Windows 8 i 8.1 - općenito izdvojena tema

poruka: 8.531
|
čitano: 4.524.705
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
16 godina
Re: Windows 8
Mitch kaže...
Najjeftinije sto sam nasao je 1140 kn.

Najbolje je to uzet preko amerike, 69$ disk izdanje, a carina se navodno ne naplacuje na diskovne medije

- na fizičke medije se naplačuje (PDV..) nisam siguran za carinu, jer se tretira kao normalna roba (mada na software nebi trebalo biti barem carine), zanemarivo.

- Tko naručuje povoljnije je uzeti samo download upravo zato i upravo je zato cijena 70$ (ovisno o zemlju kupnje-prodaje, računa se bez poreza, mi smo EMEA regija).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
16 godina
odjavljen
Windows 8

evo poceo updejt od 15 ${#}

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
ihush kaže...

- na fizičke medije se naplačuje (PDV..) nisam siguran za carinu, jer se tretira kao normalna roba (mada na software nebi trebalo biti barem carine), zanemarivo.

- Tko naručuje povoljnije je uzeti samo download upravo zato i upravo je zato cijena 70$ (ovisno o zemlju kupnje-prodaje, računa se bez poreza, mi smo EMEA regija).

gdje si uzeo win 8 za 70$

BF3:crna_bandera
16 godina
skank666 kaže...

evo poceo updejt od 15 ${#}

- ipak je upgrade. Updateovi su još uvjek for free. (pssst, da im ne padne i to na pamet).

Wolf88 kaže...
..

gdje si uzeo win 8 za 70$

-ja nigdje ali vidi post iznad..

-imaš na TPBu... powered by MS. Inače se to podrazumijeva MS Store, MSDNAA, TechNET itd. osim lokalnih trgovina.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 16:19 (ihush).
17 godina
neaktivan
Windows 8

ako mi moze netko odgovoriti na brzinsko pitanje...

uspio sam linkati live id sa aai edu identitetom ali mi ne nudi win 8 za skinuti...ocito imam standard a ne premium dreamspark..

jel to do ustanove ili postoji neki workaround?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 8

Pitanje vezano za pinboll fx2 (Mars)

napravio sam Xbox live profil te nikako da pokrenem Mars prijavljuje mi učitavanje profila (bio sam poprilično strpljiv čekao sam nekih 15 min. i dalje bez ikakvih pomaka)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 8

slucajno naletio na ovo i slazem se :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Piše na Windows-ovom FAQ-u kako, ukoliko platiš cijenu koja je predviđena za upgrade, a to je ova, moraš pri bootu imati prijašnju verziju Windowsa, znači nejde na prazan disk.

Butaš ga sa dvd-a i dalje sve kao na 7-ici, može formatiranje.

Logično, jer ovo je upgrade cijena, ako ide na disk bez OS-a nema dokaza da imaš prijašnju verziju Windowsa.

Disclamer: Naravno, ako sam ja dobro shvatio članak

17 godina
Windows 8

And so you touch this limit, something happens and you suddenly can go a little bit further. With your mind power, your determination, your instinct, and the experience as well, you can fly very high.

1 0 hvala 1
16 godina

Kako?

Oni su ocito uzeli upgrade verziju, a ne boxed verziju, pricaju gluposti, ja sam upravo digao cisti install na formatirani lap di je bio ubuntu, koristim key sa dreamsparka i trebao bi biti isti kao i ovaj pravi,boxed key

Penzo kaže...

slucajno naletio na ovo i slazem se :)

Oni stvarno od kad postoje ne znaju napravit niti dobar clanak niti recenziju

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011.
17 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Kako?

Oni su ocito uzeli upgrade verziju, a ne boxed verziju, pricaju gluposti, ja sam upravo digao cisti install na formatirani lap di je bio ubuntu, koristim key sa dreamsparka i trebao bi biti isti kao i ovaj pravi,boxed key

Vidiš sliku kutije. A u tekstu osim toga piše da neće biti standardne box verzije i da su sve kutije upgrade. Što mi je totalno neobično. Niš sad ne kužim.

Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR
16 godina
Ma nes su bezveze napisali.

Nego, ovaj MS nije normalan.
Znaci ja sad moram downgradeat Windows 7 Ultimate na Home Premium kako bih dobio mogucnost instalacije bez brisanja programa?!

Znaci skuplja verzija nema mogucnost brzeg upgradea na osmicu, a najjeftinija ima?

Totalna bezvezarija.
Sad se premisljam da uopce nejdem instaliravat na glavnu masinu
17 godina
neaktivan

Upgrade se moze napraviti normalo, o cem ti pricas?

Upgrade verzija je JEDINA opcija za instalaciju osmice dok normalna (retail) ima opciju ciste instalacije.

16 godina
D4RKL1NG kaže...

Upgrade se moze napraviti normalo, o cem ti pricas?

Upgrade verzija je JEDINA opcija za instalaciju osmice dok normalna (retail) ima opciju ciste instalacije.

Ja nemogu sacuvat programe kad idem na upgrade ako imam Windows 7 Ultimate.

15 godina
Mitch kaže...
Mozes,ja sam nadogradio jedan laptop s vistom za 40$ i dobio jos 4 licence za ostala racunala (ne moraju biti original)

Tako da sad slijedi jedan xp lap, i onda glavna masinerija.

Makar si jos mislim da pricekam neku recenziju na nekoj solidnoj masini poput moje i da li se uopce isplati stavljat na nesto takvo.

Sto vi mislite, je li Win8 vrijedan i5 3570k, 8GB rama itd.?

znaci prvo vistu instalirat i onda upgrade napravit moram?

16 godina
Ako zelis dobit jeftiniji Win 8, onda moras imat instalirani XP, Vistu ili sedmicu sa ORIGINALNIM ključem
16 godina
odjavljen
Windows 8

blah, nis mi sa marketa nece ni apdejtat ni instalirat... sve nesto penda :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

Ja nemogu sacuvat programe kad idem na upgrade ako imam Windows 7 Ultimate.

Ako si kupil Windows 8 Core verziju ,da ,ne možeš upgraedat sa Windows 7 Ultimate. Sa Ultimate možeš radit upgrade samo na Pro verziju. Pisalo se već o tome i na forumu.

Danny_HR kaže...

Vidiš sliku kutije. A u tekstu osim toga piše da neće biti standardne box verzije i da su sve kutije upgrade. Što mi je totalno neobično. Niš sad ne kužim.

Da ,a gdje na kutiji piše da je Retail?!

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pet 26.10.2012 21:57 (kizo2703).
16 godina
Pricam o Pro verziji.

Mogu ja upgradeat, ali onda mi nece povuc programe.
13 godina
neaktivan
Ak napravim upgrade, mogu li di skinit i instalaciju pa ponovo frisko instalirat?
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
15 godina
Windows 8

neko je dao ovaj link di je najjeftinije kupiti winows 8 ali to je samo upgrade sa originalne 7 ili nekog drugog. Meni treba bez novi windows 8 bez nadogradnje 

http://www.microsoftstore.com/store/msstore/html/pbpage.Windows_8_Pro?Icid=Homepage_4_Up_Win8_Pro_10_26

lnova65

0 0 hvala 0
14 godina

Ima tu netko da je na windows 8 sa 4xxx ili manjom serijom ATI-evih graficki? http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

16 godina
neaktivan
Mitch kaže...
Pricam o Pro verziji.

Mogu ja upgradeat, ali onda mi nece povuc programe.

U četvrtak sam burazu napravil upgrade sa Sedmice Ultimate na Osmicu Pro. Svi programi su ostali na mjestu ,osim softvera i drivera za HP printer (opet se povijest ponavlja).

If it ain't broken, you're not working hard enough ...
14 godina
neaktivan
Windows 8

pozz svima.. evo samo da javim, imao sam Windows 7 Ultimate 64bit i danas popodne sam kupio Windows 8 Pro za 39.99$ na ovoj stranici: http://windows.microsoft.com/hr-HR/windows/buy

skinulo program, platio, skinulo windowse i trenutno sam na osmici, sve radi za sad kako treba, programi u sve datoteke su mi ostale..

http://ppdzarada.net #1 Forum o PPD zaradi!

1 0 hvala 0
14 godina

Microsoft poludio. 
Sve mi se apdejta {#}

Laptop, komp kući, ludilo je imati original. 

Samsung Galaxy SII crew.
16 godina
dinos3 kaže...

Ima tu netko da je na windows 8 sa 4xxx ili manjom serijom ATI-evih graficki?  http://support.amd.com/us/kbarticles/Pages/catalystlegacywin8.aspx

Imam ja pro x86 sa hd3200 nemoj instalirati te drivere sje.... će ti metro app-ove kao. tunein, youtube player.... tj. sve koje trebaju zvuk neće htjet raditi kako treba.... ako možeš bez toga skidaj.... :)

bug caruje, um klade valja
17 godina
Windows 8

I ja skinuo i napravio clean install za 39,99. Znači bez ikakvog upgradea, spržio iso i čisto nova instalacija i šljaka sve za 10.{#}

0 0 hvala 0
16 godina
Windows 8

Ovaj defender će me pokopati, bate samo je on na update-u xD.

bug caruje, um klade valja

0 0 hvala 0
17 godina

Za 39 dolara se ne isplati zezati s aktivatorima. To si svatko može danas priuštiti.

3 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 8 DEV instalacija i dojmovi, Windows 8 i 8.1 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice