language ROM. But the language may be not translated perfectly.

Just feel free to contact us if you need assist to flash the ROM from Xiaomi.eu. Which solution would you like to choose? Looking forward to your reply! Best Regards Ida

1,2,3,?

1 il 2.

1. Neće ga ništ dirat (mnogo ih je tako naručilo), sam ćeš si instalirat google play (nije nikakav problem). Ak hoćeš custom room (xiaomi eu) pričekat ćeš 10 dana da ti xiaomi da dozvolu za otključavanje bl.

2. Čak će ti i provjerit dal je uređaj ispravan (u 99.90% će bit ispravan) i instalirat će ti google play (nije nuklearna fizika). Zatim ćeš opet pričekat 10 dana da ti xiaomi da dozvolu za otključavanje bl ak hoćeš neki custom room.

Nemoj 3 uzimat jer se moš stript tih 10 dana da ti se otključa BL.

16 godina
Xiaomi Redmi 3

stigoše curi i meni redmi 3 s honorbuya s xiaomi.eu romom. fon radi uredno i zadovoljan sam. ako imate pitanja, slobodno.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)

0 0 hvala 0
17 godina
Koliko te sveukpno kostalo?
Za koliko dana stiglo?
Koji punjac?
Ima kineskih bloatwera na mobu?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
13 godina
djigibao kaže...
Za koliko dana stiglo?
Koji punjac?

Zašto ste toliko zapeli za taj "bloatware" ?

To je par aplikacija koje nisu niti sistemske i pobrišu se u par poteza prstom...

Xiaomi Redmi 1S + Mi Wifi Router + Mi Band - MIUI General Moderator
17 godina
OK ako se mogu skinuti bas sve ali osobno bi volio da dolazi za sto-blize-stock verziji androida.
Koliko vidim mob dolazi sa raznim ROM-ovima i volio bi znati koji je "najcisci" po tom pitanju.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
16 godina
neaktivan
Kakav stock android? Pa miui je kompletan skin, jako daleko od stock izgleda.

A što se tiče bloatwarea, ne može se sve pobrisati, ali može većina. Mislim da je riječ o nekih petnaestak aplikacija koje se mogu ukloniti i u principu se može upogoniti za korištenje dok ne dobijete unlock odobrenje. Moje osobno mišljenje je da ne bih imao ovaj mobitel ako bi taj službeni kineski miui bio jedini ROM za njega.
@Bass
Kako imaš xiaomi.eu ROM? Da li je honorbuy odradio unlock bootloadera za tebe? Ili su flešali neki vendor ROM na bazi xiaomi.eu? Imaš recovery?

0 0 hvala 0
16 godina

Wtf. Kak si mogo xiami.eu dobit? 

Odakle njima pravo da ti otključavaju BL bez tvog dopuštenja ?

17 godina
jozak kaže...
Kakav stock android? Pa miui je kompletan skin, jako daleko od stock izgleda.

A što se tiče bloatwarea, ne može se sve pobrisati, ali može većina. Mislim da je riječ o nekih petnaestak aplikacija koje se mogu ukloniti i u principu se može upogoniti za korištenje dok ne dobijete unlock odobrenje. Moje osobno mišljenje je da ne bih imao ovaj mobitel ako bi taj službeni kineski miui bio jedini ROM za njega. 

Napisao sam STO-BLIZE-STOCK, nije mi isto ako kupim mob i imam 30 ili 5 kineskih aplikacija koji mi se pale s mobom i zauzimaju RAM i prostor na disku, trose bateriju, salju osobne podatke na kineske servere i rade tko-zna-sta, znam da ima MIU skin ali ionako stavljam Nova launcher.

Svaki mob im nepotrebne aplikacije koje se mogu ukloniti ili disejblati.

9 godina
Xiaomi Redmi 3

jeli salju kinezi subotom?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3

@sporttest

gdje si ti naručio Xiaomi Redmi 3 pro

Ja sam naručio na giztopu i nakon što 10 dana nisam dobio tracking number javili su da imaju problema sa stavljanjem google playa na mobitel.

Sad čekam povrat novca na PayPal ( od 28.04. ), nadam se da tu neće bit problema.

Pitanje:  

gdje preporučate uzet mob ?

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 17:19 (deshi.basara).

0 0 hvala 0
16 godina
djigibao kaže...
Za koliko dana stiglo?
Koji punjac?

Xiaomi redmi 3 x2 = 2753KN

naruceno u pon u 21h, stiglo u sri poslje 15h

xiaomi punjac, MDY-08-EF, 5V 2A

nema bloatwarea, isto kao MIUI global rom.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
14 godina
neaktivan

No, imaš custom recovery ili ne?

11 godina
neaktivan
Xiaomi Redmi 3 Pro

Meni više ništa nije jasno, totalno sam se pogubio. Znači ja imam Redmi 3 Pro. Mogu li ja flashati developer rom za Redmi 3 sa ove stranice http://en.miui.com/download-298.html

Čitao sam guide od AmonZero-a al nisam siguran ima li on Redmi 3 ili Pro verziju. Ne želim da mi se dogodi da mi ne radi fingerprint scanner ili da mi ne registrira 3GB RAM-a.

A druga stvar.. još uvijek nisam dobio sms za unlock bootloadera. Nakon 12 dana sam se žalio na MIUI forumu. Kada odem na link http://en.miui.com/unlock/ dobijem sliku iz priloga.

Pa sad ti znaj jesu mi odobrili otključavanje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2016 18:11 (zsnopek).

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Xiaomi Redmi 3 Pro

Ja sam na Redmi 3 radio. I večina onih file-ova u guideovima su samo za Redmi 3. Ne znam iz kojeg razloga PRO nije dodan na listu, ali dok sam pregledavo forume vidio sam slučajeve da su neki koristili Redmi 3 file-ove na svom Redmi 3 PRO i da im neke funkcije nisu radile poput finprint skenera i slično. Pregledaj malo forume, stavi upite tamo sigurno je netko imao slično pitanje.

Moraš dobit sms poruku na mobitelu da su ti odobrili, jedino tako ćeš znat.

9 godina
deshi.basara kaže...

@sporttest

gdje si ti naručio Xiaomi Redmi 3 pro

Ja sam naručio na giztopu i nakon što 10 dana nisam dobio tracking number javili su da imaju problema sa stavljanjem google playa na mobitel.

Sad čekam povrat novca na PayPal ( od 28.04. ), nadam se da tu neće bit problema.

Pitanje:  

gdje preporučate uzet mob ?

alieexpress u topone-a

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice