Jel to većina kupona krene bit aktivna u 11 sati navečer ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Mislio sam na 11 ujutro ovaj put :)
Kako kad...nema nekog pravila.
Kupone obično dobijem popodne/navečer
Cromaki posto se xiaomi siri u spanjolskoj da li ce tamo biti neki servisni centar za cijelu eu?
Svakako bi trebala postojat mogućnost slanja u Španjolsku, kao što je već i sada moguće u Poljsku/Rusiju.
Pa što u poljskoj nema servisni centar a i bliže je
Svakako bi trebala postojat mogućnost slanja u Španjolsku, kao što je već i sada moguće u Poljsku/Rusiju.
Zanimljivo, to nisam znao.
Možete li mi preporučiti neki dobar ROM za Redmi Note 5A? Dobio sam kinesku verziju, pa bih ga prilagodio.
Tko ima Xiaomi MI A1, nek mi stavi palac ovdje :)
Želim bi vas pitati za dojmove :)
Nemam ja al ima frend, narucio sam mu ga prije mjesec dana, pa slobodno pucaj sta te zanima
Ekipa ako netko još nije kupio, Mi band 2 international za samo $15.11 uz kupon BANDHK
Požurite jer ih nije još puno ostalo...
Jel mogu ja staviti pola palca? Naručio ga, treba stići svaki dan. :)
da li je istina ono sto se vidi po webu vezano za Xiaomi MI A1, da dolazi do distorzije zvuka kod snimanja videa?
U svjetlu nove objave da Xiaomi službeno postaje dostupan u Španjolskoj, zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?
Naravno, uz 2g garancije i servisom osiguranim u EU da u slučaju kvara ne moramo slati u Kinu..
zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?
Oko 58%.
Nemam ja al ima frend, narucio sam mu ga prije mjesec dana, pa slobodno pucaj sta te zanima
Kakvi su dojmovi, vrijedi li kupiti njega ili da kupim klasični Xiaomi jer su možda bolji po specifikacijama.
U svjetlu nove objave da Xiaomi službeno postaje dostupan u Španjolskoj, zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?
Naravno, uz 2g garancije i servisom osiguranim u EU da u slučaju kvara ne moramo slati u Kinu..
Ja ne vidim problem :) jedino što je jefitnije iz Kine je njihova besplatna poštarina, to je u kini uvedeno da povečaju izvoz proizvoda. Ako budu slali iz šponjolske onda bude poštarina skupa, recimo za 200kuna viša.
Treba uzeti u obzir i troškovi prijevoza robe iz Kine u Spanjolsku pa mi se čini da bude i dalje jeftinije iz Kine naručivati. Nadam se da se varam.
Kakvi su dojmovi, vrijedi li kupiti njega ili da kupim klasični Xiaomi jer su možda bolji po specifikacijama.
Prijatelj je prezadovoljan, a i ja sam kad sam isprobavao mob. Fluidnost rada i izrada je na top razini stvarno mobitel mislim da vrijedi svake kune. Prijatelj ga je uzo na moju preporuku i nije pozalio i onda jos kad vidis da se google brine oko software pa si siguran za buduce nadogradnje android verzija. Mobitel je pun pogodak. Jedina mana sto je prijatelj rekao da kamera nije uvijek na razini nekad slike ispadnu mutne i tak, al posto on kameru rijetko kad koristi njega to ne dira previse, iako to moze bit da je samo softwareski pa ce se jos poboljsat s vremenom.
To je neki reseller...
Pozdrav ekipa.. Izašla mi danas na FB-u ova stranica.. Zna netko možda nešto više o tome? Pozz :)
Neznam tko bi normalan uzeo od običnog preprodavača po tim cijenama dok postoji npr. honorbuy koji je dosta jeftiniji i sasvim poouzdan, te dostavlja u roku 3 dana.
Prijatelj je prezadovoljan, a i ja sam kad sam isprobavao mob. Fluidnost rada i izrada je na top razini stvarno mobitel mislim da vrijedi svake kune. Prijatelj ga je uzo na moju preporuku i nije pozalio i onda jos kad vidis da se google brine oko software pa si siguran za buduce nadogradnje android verzija. Mobitel je pun pogodak. Jedina mana sto je prijatelj rekao da kamera nije uvijek na razini nekad slike ispadnu mutne i tak, al posto on kameru rijetko kad koristi njega to ne dira previse, iako to moze bit da je samo softwareski pa ce se jos poboljsat s vremenom.
Koliko dugo će google podržavati ?? MIslim znam da bude dobio OREO, hoće dobiti i Android poslije njega ???
Koliko dugo će google podržavati ?? MIslim znam da bude dobio OREO, hoće dobiti i Android poslije njega ???
a to nitko ne moze sa sigurnoscu rec, al vjerovatno oce
Ekipa ako netko još nije kupio, Mi band 2 international za samo $15.11 uz kupon BANDHK
Požurite jer ih nije još puno ostalo...
zakasnio 
Bude opet kupona ako ti nije hitno.
Meni je konkretno ova https://www.gearbest.com/flush-ceiling-lights/pp_633589.html puno napetija, ali poštarina je ajme. Zato je i neću, pa gledam ovu slabiju.
Situacija sljedeća: pokušao naručiti ovaj komad rasvjete u Njemačku (free shipping), ali ništa od toga. Iz nekog razloga Gearbest ne može poslati, da ne ulazim u detalje. DHL također nula bodova, dali su mi neko općenito objašnjenje - uglavnom, ova rasvjeta u mom slučaju otpada.
Ako netko drugi kupi, bilo bi lijepo da javi - i dalje me zanima.
Decki, brzinsko pitanje.
Xiaomi Mi5, EU skladište, najeftinije, gdje?
Hvala :)
a to nitko ne moze sa sigurnoscu rec, al vjerovatno oce
Inače, jel ima reklama na njemu ??? Naprimjer kada ja stavim svoj asus na punjač, dakle dok je zaklučan pojavi se poneki banner tj reklama za nešto. Ili ako otvorim notifikacijski sustav onda i tamo zna biti neki malen banner u obliku jedne tanke ikonice.
Ako su to maknuli, onda je to za mene plus :)
Decki, brzinsko pitanje.
Xiaomi Mi5, EU skladište, najeftinije, gdje?
Hvala :)
mozda je bolje 5s uzeti na goldwayu(2034kn) jer ne vidim bas da je toliko dostupan mi5?
iskreno maksimalno sto se moze dobiti je 630 na noteu 5 (neki navode i p25) koji izlazi u 12.om mj. iz jednostavnog razloga jer mi note 3 vec ima 660
redmi 5 i 5 plus izlaze ovaj mj te ce imat sd 450/625
jaca varijanta notea 5 bi trebala imati sd 636 koji je skoro u rangu sa 660, ali to tek u 2-om mj izlazi
Tak sam i ja razmišljal. Ali mi je onda na pamet palo da bi uskoro mogli biti ogromni popusti na mi Note 2... Ali njih nema i nema....
Battlelog: [G] CyberDemonVZ