Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.340.849
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia

Jel to većina kupona krene bit aktivna u 11 sati navečer ?

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.11.2017 19:55 (AmonZero).
16 godina
moderator

Mislio sam na 11 ujutro ovaj put :)

Kako kad...nema nekog pravila.

Kupone obično dobijem popodne/navečer

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Cromaki posto se xiaomi siri u spanjolskoj da li ce tamo biti neki servisni centar za cijelu eu?

0 0 hvala 0
14 godina
Deutsch kaže...

Cromaki posto se xiaomi siri u spanjolskoj da li ce tamo biti neki servisni centar za cijelu eu?

Svakako bi trebala postojat mogućnost slanja u Španjolsku, kao što je već i sada moguće u Poljsku/Rusiju.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
16 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pa što u poljskoj nema servisni centar a i bliže je

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Cromaki kaže...

Svakako bi trebala postojat mogućnost slanja u Španjolsku, kao što je već i sada moguće u Poljsku/Rusiju.

Zanimljivo, to nisam znao.

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
17 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Možete li mi preporučiti neki dobar ROM za Redmi Note 5A? Dobio sam kinesku verziju, pa bih ga prilagodio.

Kad sve ostalo propadne, pročitajte upute.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Tko ima Xiaomi MI A1, nek mi stavi palac ovdje :) 

Želim bi vas pitati za dojmove :) 

17 godina
Markić7 kaže...

Nemam ja al ima frend, narucio sam mu ga prije mjesec dana, pa slobodno pucaj sta te zanima

16 godina
moderator
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ekipa ako netko još nije kupio, Mi band 2 international za samo $15.11 uz kupon BANDHK

Požurite jer ih nije još puno ostalo...

Poruka je uređivana zadnji put sri 8.11.2017 14:09 (XXX-Man).
Moj PC  
6 0 hvala 3
17 godina
neaktivan
Markić7 kaže...

Jel mogu ja staviti pola palca? Naručio ga, treba stići svaki dan. :)

17 godina

da li je istina ono sto se vidi po webu vezano za Xiaomi MI A1, da dolazi do distorzije zvuka kod snimanja videa?

13 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

U svjetlu nove objave da Xiaomi službeno postaje dostupan u Španjolskoj, zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?

Naravno, uz 2g garancije i servisom osiguranim u EU da u slučaju kvara ne moramo slati u Kinu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
assassin.st kaže...

zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?

Oko 58%.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
12 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...

Nemam ja al ima frend, narucio sam mu ga prije mjesec dana, pa slobodno pucaj sta te zanima

Kakvi su dojmovi, vrijedi li kupiti njega ili da kupim klasični Xiaomi jer su možda bolji po specifikacijama. 

12 godina
neaktivan
assassin.st kaže...

U svjetlu nove objave da Xiaomi službeno postaje dostupan u Španjolskoj, zanima me kolike su mogućnosti da se Xiaomi uređaji u skoroj budućnosti uvezu otamo?

Naravno, uz 2g garancije i servisom osiguranim u EU da u slučaju kvara ne moramo slati u Kinu..

Ja ne vidim problem :) jedino što je jefitnije iz Kine je njihova besplatna poštarina, to je u kini uvedeno da povečaju izvoz proizvoda. Ako budu slali iz šponjolske onda bude poštarina skupa, recimo za 200kuna viša.

Treba uzeti u obzir i troškovi prijevoza robe iz Kine u Spanjolsku pa mi se čini da bude i dalje jeftinije iz Kine naručivati. Nadam se da se varam. 

15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav ekipa.. Izašla mi danas na FB-u ova stranica.. Zna netko možda nešto više o tome? Pozz :)

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. Steve Jobs: 1955 - 2011 David Bowie 1947-2016
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Markić7 kaže...
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...

Kakvi su dojmovi, vrijedi li kupiti njega ili da kupim klasični Xiaomi jer su možda bolji po specifikacijama. 

Prijatelj je prezadovoljan, a i ja sam kad sam isprobavao mob. Fluidnost rada i izrada je na top razini stvarno mobitel mislim da vrijedi svake kune. Prijatelj ga je uzo na moju preporuku i nije pozalio i onda jos kad vidis da se google brine oko software pa si siguran za buduce nadogradnje android verzija. Mobitel je pun pogodak. Jedina mana sto je prijatelj rekao da kamera nije uvijek na razini nekad slike ispadnu mutne i tak, al posto on kameru rijetko kad koristi njega to ne dira previse, iako to moze bit da je samo softwareski pa ce se jos poboljsat s vremenom.

14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

To je neki reseller...

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina
moderator
alen4430 kaže...

Pozdrav ekipa.. Izašla mi danas na FB-u ova stranica.. Zna netko možda nešto više o tome? Pozz :)

Neznam tko bi normalan uzeo od običnog preprodavača po tim cijenama dok postoji npr. honorbuy koji je dosta jeftiniji i sasvim poouzdan, te dostavlja u roku 3 dana.

12 godina
neaktivan
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...

Prijatelj je prezadovoljan, a i ja sam kad sam isprobavao mob. Fluidnost rada i izrada je na top razini stvarno mobitel mislim da vrijedi svake kune. Prijatelj ga je uzo na moju preporuku i nije pozalio i onda jos kad vidis da se google brine oko software pa si siguran za buduce nadogradnje android verzija. Mobitel je pun pogodak. Jedina mana sto je prijatelj rekao da kamera nije uvijek na razini nekad slike ispadnu mutne i tak, al posto on kameru rijetko kad koristi njega to ne dira previse, iako to moze bit da je samo softwareski pa ce se jos poboljsat s vremenom.

Koliko dugo će google podržavati ?? MIslim znam da bude dobio OREO, hoće dobiti i Android poslije njega ??? 

17 godina
Markić7 kaže...
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...
MarioVk kaže...
Markić7 kaže...

Koliko dugo će google podržavati ?? MIslim znam da bude dobio OREO, hoće dobiti i Android poslije njega ??? 

a to nitko ne moze sa sigurnoscu rec, al vjerovatno oce

15 godina
XXX-Man kaže...

Ekipa ako netko još nije kupio, Mi band 2 international za samo $15.11 uz kupon BANDHK

Požurite jer ih nije još puno ostalo...

zakasnio 

http://trakt.tv/user/MjezZza
16 godina
moderator

Bude opet kupona ako ti nije hitno.

17 godina
neaktivan
Marko_244 kaže...

Meni je konkretno ova https://www.gearbest.com/flush-ceiling-lights/pp_633589.html puno napetija, ali poštarina je ajme. Zato je i neću, pa gledam ovu slabiju.

Situacija sljedeća: pokušao naručiti ovaj komad rasvjete u Njemačku (free shipping), ali ništa od toga. Iz nekog razloga Gearbest ne može poslati, da ne ulazim u detalje. DHL također nula bodova, dali su mi neko općenito objašnjenje - uglavnom, ova rasvjeta u mom slučaju otpada.

Ako netko drugi kupi, bilo bi lijepo da javi - i dalje me zanima.

14 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Decki, brzinsko pitanje.

Xiaomi Mi5, EU skladište, najeftinije, gdje?

Hvala :)

Ako sam ti pomogao, plati pivo ili stisni hvala. ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Uff.. kad ce redmi note 5 /redmi 5s.. Trebam novog xiaomija, htio sam uzeti mi note 2, ali odlucio pricekati da vidim na sta ce novi note 5 izgledati. A ovaj nikako da dodje :)

3 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
MarioVk kaže...

a to nitko ne moze sa sigurnoscu rec, al vjerovatno oce

Inače, jel ima reklama na njemu ??? Naprimjer kada ja stavim svoj asus na punjač, dakle dok je zaklučan pojavi se poneki banner tj reklama za nešto. Ili ako otvorim notifikacijski sustav onda i tamo zna biti neki malen banner u obliku jedne tanke ikonice. 

Ako su to maknuli, onda je to za mene plus :) 

10 godina
neaktivan
majdo kaže...

Decki, brzinsko pitanje.

Xiaomi Mi5, EU skladište, najeftinije, gdje?

Hvala :)

mozda je bolje 5s uzeti na goldwayu(2034kn) jer ne vidim bas da je toliko dostupan mi5?

mcf kaže...
Uff.. kad ce redmi note 5 /redmi 5s.. Trebam novog xiaomija, htio sam uzeti mi note 2, ali odlucio pricekati da vidim na sta ce novi note 5 izgledati. A ovaj nikako da dodje :)

iskreno maksimalno sto se moze dobiti je 630 na noteu 5 (neki navode i p25) koji izlazi u 12.om mj. iz jednostavnog razloga jer mi note 3 vec ima 660 

redmi 5 i 5 plus izlaze ovaj mj te ce imat sd 450/625 

jaca varijanta notea 5 bi trebala imati sd 636 koji je skoro u rangu sa 660, ali to tek u 2-om mj izlazi

14 godina
mcf kaže...

Tak sam i ja razmišljal. Ali mi je onda na pamet palo da bi uskoro mogli biti ogromni popusti na mi Note 2... Ali njih nema i nema....

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice