Ma pc je bio ugasen dugo vremena, nisam nista dirao.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Joj kakvih problema imam sa igricama na win 8, smao zbog toga cu se vratiti na sedmicu. ccc. Jel moguce da toliko blokiraju od 10 igrica samo sam fifu uspio normalno instalirati
Joj kakvih problema imam sa igricama na win 8, smao zbog toga cu se vratiti na sedmicu. ccc. Jel moguce da toliko blokiraju od 10 igrica samo sam fifu uspio normalno instalirati
Ja ne znam što tebi ne radi, ja znam da meni svaka igra i program na osmici radi bez ikakvih problema (prije na 8.0 sada na 8.1).
Meni svaka igra radi na windows 8. Čak i neke koje mi nisu radile na win 7 mi rade na win8. Planiram stavit 8.1. Ima kakvih napredaka ?
ja sam sa frendom na win 8 uspio srediti Worms World Party da deremo u multiplayer dok ostatak ekipe je uspio samo pokrenit WWW i onda bi se srusio na win7
jučer instaliran 8.1, ručno vratio backup aktivacije od prije i vrijedi
Varam li se ili je to RTM verzija, finalna?
pa da. šta nisi znao da je procurila prije više od tjedan dana?
ako se ne varam, RTM je finalna (release to manufacture).

ak je to finalna ja sam papa franjo
to je prewiev
ej ovako skinuo samod doticnog wzt windows 8.1 rtm kao(a nije rtm nego je prewiev,rekla mi zenska iz windows centra kad sam zvao za aktivaciju).
instalirao sam ka sa ovim keyom:XHQ8N-C3MCJ-RQXB6-WCHYG-C9WKB.i instalacija je prosla bez problema.
kasnije u control panelu pise windows not activated.
onda sam upisao svoj orginalni key sa oibicne 8 pro x64 i isto nista.zvao microsoft izdiktirao joj onih 9 polja i vidila da je taj key krivi pa sam joj reko da imam orginal,pa mi je rekla da stisnem na tipkovnici win tipku+r ja mislim i nesto da upisem,neka slova.
i onda sam svoj key i nisam uspio,kaze zato jer prava verzija izlazi sredinom 10mj.
Ma bolje pričekati official nego riskirati sa ovim leakovima.
To i ja govorim ljudi nije ovaj rtm sto se pojavio finalna to je prewiev.
Ja se opekao kad sam isao clean install
Uzalud potrosio vremena i zivaca.
I na kraju vratio svoj win 7 pro SP1 x64 orginal
To i ja govorim ljudi nije ovaj rtm sto se pojavio finalna to je prewiev.
Ja se opekao kad sam isao clean install
Uzalud potrosio vremena i zivaca.
I na kraju vratio svoj win 7 pro SP1 x64 orginal
Koij si ti patak. . .ovo je RTM i ne zajebavaj ljude, ja sam aktivirao sa svojim Win 8 PRO keyem bez ikakvih problemna,
šta si ti skinuo i šta si radio ne znam, ali moraš biti glup da ideš sa ženskom iz microsofta pričati o time kako imaš leekanu verziju,
e sad ili ti lažeš ili je ženska iz microsofta lagala, ali ovo je 100% RTM koj je skinut sa MSDNa, ekipa sa MSDNa uvijek ima ranij release (informiraj se malo o MSDNu).
Ovdije na forumu ima barem 5-6 ljudi do sad koji su bez ikakvog problema stavili windowse, a to kaj si ti patak. . .ha jbga ostani na Win7. . .e i da, si ti možda pokušao Win 8.1 aktivirati sa Win7 ključem?
Mogu li se gdje skinuti trial verzije windows 8, na 1.postu objavljen je link za windows 8 enterprise. Je li riječ o osnovnoj verziji?
Mogu li se gdje skinuti trial verzije windows 8, na 1.postu objavljen je link za windows 8 enterprise. Je li riječ o osnovnoj verziji?
Legalno ,ne prije 17. 10.
A inače ,znaš li šta je to torrent?
S torrenta možeš skinuti danas.
Ma znam da se može naći na torrentu, no već ga dulje vrijeme ne koristim, a zanimalo me ima li negdje službena trial verzija(ne 8.1 već 8) koja bi imala sve funckije na određeno vrijeme kao što je to bio slučaj sa windows 7.
On vjerojatno traži ''pravu'' instalaciju ,bez vremenskog ograničenja.
Samo ,za razliku od Sedmice ,nema linkova za download sa DigitalRivera poput onih za Sedmicu.
Niti Osmica više nema 30 dnevni trial period.
Odmah na početku se mora ukucati ključ ,a ako se i instalira s nekim generičkim ,neke funkcije su onemogućene ,a nakon par dana sistem počinje izbacivati upozorenja za aktivaciju i na kraju ,počne se restartati svakih dva sata.
Znači ima finalna verzija?
I moguće je aktivirati s MSDNAA ključem?
PP-ajte me s informacijama.
Imam MAK ključ za osmicu s MSDN-a, hoće to raditi?
Da, znači enterprise. Hvala
Znači, člsta instalacija kao i u slučaju Windowsa 8?
Skinem, instaliram, ključ s MSDNAA i radi.
Dojmovi?
Može slika novog Metro UI-a?
Znači, člsta instalacija kao i u slučaju Windowsa 8?
Skinem, instaliram, ključ s MSDNAA i radi.
Dojmovi?
Može slika novog Metro UI-a?
Youtube, čuo si za to?
Pri instalaciji windowsa je li preporučeno da je računalo(u ovom slučaju prijenosnik) spojen na internet. Zanima me prvenstveno zbog drivera, da ih instaliram ručno sa dvd-a (te kasnije spojiti laptop na internet) ili će windows to odraditi. Na klasičnom pc je išlo sve automatski dok sa prijenosnicima nemam iskustva.