Windows 7 najbolji?

poruka: 5
|
čitano: 1.793
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Windows 7 najbolji?

što mislite dali če windows 7 biti bolji od xp-a i viste nakom što vista nije uspjela zadovoljiti sve uvjete

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 najbolji?

Pa već ima 5000 tema o windows 7, sada još i ova. Ali mislim da hoće, već u beti je jako stabilan i ima manje zauzeće memorije od viste. Rekao bi da je ravnopravan xp-u, a još ima novije tehnologije, ideje i rješenja u sebi.

Windows XP is a 32-bit shell for a 16-bit extension to an 8-bit operating system designed for a 4-bit microprocessor by a 2-bit company that can't stand one bit of competition

0 0 hvala 0
16 godina
RE: Windows 7 najbolji?

Tako je,win7 je ono šta je vista trebala biti.

doktor za grafe i ludosti
16 godina
neaktivan
Windows 7 najbolji?

Hvala na infomaciji

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Windows 7 najbolji?

Win7 su u biti optimizirana Vista, a nakon što stigne SP2 za Vistu Ultimate 64bit, razlike će biti dosta male (ponajviše kozmetičke prirode) i osjetiti će se samo na slabijim konfiguracijama.

(recimo meni Vista već godinu dana radi totalno glatko i potpuno usporedivo sa XPom, plus što mi nudi daleko veću fleksibilnost i glatkoću pri switchanju aktivnih aplikacija nego što je to ikada bio slućaj na XPu)

Intel Core2 Duo E8400 6MB, 4GB OCZ Gold 800Mhz, EVGA GF-GTX260 Core 216 896MB, Gigabyte X38-DS4 Ultra Durable 2
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice