Windows Vista 32bita

poruka: 56
|
čitano: 11.793
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Windows Vista 32bita

Ovih dan planiram skinuti Windows Vistu 32bita i predpostavljam da će to raditi na računalu sa 1500 MB RAM memorije i procesoru Pentium 4 3,00 GHz.

Što vi mislite, isplati li se na takvo računalo stavljati Vistu i hoće li mi raditi programi koji su radili na XP-u.

Moj potpis.... :)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows Vista 32bita

ma ja mislim da ne - radije si skini win7 beta pa instaliraj lijepo betu ili ostani na xp_u

17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Ovih dan planiram skinuti Windows Vistu 32bita i predpostavljam da će to raditi na računalu sa 1500 MB RAM memorije i procesoru Pentium 4 3,00 GHz.

Što vi mislite, isplati li se na takvo računalo stavljati Vistu i hoće li mi raditi programi koji su radili na XP-u.

Raditi ti hoće, i vista i svi programi. Al mislim da ti je taj prelazak nepotreban, jer će sigurno raditi nešto sporije od xp-a, a nećeš ništa osjetno novo dobiti.
16 godina
Nv&dia_ThE_BeSt kaže...

ma ja mislim da ne - radije si skini win7 beta pa instaliraj lijepo betu ili ostani na xp_u

Mislim da Windows 7 nebi mogao na ovo računalo, 7 je rađena u 64bita, šta ne???
dekstroza kaže...
Raditi ti hoće, i vista i svi programi. Al mislim da ti je taj prelazak nepotreban, jer će sigurno raditi nešto sporije od xp-a, a nećeš ništa osjetno novo dobiti.
 Na Vistu mislim preći ponajviše zbog izgleda.
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...
Nv&dia_ThE_BeSt kaže...

Ne, imaš isto 32 bitnu verziju.
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Na Vistu mislim preći ponajviše zbog izgleda.
 Windows 7 postoji 64 i 32 bita.
Na izgled če ti najviše utjecati kvaliteta grafičke kartice.
Preporuka od Microsofta:
Podrška za DirectX 9 grafiku s:
WDDM upravljačkim programom
(Najmanje) 128 MB grafičke memorije
Hardver koji podržava Pixel Shader 2.0
32 bita po pikselu
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Najbolje ti je instalirat Sedmicu.

Ja imam konfu sličnu tvojoj i sedmica mi brže radi nego Xp.

Ako baš hoćeš Vistu, prelazak ti se nikako ne isplati...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Kako možete čovjeku govorit da kao primarni stavi OS koji je u beti?           katastrofa...

ok ako mu nije primarni...

Only God (& mod) can judge me
Poruka je uređivana zadnji put čet 15.1.2009 18:31 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

stavi XP Pro i miran si.. ja skršio Vistu prije 10 dana, vratio XP i preporodio se.. što se 7-ice tiće, nemam pojma kako radi nit me ne zanima..

Odabrao Đelo Hadžiselimović, preveo Saša Kolka. tekst čitao Miljenko Kokot..
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Raditi će...ali ono što je zanimljivo u tvom postu je to kako Vistu planiraš skinuti.
Zato ako već skidaš, skini win7 normalno i legalno sa MS-a, upiši ključ, aktiviraj i potpuno legalno koristi operativni do 01.08.2009.
Biti prilagođen u duboko bolesnom društvu nije mjerilo zdravlja. - J. Krishnamurti
16 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

imam pitanje: imam vistu 32bita i planiram instalirati serveice pack 1. samo ne znam, ako instaliram service pack da li će se jezik premijeniti ili ostati hrvatski... ja bi rađe da bude engleski no jer i obitelj koristi komp onižele na hrvatskom.

xfire: ravingrabbid MSN: fgrabant@hotmail.com

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Windows Vista 32bita

Svi će ti programi raditi, slobodno si stavi Vistu, neće te iznevjeriti.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------------- Intel E7200@3ghz,Gigabyte EP35-DS3,Gainward 8800GT OC,Segate Barracuda 500gb,2x 2 gb Kingmax MARS ram,Thermaltake Soprano, Corsair VX 450W
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Windows Vista 32bita

Dakle stavit ću vistu, malo za promjenu.

Koju Vistu da stavim, Vista Home Premium koju ću dobiti na DVD drugi tjedan ili Vista Ultimat koju treba skinuti s neta.

Kakva je razlika između tih Vista?????Neodlučan

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Kakva je razlika između tih Vista?????Neodlučan

Btw, baš sam prije par dana probao instalirati Vistu na jednom svom starijem laptopu. Inače koristim Vistu na novijim kompovima, ali htio sam čisto iz znatiželje vidjeti kako se Vista snalazi na laptopu starom više od 4 godine.

Radi se o Gericom Cinema XXL, Pentium 4 HT, 3.07 GHz, 1 GB ram, ATI mobility 9700.

Mogu reći da me oduševilo kako Vista na njemu dobro radi. Instalirao sam Home Premium izdanje. Sav hardver je uredno prepoznat pri instalaciji, čak i ugrađeni TV tuner i čitač memorijskih kartica.

Experience index, tj. opća ocjena sustava koju Vista odredi je 3,7.

Radi glatko i bez zastajkivanja čak i sa uključenim Aerom. Sve se izvodi trenutno.

Što se tiče potrošnje memorije, sa defaultnim postavkama, nakon pokretanja troši oko 400 MB ram-a. Gašenjem nepotrebnih servisa uspio sam spustiti na prihvatljivih 280, tako da ostane i više nego dovoljno za ostalo.
- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put sub 17.1.2009 20:29 (macak).
16 godina
Windows Vista 32bita

Jutros sam prešao na Vistu, točnije Vista Black Edition 2009 i sve je to lijepo sjajno i tako dalje, ali gle čuda, driver od TV kartice se ne može instalirati na taj OS.

Da ne otvaram drugu temu bezveze, ako neko ima kakvo rješenje kako da istaliram driver za TV karticu ASUS neka napiše.

Hvala

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ivan M. kaže...

Jutros sam prešao na Vistu, točnije Vista Black Edition 2009 i sve je to lijepo sjajno i tako dalje, ali gle čuda, driver od TV kartice se ne može instalirati na taj OS.

Da ne otvaram drugu temu bezveze, ako neko ima kakvo rješenje kako da istaliram driver za TV karticu ASUS neka napiše.

Idi na Start izbornik i pokreni Windows Update. Tamo pod settings namjesti da ti osim high priority updates nađe i novije drivere.
Poruka je uređivana zadnji put uto 20.1.2009 13:48 (macak).
16 godina
neaktivan

Nađi u device manageru upitnik ili uskličnik na tvojoj kartici i idi na update driver u properties kad otvoriš.

Private
16 godina
Private kaže...

Nađi u device manageru upitnik ili uskličnik na tvojoj kartici i idi na update driver u properties kad otvoriš.

Tamo mi uopće ne pokazuje TV karticu.
16 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

BOK!Kad palim raćunalo traži mi product key za windowse vista.Navodno je ilegalna.Gdje da nađem taj kod?help!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
ninavandros kaže...

BOK!Kad palim raćunalo traži mi product key za windowse vista.Navodno je ilegalna.Gdje da nađem taj kod?help!

U trgovini.
16 godina
neaktivan

Odi u control panel i klikni na add new hardwer i slijedi wizard ,ako ti ništa ne izlista tad opet imaš opciju da izabereš od ponuđenog
ili dodaš ,pa opet ok ,probaj to....

Private
17 godina
neaktivan

da li na stranici od proizvođača postoje driveri za vistu? ako postoje skini ih.

i šta nisi mogo instalirati normalnu vistu?  ova black edition je neka modificirana, ko zna sta su sve izbacili

16 godina
Windows Vista 32bita
nadimak888 kaže...

da li na stranici od proizvođača postoje driveri za vistu? ako postoje skini ih.

i šta nisi mogo instalirati normalnu vistu?  ova black edition je neka modificirana, ko zna sta su sve izbacili

Iznenađen A eto takvu sam dobio. 
16 godina
Private kaže...

Odi u control panel i klikni na add new hardwer i slijedi wizard ,ako ti ništa ne izlista tad opet imaš opciju da izabereš od ponuđenog
ili dodaš ,pa opet ok ,probaj to....

Probao sam i ovako i kaže da nije kompatibilno. Kad pokušam instalirati driver sa CD-a javlja mi "You need to install Service Pack first before installing VGA driver." Probao sam staviti Service Pack koji je na Bug DVD-u, ali ga ne prihvaća jer kaže da već ima... Možda da kupim drugu TV karticu.Neodlučan
16 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

Tream product key za windowse vistu!Plz

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ha,ha misliš da si duhovit!

16 godina
neaktivan
ninavandros kaže...

Kupi orginalan cd viste ili potraži kod prijatelja,, neznam dal je dopušteno na forumu davat takve informacije javno.

Makar,, neznam zašto tebe traži product key? Nisam imo vistu još tak da neznam...

Kao što su ti rekli ljudi,,,U TRGOVINI
16 godina
ninavandros kaže...

Potraži malo po internetu, vidi koju verziju Viste imaš, ja sam negdje na privatnom torrentu vidio neki key za Vistu.

16 godina
neaktivan
Windows Vista 32bita

ma probala sam taj key sa orginalne viste ali ništa!

0 0 hvala 0
16 godina
Windows Vista 32bita

Odlučio sam kupiti novu TV karticu, a do tada ću na Visti koristiti ovu preko virtualnog računala na OS-u XP.

Hvala svima koji su htjeli pomoći.

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice