Windows 7 - općenito
- poruka: 5.036
- |
- čitano: 1.362.430
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore

Problem je u tome sto su svi za win8.1. Nemogu nista naci.

Bas sam sa win8.1 i presao na win7.

Nasao sam rijesenje. Skinuo sam od x550ca drajvere i sve radi.
Jedna vijest:
Imam problem. Instaliram Windows 7 sa dvd-a i proces prođe normalno, ali mi kod drugog reseta i finaliziranja instalacije na ekranu samo stoji miš i tako beskonačno. Ima netko ideju što da radim?
pozdrav ljudi javlja mi da mi windows nije licenciran jer nemam orginalni kako maknut to? :P
pozdrav ljudi javlja mi da mi windows nije licenciran jer nemam orginalni kako maknut to? :P
Kupis licencu i upises key i to je to.

-imaš original, nemaš key/licencu.
-Kupnjom licence i unosom aktivacijskog keya.
hvala puno tog se nisam sjetio :D
hvala puno tog se nisam sjetio :D
-znamo/razumijemo... ali postoje pravila na forumu. (sad i ti znaš da znamo...da ti znaš) OK? ;-) inače i google zna, pošalji mu pp
Katastrofa... Brijem da je preveliki pritisak na Microsoft-u koji mora slijediti sve te hardverske novitete i svako malo izdavati novu verziju Windowsa...

Pitaj mene pa ću ti reći... Sinoć mi se srušio WoT, kaže da je zbog drivera za AMD grafu... Imam Windoze 7 i sve je skenjano. Vrijeme je za 8.1 čini se... Shit, idem u temu Win 8.1 pogledati ima li s njima nevolja ili rade kako treba... Lp.
Pitaj mene pa ću ti reći...
Pa ne moraš odmah rušiti sustav, kako možeš vidjeti u članku da postoji update koji ispravlja probleme.
Pogledaj članak, makni taj update koji stvara probleme, onda stavi ovaj koji je naknadno izašao i navodno
riješava probleme, onda napravi reinstall drivera grafiče kartice.
A ako želiš možeš prijeći i na win 8.1.
Ne znam kako maknuti update... Najjednostavnije mi je staviti Windowse koje sam stavio prije 4 tjedna i više nikad ne vršiti update. Samo osvježavati antivirus, Adobe Flash, Mozillu... Jel to može tako šljakati?
I, btw, nemam zlokobni update 3004394 već neki malo stariji a sinoć sam pokrenuo update xxxx777 koji tobože, briše zloćudni update i sređuje sve -> ispao je ćorak... Nije uspjelo...
Čini se da opet moram kod frenda nositi kantu...
A gledaj, kako možeš vidjeti, problem postoji samo kod win 7, vidim da su neki ljudi koji koriste win 8.1
pisali da imaju instalirane sve nadogradnje i najnovije drivere, da njima sve radi savršeno.
Možeš razmisliti i o win 8.1 onda.
A što se tiče win 7 i instaliranja nadogradnji za njega, radi pametno, pazi kuda se krećeš po webu i
vjerujem da nećeš imati nikakvih problema.
ps. možeš si stavit u Firefox "addon" WOT i addblock plus, dobro dođu.
Kako makniti efekt koji mi "zasivi" cijeli ekran kad me pita program za administratorska prava? Probao sam u visual effect, ali nisam našao. Znači želim samo da mi izbaci prozor za admin. prava, a ne da mi ga zasivi.
Kako makniti efekt koji mi "zasivi" cijeli ekran kad me pita program za administratorska prava? Probao sam u visual effect, ali nisam našao. Znači želim samo da mi izbaci prozor za admin. prava, a ne da mi ga zasivi.
Probaj ovo.
Možeš ih skinuti besplatno sa legalnog izvora.
Možeš ih skinuti besplatno sa Microsoftovih servera.
izvor (rijeka) je ok. Ali nije MSov server.

Možeš ih skinuti besplatno sa Microsoftovih servera.
izvor (rijeka) je ok. Ali nije MSov server.
Nije od Microsofta ali oni u toj firmi hostaju te ISO fileove...
Jel sada dobro?
Jel sada dobro?
LOL opusti se... (btw i dalje je upitna tvrdnja ovisi dali citas EULAu ili se pravis naivan.) To moze proci jer je vazna licenca (ne medij). Tj nema razlike da je i s TPBa osim sto si tad i distributer. Zato je dig.r. dobar izvor. Legalan bi bio samo ms-store, MSDN i sl.

bok ekipa!
ne znam gdje bih postavio ovo pitanje pa cu ovdje: kada instaliram saphire trixx i stavim njegovu ikonu u taskbar slika ikone nestane, zasto se to dogodi??
hvala!