Imam problem sa navedenom igrom, naime na XP-u mi je radio besprijekorno, a nakon prijelaza na Sedmicu prvo sam već instaliranog uspio pokrenuti iz druge i NIKAD VIŠE. Probao sam sve compabilitije, drivere (ATI Mobility HD3430 u laptopu HP 6830s) - onaj sa HP-ove stranice, koji sam koristio na XP-u sad se instalira (naravno da koristim verziju za 7, x64...) - 9.9 ne radi - ali jednostavno neće. Onda sam probao opet instalirati GTA:SA sa DVD-a i opet neće. Evo što se dogodi: Pokrenem ju, onda se prebaci u "Windows Basic theme" i tako ostane, a kraj strelice trepće (malo ima, malo nema) onaj krug kao da se nešto radi, pa otvorim Task Manager i vidim ovo (između ostalog): "gta_sa.exe*32", i tri puta "rundll32.exe*32" i to tako da su tri jedan ispod drugog ali samo jedan ima opis pod "Description" i njega moram uloviti (doslovno uloviti - bježi gore dolje) i desnokliknuti na njega i odabrati "End process tree" kada se svi tri zatvore. I samo se on da ugasiti dok ostali dva (bez opisa) "su gluhi" i neće se zatvoriti. Onda zatvorim i gta_sa, vrati se normalna tema i pojavi se poruka "gtasa has stopped working bla bla". Moram još i napomenuti da ako zatvorim prvo gta_sa rundll-ovi ostanu raditi i "plesati".
Ako ste shavtili o čemu pišem, molim vas da mi pokušate objasniti o čemu se radi jer me stvarno već živcira, budući da se pokrenulo jednom!