Nema diskutiranja o pirateriji niti o nacinima da se piratizira neki software!
dosad sam nekoliko puta predupredio o ovome i obecavam da cu davati crvene kartone svima koji ce se drznuti prekrsiti ovo pravilo!
Ozbiljno vam velim!
Nema diskutiranja o pirateriji niti o nacinima da se piratizira neki software!
dosad sam nekoliko puta predupredio o ovome i obecavam da cu davati crvene kartone svima koji ce se drznuti prekrsiti ovo pravilo!
Ozbiljno vam velim!
Nesto sam bio cuo da ce se moci staviti full verzija windowsa koji vrijede do 2. mjeseca 2013. Jeli to istina?
kada se ocu spojiti na neki WiFi vidim listu dostupnih hotspot-ova, ali ne vidim jel su otkljucani ili zakljucani, jel se moze negdje ukljuciti ta opcija?
Kad dođeš mišem iznad naziva mreže prikaže ti tip zaštite
Evo prešao sam sa WIN 7 na WIN 8 Professional. mogu reci da je dosta velika razlika.
Kako se na Win 8 stavlja onaj Start u donjem lijevom kutu?
nikako
Evo prešao sam sa WIN 7 na WIN 8 Professional. mogu reci da je dosta velika razlika.
Pobaj ovo http://www.stardock.com/products/start8/
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8/95931.aspx?page=4&jumpto=2271947&sort=asc&view=flat
http://www.bug.hr/forum/topic/windows/windows-8/95931.aspx?page=4&jumpto=2271947&sort=asc&view=flat
RPEnabled NE RADI na RTM verziji!
Nema smisla stavljati Windows 8, a zatim instalirati plug-inove koji dodaju start kao na Windows-u 7.
Na PC-u koristim Windows 7 za kojeg nemam zamjerki, OS napravljen kak spada, bez mana, te vrlo stabilan.
Pak na laptopu koristim Windows 8 i nema sanse da bi na njega stavio Windows 7, sve radi besprijekorno, do sad nije ni jednom zbloko, a nedaj Boze da se srusio sam od sebe....
Jos nisam isprobao Metro na 22", ali na 15" izgleda odlicno i stvarno ima zgodnih stvarcica.
majke ti ga mozeli mi tko dat savjet vidim da ih ima dvije verzije windows 8,koja je bolja za skinut,i gdije daju skinem,
i koja je vise isplativija 32bit ili 64 bit,i koja ima manje sranja i da sasvim uredno radi,a da nimam nikakavih problema s
njom,znaci da bude 100/ispravna,bez ikakvih smeca u njoj.molim poooooooooo!
Nema smisla stavljati Windows 8, a zatim instalirati plug-inove koji dodaju start kao na Windows-u 7.
Na PC-u koristim Windows 7 za kojeg nemam zamjerki, OS napravljen kak spada, bez mana, te vrlo stabilan.
Pak na laptopu koristim Windows 8 i nema sanse da bi na njega stavio Windows 7, sve radi besprijekorno, do sad nije ni jednom zbloko, a nedaj Boze da se srusio sam od sebe....
Jos nisam isprobao Metro na 22", ali na 15" izgleda odlicno i stvarno ima zgodnih stvarcica.
Ma pricajte to maloj dijeci u vrticu,ali nema boljeg od staroga xp i windows 7,ja cu je instalirat malo za probu i testing,naravno ako mi vi
pomognete u tim verzijama i stabilnosti koja je bolja i stabilna bez smeca,32 ili 64.
Kakvog smeća? Ako ti nema boljeg od xp i sedmice a ti ostani na njima onako zabetoniraj se na njima i ni makac. Posebno na smeću not responding xp. :)
majke ti ga mozeli mi tko dat savjet vidim da ih ima dvije verzije windows 8,koja je bolja za skinut,i gdije daju skinem,
i koja je vise isplativija 32bit ili 64 bit,i koja ima manje sranja i da sasvim uredno radi,a da nimam nikakavih problema s
njom,znaci da bude 100/ispravna,bez ikakvih smeca u njoj.molim poooooooooo!
Ajd ti pročitaj malo o 32- i 64-bitnim sustavima prvo.
Interesantn video za one koji zele vidjeti usporedbu Win7 i Win8.
Radi se dual boot-u na istoj masini (znaci isti CPU, RAM, GPU, MBO...).
Tesirano je dosta stvari:
- memorija (zauzece RAM-a)
- disk/ssd benchmark
- boot time
- PCMark 7
- 3DMark Vantage
- 3DMark 11
- WEI
- Cinebench 11.5
- Heaven Bench 3
- Sniper Elite
- Dragon Age 2
- Alien vs Predator
Interesantn video za one koji zele vidjeti usporedbu Win7 i Win8.
Radi se dual boot-u na istoj masini (znaci isti CPU, RAM, GPU, MBO...).
..
- interesantan, možda i poučan. (svatko voli biti u pravu, pogotovo u prvom licu jednine, JA). Tema gdje se povezuje..
Tako da je velika razlika u načinu instalacije (neko znanje osnovnog podešavanja) i korištenje čistih (ne yogurt) OSeva, bez dodatnog smeća. Čist, origigi OS radi savršeno. Windowsi ne troše nego koriste RAM, ostalo su kozmetičke razlike ili u slučaju sporijeg rada usersko-aplikacijski problem (ne OSov).
Testne 8mice us bile čiste, često su korisnici uspoređivali sa sedmicom koja je natrpana svakakvim smećem što normalno daje prednost clean-OSu. Vidimo da konkretne rezlike nema (pa i suprotno ali se i to može objasniti prvim verzijama drivera koje će se s vremenom ispolirati za 8micu).
Nikome se ništa ne treba nametati, sugerirati svatko neka sam proba i vidi. što meni valja ne mora nekom drugom i obrnuto. :)
Pozdrav ekipa.
Evo ovako, imam možda malo glupavo pitanje.
Naime, radi se o sljedećem:
donedavno (ne znam kada je prestalo raditi) sam imao window splitting, i normalno sam mogao prebaciti jedan prozor na desnu polovicu, jedan na lijevu.
To ne znam zašto, a ne znam ni gdje bi se to moglo isključit/uključiti pa ako se netko susretao s tim, bio bih zahvalan.
Pozdrav ekipa.
Evo ovako, imam možda malo glupavo pitanje.
Naime, radi se o sljedećem:
donedavno (ne znam kada je prestalo raditi) sam imao window splitting, i normalno sam mogao prebaciti jedan prozor na desnu polovicu, jedan na lijevu.
To ne znam zašto, a ne znam ni gdje bi se to moglo isključit/uključiti pa ako se netko susretao s tim, bio bih zahvalan.
Jel ti sve kao na slici dole?
Jel ti sve kao na slici dole?
Jeste.
I opet isto.
Prebacio sam se u nVidia Control Panelu na nVidia Chip umjesto Auto-detecta.
RTM = Final.
RTM JE FINALNA VERZIJA!
RTM JE FINALNA VERZIJA!
znaci skinem odavde i instaliram i traje mi do 1-2 mjeseca 2013 tako nesto
...po 1001 put...
Moze se skinut "besplatno" samo Windows 8 Enterprise koji radi samo 90 dana.
...po 1001 put...
a odavde? http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Pogledaj ovdje
Pomoglo!
Hvala rista.
...po 1001 put...
a odavde? http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/download
Pa to je Release Preview.
Pa to je Release Preview.
a koja je razlika?