Mi Hrvatska/Mi Croatia

poruka: 3.800
|
čitano: 1.282.149
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

I ja sam na eu romu pa imam samo 5 gb, da maknem taj glupi app backups bilo bi mi i to dosta

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Re: Mi Hrvatska/Mi Croatia
domac5 kaže...

I ja sam na eu romu pa imam samo 5 gb, da maknem taj glupi app backups bilo bi mi i to dosta

Odi u Mi Account aplikaciju, pod Back up device imaš Mi Cloud backup i tamo možeš izbrisati backup aplikacija i home screen.

Btw, ROM nema veze sa cloud storage. To je bila promotivna akcija gdje su neki korisnici dobili free storage.

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Ma vise nije bitno, nasao sam si alternativu, google photos.. lijepo brzo scrollanje sa sliderom desno po mjesecima bas kao u dropboxu i neogranicen prostor besplatno 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
ivanzd1 kaže...
Ja na xiaomi.eu imam 25gb besplatno

Interesantno s obzirom da imaš neslužbeni ROM.

10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

"Xiaomi is going to launch their Redmi 5 Plus, a replace of Redmi Pro 2. Redmi 5 plus also comes with a dual camera and Snapdragon 450." 

0 0 hvala 0
15 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

A pas mater, nek naprave redmi sa 4000 mah baterijom, kamerom barem na razini 5x i barem sd 625 procesorom i kupujem.. vec bi uzeo 4x al jbg kad supci umjesto reklamiranog sony senzora ubacuju srot od omnivisiona, prelose a i prednja je nikakva u usporedbi s ovom na Mi 5.. kod njega mi je sve super osim baterije, da je barem 4000 mah bio bi savrsen

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Pozdrav ekipa! :) Ima li tko iskustva sa MI5c telefonom? Vidim da ima neki njihov custom SOC unutra, je li valja to što? Dosta je povoljnija verzija sa 3/64 od Snapdragona (MI5), a nisam nešto zahtjevan korisnik (ne igram se na telefonu) pa ga razmišljam upiknuti.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
domac5 kaže...

A pas mater, nek naprave redmi sa 4000 mah baterijom, kamerom barem na razini 5x i barem sd 625 procesorom i kupujem.. vec bi uzeo 4x al jbg kad supci umjesto reklamiranog sony senzora ubacuju srot od omnivisiona, prelose a i prednja je nikakva u usporedbi s ovom na Mi 5.. kod njega mi je sve super osim baterije, da je barem 4000 mah bio bi savrsen

to bi trebalo bit to, mozda cak i bude oko 5 incha 

Lisac1606 kaže...

Pozdrav ekipa! :) Ima li tko iskustva sa MI5c telefonom? Vidim da ima neki njihov custom SOC unutra, je li valja to što? Dosta je povoljnija verzija sa 3/64 od Snapdragona (MI5), a nisam nešto zahtjevan korisnik (ne igram se na telefonu) pa ga razmišljam upiknuti.

imas review

nakon par mj 

samo baterija nije bas bajna uopce

meni je ovo jedan od ljepsih xiaomi uređaja..

12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Preporuka gdje je najjeftiniji trenutno amazfit smartwatch? Moram frendu naruciti svida mu se moj i zapeo za njega.

PSN:Tomislav025
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 17:55 (omomomomoomm).

0 0 hvala 0
14 godina
omomomomoomm kaže...

Preporuka gdje je najjeftiniji trenutno amazfit smartwatch? Moram frendu naruciti svida mu se moj i zapeo za niega.

Kasniš. Bio je jučer kupon na Gearbest.

Sad moraš odabrati za oko 100usd pa ako te zakači PDV, ili preko nekog tko ima skladište u EU oko 130-140usd.

Na temi Amazfit su spomenuti neki, više ne znam na pamet. Ja sam na Aliexpress stavio search, pa razvrstaj po cijeni.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Poruka je uređivana zadnji put sri 27.9.2017 17:58 (CyberDemonVZ).
12 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Mogu rec da je poskupila ne puno ali ipak je.

ja sam platio cca 104 dollara sad vidim nema ispod 114. 

Da sad vidim na prethodnoj stranici da se uz kod mogla dobiti jeftinije pas mater

PSN:Tomislav025

0 0 hvala 0
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Bok, nisam bas stigao pratiti mi scenu zadnje vrijeme, a trebam novi 5.5 mob (xiaomi naravno :) ).

Cijena nije faktor.. sta je najbolje trenutno, 5x? Koliko vidim, to je isto sto i A1 , samo sa miui?

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia
Mi Note 3 je najjači 5.5" Xiaomi
Moj PC  
0 1 hvala 1
10 godina
neaktivan
dtdtdt kaže...

mi 5s plus, mi note 2 ? 

10 godina
neaktivan
Deutsch kaže...
dtdtdt kaže...

mi 5s plus, mi note 2 ? 

pa jesu i ta dva odlična naravno. Ok 5.5" i 5.7" nije velika razlika. Ali note 3 je noviji i kamera ima OIS. 

13 godina
dtdtdt kaže...

Nije

Hearthstone: Maks0806#2960
10 godina
neaktivan
dtdtdt kaže...
Deutsch kaže...
dtdtdt kaže...

mi 5s plus, mi note 2 ? 

pa jesu i ta dva odlična naravno. Ok 5.5" i 5.7" nije velika razlika. Ali note 3 je noviji i kamera ima OIS. 

novije ne znaci uvijek bolje, bolji je jedino u kameri ( samo tome !)

http://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=8014&idPhone2=8707

17 godina
neaktivan
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Slucajno naletio na temu.

Ponosni vlasnik Mi3 3-4g. Super me sluzi, nadam se da ce tako i dalje.

Uspjesno zamijenio bateriju pred cca. 6mj. Pukao malo oklop za vrijeme mijenjanja, ali to je bilo i za ocekivati.

Jedinu zamjerku imam na nemogucnost dodavanja memorijske kartice i kvaliteta slika u zatvorenom prostoru.

Toliko sam hvalio Mi, da je sestra uzela Mi4, a frend Note 3 

90% sam siguran, da ce iduci mob isto biti Xiaomi, kad Mi3 otkaze poslusnost, ali nadam se da ce to biti u daljoj buducnosti.

Pohvale ekipi koja radi ROMove s hrvatskim, jer bez toga sigurno ne bi bio popularan koliko je!

A pohvala i ekipi iz prvog posta!

Battletag - Gobac#2782; Cypher: Ignorance is bliss.
Moj PC  
8 0 hvala 0
17 godina
Stigel mi band 2. Ovoga nedam nikome. Kupil aplikaciju Mi band tools, ajme kako je to mrcinski gadget sada za 130kn. Ludnica. :)
Moj PC  
10 0 hvala 0
14 godina
ukay1000 kaže...
Stigel mi band 2. Ovoga nedam nikome. Kupil aplikaciju Mi band tools, ajme kako je to mrcinski gadget sada za 130kn. Ludnica. :)

Daj malo opiši aplikaciju ako imaš volje i vremena :D

17 godina
Mozes si postelat notifikacije za mi band kak oces, vrstu vibracije istih, tekst (da komplet poruku mozes procitati haha), dolazni pozivi pise ti ime bas kak u kontaktima, sms isto... I svaku od stavki mozes prilagoditi (otvori ti se meni sa puno stavki koje mozes mjenjati pa si sve mozes slozit kak ti pase), ikonice mjenjat... Ma zakon aplikacija. :)
16 godina
moderator

Zanimljivo.

Možeš staviti sliku kako to izgleda kad te netko zove?

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
14 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Da li netko možda zna, za Mi4 LTE-CT trebam ROM...

Kad sam probao preko Mi Flash Tool-a globalni javljao mi je da nije odabran odgovarajući ROM za taj uređaj. Pa sam našao podatak da je to verzija mobitela na koji ide samo ROM sa kineske stranice ali nisam probao jer je sve na kineskom i ne znam kakav jer ROM.

Više na ovom linku pod 15.

Jel ima netko takav Mi4 i koji ROM koristi?

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
display name ivo kaže...

Kad sam probao preko Mi Flash Tool-a globalni javljao mi je da nije odabran odgovarajući ROM za taj uređaj. Pa sam našao podatak da je to verzija mobitela na koji ide samo ROM sa kineske stranice ali nisam probao jer je sve na kineskom i ne znam kakav jer ROM.

Onda bi trebao skinuti ovaj Mi 4 Telecom 4G ROM koji je prodavan samo u Kini.

Skini jedan od ova dva ROM-a i probaj (oboje imaju Engleski jezik dostupan naravno)

Stable ROM

Developer ROM

facebook.com/MiCroatiaFans Xiaomi MIX 6/256GB - MIUI Super Moderator
14 godina
Cromaki kaže...
display name ivo kaže...

Onda bi trebao skinuti ovaj Mi 4 Telecom 4G ROM koji je prodavan samo u Kini.

Skini jedan od ova dva ROM-a i probaj (oboje imaju Engleski jezik dostupan naravno)

Stable ROM

Developer ROM

To sam i ja skužio. Nadao sam se nekoj varijanti sa Hrvatskim jezikom. On sad ima na sebi globalni ROM s Hrvatskim jezikom, ali pun je bloatware-a, iskaču reklame konstantno preko punog zaslona i ne može se ni koristiti uređaj.

17 godina
@XXX. Ofc.
16 godina
moderator

Izgleda da onda ipak kupujem MI band 2 :D

Prikaz pozivatelja je jedini razlog zašto ga nisam već kupio...

Kuponi s popustima na Gearbest-u, svaki dan novi kuponi: https://docs.google.com/spreadsheets/d/1EThg_or_CPBJMHZ00pufBNc0o_-sSPWwHXA9d_RXsG8
Poruka je uređivana zadnji put pet 29.9.2017 21:49 (XXX-Man).
15 godina
neaktivan
XXX-Man kaže...

Izgleda da onda ipak kupujem MI band 2 :D

Prikaz pozivatelja je jedini razlog zašto ga nisam već kupio...

a ja aplikaciju

xFire: rebelsy | steam: rebelsy | origin: rebelszuka | battlenet: rebelsy#21796
17 godina
Mi Hrvatska/Mi Croatia

Bezveze sam švrljal po Gplayu da vidim kaj ima od aplikacija za mi band i tak slučajno naletim na Mi Band tools (malo drukčije se zove na Gplay - Tools & Mi Band). Gledam ocjene, sve ok i svi više-manje zadovoljni, gledam slike (uvijek prvo pogledam slike da probam skužit opcije)... meh, li-la. Na kraju pogledam komentare vidim nekaj ljudi pišu o zadnjoj nadogradnji kak je donesla dosta toga i kak je cool. I tak sam uzel. Za tih 21kn nem propal (kutija čiki). Na kraju ispadne odlična aplikacija zbog koje mi band 2 za tih 130kn kolko sam ga platil također ispada super gadget.

Notifikacije, pozivi, alarmi, vibrira, prikazuje vrijeme i datum, baterija traje 20 dana, lagan na ruci i ne "smeta"... Kaj ćeš više :)

P.S. ove điđe za korake, otkucaje srca, upozorenje nekretanja, općenito fitness ne koristim.

Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina

Haha "ove điđe" :D Pa samo zbog toga i je napravljena narukvica :D Sve ovo ostalo je usput.

Ali da, kužim što hoćeš reći.

Meni to sve ima Amazfit po defaultu, i još ima GPS. Znači, sve što sam tražio.

Ali, baterija samo 4-5 dana i ne košta 100 i nešto kuna, nego dolara :/

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice