Windows 7 - općenito izdvojena tema

poruka: 5.036
|
čitano: 1.362.093
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

a kad su neki htjeli namjerno rušit sistem trebali su i razlog Smijeh kad ga pitaju zaš su srušeni on može reć a skinuo sam lspatch(da, ja sam jedanput skinuo to govno i reinstall obavezno).

skinuli su mi se winzi i sad ću još par dana seedat da imam veći ratio.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - dojmovi
kizo2703 kaže...

Čuj ,svako ima svoje veselje! Svi smo to nekad radili ,isprobavali ovo i ono ,namjerno rušili sistem da vidimo kak to izgleda!!  Cool

Ja sam izgubio to veselje još od doba win 95 / 98 koje sam reinstalirao svakih 4-6mjeseci. Nakon toga bi napravio sve samo da ne moram ponovo reinstalirati OS, pa potrošiti tjedan-dva da sve uštimam na način kako mi to odgovara.

A neka, svako se zabavlja na svoj način :)

16 godina
protjeran
Windows 7 - dojmovi

evo vec 3dan sam inst na novi laptop fujitsu simens amilo Li 3170-mogu rec da solidno rade...imam 4gb rama 30% mi krese sa nekim sitnim prog. upaljenim...procesor mi je intel dual core 2.00ghz, njega mi krese 25% sa upaljenim chromeom i 10stranica otvorenih downloadom,i upaljenim SAM broadcasterom programom...zanima me kaj nije previse 25-30% procesora da radi s tolko relativno "malo" aplikacija?izgled je super...

"tko nedobije dobitak,dobije gubitak"...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
kizo2703 kaže...
Igor kaže...

Ma dobro nema veze i 4 mjeseca su mi dovoljna, ionako reinstaliram windowse u prosjeku svaka 3 mjeseca.

Četiri?! Daj podijeli još jedamput!! Koliko dana ima u mjesecu?! I taj Enterprise Eval copy ne možeš instalirat dva puta na istu mašinu ,koliko se sjećam da je pisalo u popratnom tekstu.

Mislio sam na Ultimate verziju nakon svih rearmova, to je koliko ja znam 4 mjeseca.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
17 godina
Zura kaže...
Igor kaže...

Ma dobro nema veze i 4 mjeseca su mi dovoljna, ionako reinstaliram windowse u prosjeku svaka 3 mjeseca.

Zašto pobogu? Kako ti se da sve ponovo uštelavati, konfigurirati?

Meni je to gušt raditi. Osim toga iako znam da ne treba ja uvijek reinstaliram windowse nakon svake nadogradnje hardwarea.

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.
16 godina
Igor kaže...
Zura kaže...
Igor kaže...

Zašto pobogu? Kako ti se da sve ponovo uštelavati, konfigurirati?

Meni je to gušt raditi. Osim toga iako znam da ne treba ja uvijek reinstaliram windowse nakon svake nadogradnje hardwarea.

welcome to the club Izlanuo se

Bubamara s minigunom. | http://www.erepublik.com/en/referrer/Neil+Armstrong
17 godina
neaktivan

Pozdrav.

Imam Intel quadcore 2,44  4 GB rama  500 gb hdd, 2 po 250 hdd, i nvidiu 8800gts.

Ako je Win 7 po brzini kao Vista sp2 ( koju imam trenutno ) ubicu se i povratiti.Kopiranje i uopste rad sa datotekama za mene je katastrofa na Visti.Brzina uopste, uzas.

ali ok.Ono sto me interesuje je slijedece.Kako na Win 7 kad budem ga instalirao da uradim da imam samo administratorski nalog i da sve sto radim radim kao admin a da se ne zezam sa sto pitanjaima od strane os-a, nisi ovo, nisi ono, nemas pravo ovako onako...dakle ,ja admin a ti OS i gotovo,

Hvala.

17 godina
neaktivan
Kops kaže...

Pozdrav.

Imam Intel quadcore 2,44  4 GB rama  500 gb hdd, 2 po 250 hdd, i nvidiu 8800gts.

Ako je Win 7 po brzini kao Vista sp2 ( koju imam trenutno ) ubicu se i povratiti.Kopiranje i uopste rad sa datotekama za mene je katastrofa na Visti.Brzina uopste, uzas.

ali ok.Ono sto me interesuje je slijedece.Kako na Win 7 kad budem ga instalirao da uradim da imam samo administratorski nalog i da sve sto radim radim kao admin a da se ne zezam sa sto pitanjaima od strane os-a, nisi ovo, nisi ono, nemas pravo ovako onako...dakle ,ja admin a ti OS i gotovo,

Hvala.

http://www.askvg.com/how-to-enable-activate-hidden-administrator-account-in-windows-vista/

potpis :D
17 godina
Windows 7 - dojmovi

Najlakse je za svoje neznanje i lijenost okrivit nekog drugog... Medju korisnicima Windowsa nema bas previse powerusera... pitajte moju tetu treba li joj po defaultu Admin account.

I'm going woo woo

0 0 hvala 0
16 godina
Kops kaže...

Pozdrav.

Hvala.

Nema potrebe za to ,jel u Sedmici UAC nije ni približno naporan ko u Visti ,i da se bez problema isključiti.

Normalno da će kasnije sistem stalno obavještavati o tome ,ali i to se da zaobići ili isključiti.

Alata za to ima koliko hoćeš ,a sve se da srediti i kroz registar.

Admin account je disablean baš iz razloga sigurnosti i da se uključiti bez problema.

Sedmica je brža od bilo koje Viste ,ali kod Sedmice nije sve u brzini i ima jako puno stvari kojih u Visti nema ,malih ali bitnih.

Pročitaj samo Paolov post od jučer ,a trebal bi i ostale u temi. Je ,znam ,ima ih puno ,ali će ti itekak pomoći. Uostalom ,tvoja volja.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.9.2009 20:49 (kizo2703).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

jel zna možda tko kako se u sedmici isključi onaj QoS servis tj. da se poveća dsl brzina kad se to isključi? na googleu sam pronašao samo za xp. Pliz pomozite

0 0 hvala 0
17 godina
Dominus Johannes kaže...

jel zna možda tko kako se u sedmici isključi onaj QoS servis tj. da se poveća dsl brzina kad se to isključi? na googleu sam pronašao samo za xp. Pliz pomozite

To i mene zanima. Isto tako i za vistu. Na XP-u mi je brzina 4, a na visti i 7 je 3,5. pomozite molim.

17 godina
neaktivan
Igor kaže...
Dominus Johannes kaže...

To i mene zanima. Isto tako i za vistu. Na XP-u mi je brzina 4, a na visti i 7 je 3,5. pomozite molim.

Control Panel => Network and Internet => Network and Sharing Center =>(pogledajte slike)

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
Poruka je uređivana zadnji put sub 19.9.2009 19:49 (Paolo2612).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

i šta se onda naštima pod properties?

0 0 hvala 0
16 godina

Tu se onda deinstalira Qos Packet Scheduler ako ti on stvara probleme. (slika ,podcrtano)

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
17 godina
kizo2703 kaže...

Tu se onda deinstalira Qos Packet Scheduler ako ti on stvara probleme. (slika ,podcrtano)

Meni nije to ništa pomoglo, brzina mi je i dalje 3.5, a u XP-u mi je uvijek 4.

17 godina
neaktivan
Dominus Johannes kaže...

i šta se onda naštima pod properties?

Mislio sam da dalje znaš jer je taj dio isti kao i u XP-u. Evo vidim da ti je sada kizo objasnio.

Možeš ti iščupati čovjeka s balkana, ali nikad balkan iz čovjeka.
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

ljudi pomagajteee sto prije!!!!!!

krenuo ja instalirat rtm, sve lijepo formatiro i pocinjemo...ide instalacija, sve odaberem sto mi treba. i ja zavrsim sa svime sto trebam odabrat. pocinje copying windows files..100%, ok proslo je...krece sljedeci korak...0%...fu***** error. windows setup ne moze naci neke fajlove...krenem ja da instaliram rc. sve proslo glatko i na completing installation zastane i ne ide dalje. sada pisem na xpu na kojem trebam sve rucno. ne mogu pisati nasa slova kao sto vidite. sve ne valja.

ajde pomazite pliz.

przio sam rtm na najmanjoj brzini al opet sra**.

Čekamo...10.11.09.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
djdomi kaže...

ajde pomazite pliz.

Moguce je da je iso fajl sta si ga skinuo ostecen pa zato. Probaj sa nekim drugim programom zaprzit isto na sto manjoj brzini (1x,2x).

World championships:7, GP started:250, GP wins:91, Podium finishes:154, Pole positions:68, Fastest laps:76, Points:1,369
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Otkud da downloadam RTM verziju?

Photoshop, Paint.NET, Photoscape. Tri najčešće korištena programa na mom računalu izuzev igara
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
F1-IVO kaže...
djdomi kaže...

ajde pomazite pliz.

Moguce je da je iso fajl sta si ga skinuo ostecen pa zato. Probaj sa nekim drugim programom zaprzit isto na sto manjoj brzini (1x,2x).

Preporučam prije toga da probaš doći do MD5 hasha, pa usporedi. Moguće je da si imao neku grešku prilikom skidanja.

U tom slučaju ćeš morati ponovo skidati.

Pazi, gledam te!
Poruka je uređivana zadnji put ned 20.9.2009 15:06 (Veliki Brat).
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Da li bi bila dobra sedmica starter za netbook?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Win7 traži procesor od 1.5 ghz a ovo čudo ima 1.6. Radilo bi ali jako sporo, i to bez aera. Rađe ostavi XP, previše bi se usporio. Možeš probat, al nemoj Starter, stavi Pro, zahtjevi su jednaki ali Starter je bezveze ograničen.

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Aha, vidim sada nekoliko netbookoba se stavljaju sedmice, a iste su karakteristike kao i mon netbook...

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
7mica radi ko Xpi bez aera!
Xero: ...Ti nemaš brige. Tebi se tako rečeno proc zmrzava ...
17 godina
neaktivan
Windows 7 - dojmovi

Sto koristite od sigurnosnog softwarea? Sto je uopce potrebno na sedmici, tj. je li onaj firewall necemu, ili?

http://irale.deviantart.com

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
F1-IVO kaže...
djdomi kaže...

ajde pomazite pliz.

bio sam spržio sa ultraisoom i radilo je. evo me na win7 i mogu reć da su rtm zakon napravili. po mojem iskustvu rtm je dosta brža nego rc.

imam problem što mi je spor download. driver od 35mb se skida već sat i po. još će trebati nekoliko sati...jadno. aj sad ću ga probat prekinut pa iz firefoxa ponovo.

još ne znam oće mi cod4 radit, stavio sam driver od grafe(x1650) koji ide na vistu. kolko vidim na atijevoj stranici kažu da će radit. sam nisam siguran.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen
djdomi kaže...

bio sam spržio sa ultraisoom i radilo je. evo me na win7 i mogu reć da su rtm zakon napravili. po mojem iskustvu rtm je dosta brža nego rc.

imam problem što mi je spor download. driver od 35mb se skida već sat i po. još će trebati nekoliko sati...jadno. aj sad ću ga probat prekinut pa iz firefoxa ponovo.

još ne znam oće mi cod4 radit, stavio sam driver od grafe(x1650) koji ide na vistu. kolko vidim na atijevoj stranici kažu da će radit. sam nisam siguran.

Za download - isključi QoS - piše ti kako par postova iznad.

CoD4 radi bez problema, samo updateaj PB i peglaj Smijeh

VRATITE INTERNET ARPA-i!! // Never underestimate the power of stupid people in large groups.
17 godina
neaktivan
Sum_of_all_fears kaže...
djdomi kaže...

Za download - isključi QoS - piše ti kako par postova iznad.

CoD4 radi bez problema, samo updateaj PB i peglaj Smijeh

i dalje sporo.

Čekamo...10.11.09.
16 godina
odjavljen

jesu svi downloadi usporeni ili...?

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice