Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.371.088
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
Pa kaj ce ti, u Win 7 ionako nemas potrebe za njim a ako ne znas optimizirati OS bez toga onda ga radije ostavi na default postavkama.

Optimiziranje windowsa? Kaj u tuneup-u možeš optimizirati osim kaj možeš napraviti cleanup registrija i junk stvari.

Ali to se niti ne podrazumijeva u pravo optimiziranje.

I ovo default postavke, tko je rekao da cu ja kaj uštimavati... Za to postoje pro alati.

I opet se vracamo na moje prvo pitanje, kaj ce ti tuneup?

OMG, boli te briga kaj će mi!!

Kad bolje razmislim imas pravo, samo ti instaliraj tonu nepotrebnih stvari pa se onda zali da ti komp radi sporo...

Kad ja bolje razmislim nikad se nisam žalio da mi komp radi sporo, a i tuneup nije TONA nepotrebnih stvari.. Ne kužim u čemu je problem, ako si hoću instalirati taj program. Ja sam samo natuknuo da tuneup ne radi na win7. Zbilja mi nije jasno ta tvoja pitanja kaj će mi tuneup.. Ak tebi nije dobar ne znači da i ostalima ne valja. Ja mislim da tuneup koristi dosta ljudi.

Btw ajde mi objasni zašto TuneUp nije dobar??

Just dance, it's gonna be okay
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Zna li netko zašto mi Fraps, Everest 5.30 Ultimate i Malwarebytes Anti-Malware nemaju ikonu kada su pinani na taskbar, nego se pojavljuje onaj bijeli list s nekim prozorčićem?

Molim pomoć!!

tako to izgleda tako to izgleda
92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 18:35 (crystal6).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

help trebam pomoc nece mi prihvatiti drivere od viste za Realtek AC'97

RIJESENO....POMOCU UPDATEA hehe

You will never walk alone p.s. ak imam kakvih gramatickih gresaka to je zbog nove tipkovnice :-))
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.10.2009 19:04 (ja00022).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
razor_061 kaže...
Scorpyo kaže...
Pa kaj ce ti, u Win 7 ionako nemas potrebe za njim a ako ne znas optimizirati OS bez toga onda ga radije ostavi na default postavkama.

Optimiziranje windowsa? Kaj u tuneup-u možeš optimizirati osim kaj možeš napraviti cleanup registrija i junk stvari.

Ali to se niti ne podrazumijeva u pravo optimiziranje.

I ovo default postavke, tko je rekao da cu ja kaj uštimavati... Za to postoje pro alati.

I opet se vracamo na moje prvo pitanje, kaj ce ti tuneup?

OMG, boli te briga kaj će mi!!

Kad bolje razmislim imas pravo, samo ti instaliraj tonu nepotrebnih stvari pa se onda zali da ti komp radi sporo...

Kad ja bolje razmislim nikad se nisam žalio da mi komp radi sporo, a i tuneup nije TONA nepotrebnih stvari.. Ne kužim u čemu je problem, ako si hoću instalirati taj program. Ja sam samo natuknuo da tuneup ne radi na win7. Zbilja mi nije jasno ta tvoja pitanja kaj će mi tuneup.. Ak tebi nije dobar ne znači da i ostalima ne valja. Ja mislim da tuneup koristi dosta ljudi.

Btw ajde mi objasni zašto TuneUp nije dobar??

Ja nisam rekao da nije dobar, niti da ti imas instaliranu tonu nepotrebnih stvari. Samo se pitam zasto zelis instalirati nesto sto ti nije potrebno. Ali nema veze, zanemari moja pitanja i radi sto hoces.

Failure is always an option...
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pa ako čovjek želi imat neki program instaliran, pomozi mu!

Glupo pitanje, "kaj će ti?"  Ima svoj razlog koji se nikoga od nas ne tiče.

I mi imamo neke principe! Ako vam se ne sviđaju, imamo i druge!

3 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Može li se ugardati sa XP na 7 bez gubljenja podataka?

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
Miki77 kaže...

Dobro, kad sad na kraju izlazi finalna verzija Win 7 i kad ce se moci kod nas kupiti?

Po stoti put - 22.10.2009

2 dana prije mog rodendana kakav krasan dar od Microsofta!

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tešku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
neaktivan
lzgr kaže...

Ne može se upgradeat s XP-a na win 7.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
lzgr kaže...

našao sam ovo:

http://windows7news.com/2009/09/29/how-to-upgrade-from-xp-to-windows-7/

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Paolo2612 kaže...
lzgr kaže...

našao sam ovo:

To je migriranje postavki i podataka s XP-a na win7. To je backup a ne upgrade - svejedno moraš opet instalirati programe i drivere.

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
djdomi kaže...
Paolo2612 kaže...
lzgr kaže...

našao sam ovo:

To je migriranje postavki i podataka s XP-a na win7. To je backup a ne upgrade - svejedno moraš opet instalirati programe i drivere.

onda sucksa. dakle ništa od xp-7.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
neaktivan
djdomi kaže...

Ako imaš volje možeš probati ovo:  XP => upgrade na vistu => upgrade viste na win7 , ali ne bih rekao da se isplati zezati s tim. Najbolje puknuti čisti win 7 i na miru si.

17 godina
crystal6 kaže...

Zna li netko zašto mi Fraps, Everest 5.30 Ultimate i Malwarebytes Anti-Malware nemaju ikonu kada su pinani na taskbar, nego se pojavljuje onaj bijeli list s nekim prozorčićem?

Molim pomoć!!

Ljudi! Molim vas!

92% tinejđera sluša turbo folk, pop, rap ili tehno. Ako si među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu rock i metal glazbu kopiraj si ovo u potpis.
16 godina
Paolo2612 kaže...
djdomi kaže...

Ako imaš volje možeš probati ovo:  XP => upgrade na vistu => upgrade viste na win7 , ali ne bih rekao da se isplati zezati s tim. Najbolje puknuti čisti win 7 i na miru si.

Znaci ja sada nemogu sa XP-a "skociti" na 7?Neodlučan

Luckyluke!
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...
crystal6 kaže...

Molim pomoć!!

Ljudi! Molim vas!

našao sam dva linka(GOOGLE, YOUR BEST FRIEND):

http://windows7forums.com/windows-7-support/6242-taskbar-icons-possibly-corrupted.html

http://windows7forums.com/windows-7-support/5306-taskbar-pinned-icon-disappearing-changing.html

Čekamo...10.11.09.
17 godina
djdomi kaže...
crystal6 kaže...
crystal6 kaže...

Molim pomoć!!

Ljudi! Molim vas!

našao sam dva linka(GOOGLE, YOUR BEST FRIEND):

http://windows7forums.com/windows-7-support/6242-taskbar-icons-possibly-corrupted.html

http://windows7forums.com/windows-7-support/5306-taskbar-pinned-icon-disappearing-changing.html

Sorry, no ne pomaže.

16 godina
Windows 7 - dojmovi

Ima li tko sedmicu na netbooku, ak ima molio bi ga da napise kako mu vrti, koliko guta rama i sl.

Xp mi je dojadio totalno ali ipak zelim bit siguran prije nego stavim sedmicu, dali ce to moj atom

gurat, hvala :)

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Sorry, no ne pomaže.

hmm, ne znam onda.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
neaktivan
BORG kaže...

Ima li tko sedmicu na netbooku, ak ima molio bi ga da napise kako mu vrti, koliko guta rama i sl.

Xp mi je dojadio totalno ali ipak zelim bit siguran prije nego stavim sedmicu, dali ce to moj atom

Meni win 7 na PC-u sad troši 590 mb a instalira se igra,upaljen firefox,msn,winamp,avira tak da mislim da nećeš imati problema.

16 godina
big_guy kaže...
BORG kaže...

Meni win 7 na PC-u sad troši 590 mb a instalira se igra,upaljen firefox,msn,winamp,avira tak da mislim da nećeš imati problema.

Stavit cu pa sta bude da bude, lako vratim xp malo je muka radit boot za stick ali nema veze valjda ce se isplatit.

ako imate pitanja u vezi privatnih torrent trackera, tu sam!
16 godina
BORG kaže...

Meni netbook sa Atomom bez problema i glatko radi sa Vistom SP2, pa ne vidim zasto ne bi normalno radio i sa Win7

17 godina
neaktivan
Paolo2612 kaže...
djdomi kaže...

A može li se desiti da nestanu podaci ako idem na taj način?

17 godina
Windows 7 - dojmovi

Problem zasad rješen. Ono što sam učinio je bilo NIŠTA. Stvarno čudno...Iznenađen

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

Problem zasad rješen. Ono što sam učinio je bilo NIŠTA. Stvarno čudno...Iznenađen

jesi probao preinstalirat programe?

potpis :D
17 godina
neaktivan
crystal6 kaže...

tak je na ona dva linka jedan samo čekao i proradilo. čudan problem.

Čekamo...10.11.09.
17 godina
Hacker-ri kaže...
crystal6 kaže...

jesi probao preinstalirat programe?

Nisam, ne da mi se. :D

djdomi kaže...
crystal6 kaže...

tak je na ona dva linka jedan samo čekao i proradilo. čudan problem.

Da, vrlo čudno. Nadam se da će uskoro patchirati taj problem.

17 godina
neaktivan
lzgr kaže...
Paolo2612 kaže...
djdomi kaže...

A može li se desiti da nestanu podaci ako idem na taj način?

Iako je malo vjerovatno - ništa nije 100% sigurno. Preporučujem ti da ipak napraviš backup

15 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

neznam zasto meni FINO NERADI koristio sam ga 2 dana x64 +najnoviji driveri za sve evo konfe:

1.asus maximus formula x38 +novui biios

2. q6600 thermaltake 120 ultra   hladjenje 3.3ghz

3. xfx 4890 885 i 1000mhz clokovana + cooler scythe musashi

4.wd caviar black 750gb + cooler na njemu temp 20-30

5.corsair napajanje 520W

6.2x2gb corsair xms2

I jednostavno neradi glatko ZASTO?????????????????

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Pronađen je prvi čudni bug u Windowsima 7. Belji se

Srećom, pogađa samo dalekoistočnjake sa njihovim pismima, pa možete biti mirni i čekati redoviti update koji će to srediti svima..

Early adopter
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

imam problem sa win7...

imam 2 monitora i usred igre mi izadje iz igre i pojavi se ovo na slici.

Opet, nakon sto resetiram komp opet isto i tako moram ic na F8-na startu da bi isao na "LAST KNOWN"  i onda radi...

komp se ne zamrzne vec se radi, ali se dogodi ovo sa slike?

graficka je HD4870x2 a driveri su od 4. mj pa cekam neki savjet

slikano fotoaparatom jer ne radi prt slikano fotoaparatom jer ne radi prt
potpis :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice