Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.036.053
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
11 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Al ga serendaju, jedni hvale drugi pljuju. Znači osobne preferencije prema nečemu a ne konkretni problemi. Ni meni se u početku Win 10 nije sviđao ali sad mi je normalan. Ili se prilagodi ili crkni ili nađi treći put a možda iznesi konkretan problem. Zbilja je bilo problema i sam sam ih iskusio na starijim računalima ili na printerima, tipa crnog ekrana nakon logina ili na multifunkciskim printerima ne prepoznaje skener ili prepozna sve i instalira drajvere i kaže printa a printer mrtav ladan, pa problemi s USB. No trenutno nemam problema.

Moj PC  
2 0 hvala 0
8 godina
Re: Windows 10 - problemi
Marko :D kaže...

A gdje su tebi brojke koje govore da toliko i toliko ljudi nema taj problem? Nema ih! Tako da ni ti ne možeš tvrditi da većina ljudi nema taj problem!

Opet pokušavaš izokrenuti teze jer nemaš niti jedan argument : Jako brzo si zaboravio da smo krenuli od tvoje tvrdnje o masovnim problemima na što sam te ja zatražio da potkrijepiš te tvoje tvrdnje nekim zvaničnim izvorima, metodama, brojkama koje bi potvrđivale tvoju riječ "masovno"... !!

Ja imam brojke za sve u kaj sam se upustio lamenirati : i ms i nezavisni izvori se ugrubo slažu koliko je trenutno aktvnih win10 korisnika ( trebaš linkove na to ili je dostatno kaj smo ih dosada brdo puta linkali i u ovoj a i u drugim temama ? ), a za sve ijedan problem kaj si naveo nema nikakvih brojki za koje bismo se uhvatili osim za onaj slučaj gdje smo ugrubo izbrojali 91 000 korisnika koji su potvrdili da su obuhvaćeni problemom o kojem se tamo pričalo.  Znači za ono kaj tvrdim, ja mogu naći brojke, ali je problem druge prirode : za ono kaj ti tvrdiš, nemožeš pronaći brojke, i izvrdavaš se na sve mile moguće načine ( aj razumljivo, i meni bi bila bedara da nakenjam nekaj za kaj bih posle vidio da su budalastine...hehehheeh ) pa čak si sad došao i do teze da ako ja nemam brojke to bi onda kaj automatizmom moralo značiti da su tvoje tvrdnje ispravne iako ih baš ničime konkretnim ne potkrepljuješ..??

A da nevelim da si u potpunosti preskočio dio gdje sam usporedio funkcionalnosti friško instalirane desetke i sedmice... a bome si preskočio i dio o tome kaj bismo sve pronašli uvidom u tvoje teme ( kaj si sve isprobavao ) te potražili povezanost sa tvojim problemima ili reverzno da nekako utvrdimo broj korisnika koji imaju problem identičan tvome.... 

8 godina
ibme74 kaže...

Ovu temu treba preimenovati u: "Marko & Bunker saga - Svađozorje"

A nemoj tako gledati na to. Marko je moj sugrađanin i dragi je dečko.  Iznosimo argumente za koje smatramo da su točni,

i možda svi skupa nešto novo naučimo ili promijenimo svoj stav ako dobijemo valjane razloge za to....

Nikad niti na milisekundu nisam gledao na ovo kao na nekakvu svađu i sl..... Ima tema u kojima se u potpunosti slažemo i imamo identične stavove i čak mi je 

i pomogao jer je u nekoj konkretnoj tematici imao više iskustva i informacija od mene ( amis, tele2 teme,.... )

14 godina
neaktivan
bunker kaže...

Opet pokušavaš izokrenuti teze jer nemaš niti jedan argument : Jako brzo si zaboravio da smo krenuli od tvoje tvrdnje o masovnim problemima na što sam te ja zatražio da potkrijepiš te tvoje tvrdnje nekim zvaničnim izvorima, metodama, brojkama koje bi potvrđivale tvoju riječ "masovno"... !!

Ja imam brojke za sve u kaj sam se upustio lamenirati : i ms i nezavisni izvori se ugrubo slažu koliko je trenutno aktvnih win10 korisnika ( trebaš linkove na to ili je dostatno kaj smo ih dosada brdo puta linkali i u ovoj a i u drugim temama ? ), a za sve ijedan problem kaj si naveo nema nikakvih brojki za koje bismo se uhvatili osim za onaj slučaj gdje smo ugrubo izbrojali 91 000 korisnika koji su potvrdili da su obuhvaćeni problemom o kojem se tamo pričalo.  Znači za ono kaj tvrdim, ja mogu naći brojke, ali je problem druge prirode : za ono kaj ti tvrdiš, nemožeš pronaći brojke, i izvrdavaš se na sve mile moguće načine ( aj razumljivo, i meni bi bila bedara da nakenjam nekaj za kaj bih posle vidio da su budalastine...hehehheeh ) pa čak si sad došao i do teze da ako ja nemam brojke to bi onda kaj automatizmom moralo značiti da su tvoje tvrdnje ispravne iako ih baš ničime konkretnim ne potkrepljuješ..??

A da nevelim da si u potpunosti preskočio dio gdje sam usporedio funkcionalnosti friško instalirane desetke i sedmice... a bome si preskočio i dio o tome kaj bismo sve pronašli uvidom u tvoje teme ( kaj si sve isprobavao ) te potražili povezanost sa tvojim problemima ili reverzno da nekako utvrdimo broj korisnika koji imaju problem identičan tvome.... 

Točnije, moj prvi post je ovaj ispod tako da nismo krenuli od toga kako sam rekao da taj problem imaju baš svi. 

I sam znaš da se većina ljudi neće ni oglasiti iako imaju neki problem. Ako se ne oglase ili taj problem ne prijave, ne znači da oni nisu pogođeni tim problemom. Bilo kakvo brojanje prijavljenih problema nema smisla budući da ne možeš izbrojati sve te probleme što zbog neindeksiranih stranica, što zbog stranica na drugim jezicima.

Brojke koje govore koliko je ljudi zahvaćeno nekim problemom nećemo nikada saznati jer sve te informacije Microsoft taji. Ono po čemu možemo zaključiti da je problem rašireniji jest po Microsoftovom javnom obraćanju i raznim člancima iz provjerenih medija koji dobivaju informacije iz Microsofta.

Zašto je Windows 10 prestigao Windows 7, zna se, pa o tome nije potrebno govoriti.

Ma kakve brojke molim te lijepo? One s Microsoftovih stranica, lažne? Hahah!

Again, nisam ja brojao nego si ti brojao, a zapravo ne možeš izbrojati zbog limitacija koje sam već negdje naveo tako da ta 91.000 ne znači apsolutno ništa. Ajde, molim te, postavi brojke za koje znaš da su 100% sigurne i to bez onih Microsoftovih gluposti i izmišljotina.

Na temelju toga što ti nemaš taj problem ne znači da on ne postoji i da ga nema puno korisnika. 

bunker kaže...

A nemoj tako gledati na to. Marko je moj sugrađanin i dragi je dečko.  Iznosimo argumente za koje smatramo da su točni,

i možda svi skupa nešto novo naučimo ili promijenimo svoj stav ako dobijemo valjane razloge za to....

Nikad niti na milisekundu nisam gledao na ovo kao na nekakvu svađu i sl..... Ima tema u kojima se u potpunosti slažemo i imamo identične stavove i čak mi je 

i pomogao jer je u nekoj konkretnoj tematici imao više iskustva i informacija od mene ( amis, tele2 teme,.... )

Ni ja na ovo ne gledam kao neku svađu već kao neku raspravu u kojom izmjenjujemo znanja. I ti si meni pomogao puno puta, pa moram i ja tebi nekad. 

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 18:14 (Marko :D).
16 godina

A gdje su tebi brojke koje govore da toliko i toliko ljudi nema taj problem? Nema ih! Tako da ni ti ne možeš tvrditi da većina ljudi nema taj problem!

-580 mil ... do the math. :) ili koliko je juzera s problemom, toliko ih odbiješ od te cifre.. ako želiš, možeš odbiti proizvoljno/ofrlje (ili s nekim relevantnim argumentom) x-puta više, pa i dalje ostaješ u zanemarivim ciframa, odnosu onih koji imaju-nemaju problem.

Ako je jedan OS, jedan driver, ako je hw ''isti'' (ne doslovno, nego sarma-prosjek), jednako statistički kvarljiv/bugovit, tad je jedino juzer nepoznanica, odnosno sve što juzer radi na računalu (ako uzmemo da je on i podešavao-sklapao, od nule i instalirao sav soft, podešavanja). Nemam ja bolji OS, nemam bolji driver, nemam bolji hw... nekome nešto radi, nekome ne radi i pri tome su to manjinci, do the math.

Pri tome, možda je npr gigabyte krivac nekog problema vezanim uz bios-mbo, možda firmware vga ili nekog devicesa.. a drivere proizvodi proizvođač HWa, ne MS (samo certificira i eventualno uključuje u installer), možda je uzrok problema npr intel-CPU i intelov patch.. ali to te ne priječava pljuckati po MSu i win, kao po nekom smeću, belentonima koji ne znaju baš ništa dobro napraviti.. hmm, razmisli o kriteriju. Pokušaj ne biti funboy-navijač, pokušaj argumentima-činjenicama protumačiti stanje, ne samo teorijama zavjere ili pljuckanjem. Boli me kiki za MS..

+ btw, ne govorim da je npr shutup kriv za tvoje probleme na w10.. provjeri, nego kažem, čačkaš-isključuješ, nešto što MS ne želi (suprotno), imaš neki update problem.. i sad, jel to shutupov ili neki deseti uzrok nevažno, ali isti OS imam i ja.. bez tvog problema. Ako eliminiraš razliku, što ostaje kao moguće objašnjenje? Okham? Do the math.. i možda tad više nećeš imati neobjašnjivih problema s updateom ili s računalom. Možda je krivac tvoj ISP, možda neki nepoznati malware, možda MS.. možda su u šumici, no dok to ne provjeriš-eliminiraš, ne možeš znati da su u bunaru :))

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
neaktivan
ihush kaže...

-580 mil ... do the math. :) ili koliko je juzera s problemom, toliko ih odbiješ od te cifre.. ako želiš, možeš odbiti proizvoljno/ofrlje (ili s nekim relevantnim argumentom) x-puta više, pa i dalje ostaješ u zanemarivim ciframa, odnosu onih koji imaju-nemaju problem.

Ok toliko ih recimo koristi Windows, a kako znaš koliko juzera ima problem iliti koliko ih nema kada te brojke nisu objavljene i Microsoft ih taji?

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 19:05 (Marko :D).
16 godina

-teret dokazivanje/izvlačenja tih brojki je na tebi, jer to tvrdiš.. a koju god cifru bubneš, velikodušno ću pomnožiti s recimo x10.. i dalje će ta/takva cifra biti zanemariva. Što tad možeš logički zaključiti, ako izađeš iz funboy stava ili uvjerenja? Ne vjeruješ MSu, nema ni potrebe.. evo, ni ja im ne vjerujem.. no, istovremeno, kao činjenica ti je brojka 580mil korisnika. U samoj definiciji riječi to znači, oni kojima PC radi, ne oni kojima ne radi, odnosno, to je ukupni skup win10, od kojeg je dio onih koji imaju probleme. Ostaje ti još samo neko relevantno (dokazivanje?) argumentiranje o problemima tj ciframa koje bi bar u 1% dokazale tvoje tvrdnje. Kao podsjetnik, 1% je cca 5,8mil, zaokružit ću na manje, na 5miliona juzera.. (uz ono x10, pronađi recimo 500.000 s nekim problemom, bilo koju cifru-text na internetu o prolemu win10 OSa, da nije hw-driver, malware, nešto treće.. i juzer) može?

Možda kao dodatak, može li se od juzera koji imaju neki problem (kao ti), saznati jesu li koristili neki alat kao CC-OO.. ili kao podsjetnik u drugu aktualnu temu, gdje juzer koristi tri antivirusa i uninstaller, ubio OS.. i što mu savjetuješ.. pa kad to spojiš, možda dobijemo odgovor, da je recimo (ovo je vidoviti milan kategorija, izmišljotina za primjer), možda bi otkrili da je npr problem u korištenju nekoliko AVa.. ili nekog trećeg alata, dodatka, crakca za igru, OCa, itd itd.. ili loš napon u kvartu.

edit: MS možda taji brojke koje on ima.. ali može li MS tajiti brojke (problemi) npr s ovog foruma? Tu smo, znamo teme.. vidimo koliko problema ima. MS mi tad ne može nešto sakriti, neovisno piše li to na nekoj MSovoj stranici ili ne.. (ili MS kontrolira sve, internet, google, bug-forum..).

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 19:37 (ihush).
14 godina
neaktivan

Ukratko, ne možeš znati koliko je, a koliko nije računala pogođeno bugom. Tako da vam priča o tome kako X broj korisnika tj. X% korisnika nije pogođeno tim problemom pada u vodu. Možda baš nekih 280 mil. računala ima taj problem s istim ili različitim hardverom i istim postavkama OS-a. Ni vi, ni ja to ne možemo znati zato je suludo tvrditi kako većina korisnika nema taj problema.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 19:43 (Marko :D).
16 godina
Windows 10 - problemi

Ima mjesec dana nisam ništa pročitao s ove teme - laganini scroll down.

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put ned 4.2.2018 20:58 (morrisoN).

5 0 hvala 0
16 godina
Windows 10 - problemi

Ja se ne mogu načuditi da netko s 20 i kusur godina, subotom navečer sjedi na računalu i zamara se s nebitnim stvarima. Samo toliko.

Sinoć sam lega jutros...
Moj PC  
3 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav!

Pod Languages, i odabir tipkovnice, postoje svi svjetski jezici... osim Hrvatski. Moram odabrati "Standard" i onda radi naša tipkovnica.

Sve OK, ali zašto?

Original key, skinuti preko Microsoft stranice. Redovito updateani.

I drugo pitanje, pritiskom na Shift + Ctrl se mjenja tipkovnica. A te dvije tipke koristim skoro u svim igrama, pa tu i tamo pritisnem zajedno... i odjenom se zamjene Z i Y :)

Kako ovo srediti?

Prva ideja mi je bila maknuti EN izgled tipkovnice - ne može se jer taj jezik koristim za prikaz, a izgleda da je vezano.

Drugo mi na pamet pada da mjenjam Windows shortcute - to ne bi htio da bar to ostane po defaultu na kompu

Treće?

Battlelog: [G] CyberDemonVZ
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

nema treće.. tj ili pazi kod tipkanja ili promijeni (bar left-right ..) pogledaj u opcijama podešavanja pa probaj...

-u 'normalnoj' winver posotji i hrvatski jezik, za to je nevažan key, skini i reinstaliraj 'pravi' win (by MS) za normalne juzere, ne neki spešl/ent (jer nema hrv, jednako tako filmovi na DVDu nemaju sve svjetske jezike na svim tržištima..). Msova str., mstools, 1709.. i ako izabereš HR verziju, imaš hr jezik kao defautl.

ima i treće.. isključivanje promjene, postoje utilsi za zaključavanje/isključivanje pojedinih tipki u gamingu i sl., ponekad uz driver gaming miša i sl. npr win-logo tipke koja prebaci u desktop, kao što to može biti opcija u samoj igri. (tj sve to je postavka u reg. kao i svako mapiranje charseta-jezika).

btw, z-y, qwerty (qwertz) raspored je US-HR layout i po tome znaš.. (uz ostale znakove koje imaš-nemaš ili im je zamjenjen raspored, pa i znak za €, @itd..). Čitaj prvi red slova po redu.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.2.2018 10:16 (ihush).
13 godina
ihush kaže...

nema treće.. tj ili pazi kod tipkanja ili promijeni (bar left-right ..) pogledaj u opcijama podešavanja pa probaj...

-u 'normalnoj' winver posotji i hrvatski jezik, za to je nevažan key, skini i reinstaliraj 'pravi' win (by MS) za normalne juzere, ne neki spešl/ent (jer nema hrv, jednako tako filmovi na DVDu nemaju sve svjetske jezike na svim tržištima..). Msova str., mstools, 1709.. i ako izabereš HR verziju, imaš hr jezik kao defautl.

Skinuti Win 10 pomoću Media creation toola u ISO obliku i snimljena na USB stick.

Language: EN (UK)

Edition: Win 10

Arhitektura: 64bit

Kasnije dodan hrvatski jezik preko Languages. I svugdje postoji osim u tipkovnicama.

Prvi put u životu vidim da originalni Win nemaju HR jezik za tipkovnicu.

Možda neki bug, jer kad uključim Languge Bar uredno piše HRV.

Postoje baš svi jezici osim HR.

ihush kaže...

ima i treće.. isključivanje promjene, postoje utilsi za zaključavanje/isključivanje pojedinih tipki u gamingu i sl., ponekad uz driver gaming miša i sl. npr win-logo tipke koja prebaci u desktop, kao što to može biti opcija u samoj igri. (tj sve to je postavka u reg. kao i svako mapiranje charseta-jezika).

btw, z-y, qwerty (qwertz) raspored je US-HR layout i po tome znaš.. (uz ostale znakove koje imaš-nemaš ili im je zamjenjen raspored, pa i znak za €, @itd..). Čitaj prvi red slova po redu.

Evo, našao sam rješenje bez dodatnih programa.

Pod engleski jezik sam isto dodao "Standard" tipkovnicu, maknuo EN i sad kad mjenjam - mjenjam između HR i HR.

16 godina

-besmisleno je skidati US-EN verziju.. jer se nalazi ispod haube u svakoj. Trebao si (trebaš..) skinuti HR, EN-US je uvijek tu i nemaš takvih problema-kemijanja s dodavanjem language paketa, tj HRV verzija je u prednosti pred onima koji nemaju (samo dodatni paket) i to nema potrebe ne koristiti, to je prednost. (jer je hrv tim zapravo radio kompletan dio za jezike inače po značaju zemlje vjerojatno ne bi bilo). Na HRV verziji imaš i ENG.. obrnuto ne, tj da kupiš medij u trgovini, dobio bi kao (slično) na DVDu regionalne jezike, npr slo-hr-hun-.. izbor, ali ENG je tu u svakoj.

13 godina
ihush kaže...

-besmisleno je skidati US-EN verziju.. jer se nalazi ispod haube u svakoj. Trebao si (trebaš..) skinuti HR, EN-US je uvijek tu i nemaš takvih problema-kemijanja s dodavanjem language paketa, tj HRV verzija je u prednosti pred onima koji nemaju (samo dodatni paket) i to nema potrebe ne koristiti, to je prednost. (jer je hrv tim zapravo radio kompletan dio za jezike inače po značaju zemlje vjerojatno ne bi bilo). Na HRV verziji imaš i ENG.. obrnuto ne, tj da kupiš medij u trgovini, dobio bi kao (slično) na DVDu regionalne jezike, npr slo-hr-hun-.. izbor, ali ENG je tu u svakoj.

Hvala 

Već se nakotilo svakavog probnog softvera na računalu, pa umjesto da sve mičem, mogo bi nakon dugo vremena napraviti format i sve na čisto.

8 godina
protjeran
Windows 10 - problemi

Win 10 Pro

Dakle uštekam printer preko USB-a, HP laserjet 1020, prepozna ga, ali ga baci u other devices, nebi ga Bog natjerao da printa na njega, probao rucno neda ga dodati u printere...sto napraviti

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
lav1000 kaže...

Win 10 Pro

Dakle uštekam printer preko USB-a, HP laserjet 1020, prepozna ga, ali ga baci u other devices, nebi ga Bog natjerao da printa na njega, probao rucno neda ga dodati u printere...sto napraviti

Pa valjda bi trebao instalirati drivere, pa će biti prepoznat kao printer

https://support.hp.com/us-en/drivers/selfservice/hp-laserjet-1020-printer-series/439423/model/439428

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put čet 8.2.2018 22:06 (morrisoN).
9 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Prvi put sam instalirao windows 10 na potpuno novo računalo. Sve je proteklo ok ali.... Nemam Internet. Što sada, kako da to riješim? Pod network vidim ethernet, unidentified network. Odem na diagnose i problems found kaže ethernet doesnt have a valid ip adress. Što da radim? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Desni klik na start, i zatim pokreni Command Prompt(Admin), upisi netsh winsock reset i stisni enter pa onda netsh int ip reset i opet enter, nakon toga restartaj PC pa vidi jel radi

9 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Nabraja stvari koje resetira. Global, interface, neighbor, path te zatim samo kaže reseting  , failed. Access denied . Kaže da resetiram pc, to napravim ali ništa. Ne radi internet 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 3:24 (Skullscar1989).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Odi na network connections pa desni klik na ethernet adapter, zatim Properties, stisni na Internet Protocol Version 4 (TCP/IPv4) pa Properties. Stavi tockice na

Obtain an IP Address Automatically i Obtain DNS Server Address Automatically nakon toga stisni okpa restartaj PC i ugasi modem, sacekaj 5 minuta pa ga upali i vidi dali ce onda net proraditi.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 3:40 (ibme74).
9 godina
neaktivan

probao. nisam čekao 5 minuta nego sam samo resetirao ali ništa opet. sad sam upalio drugo računalo da skinem ethernet drivere za novi. prebaciti ću tamo na hdd i instalirati. valjda bude onda radilo

9 godina
neaktivan

Riješeno . Na stari pc sam skinuo ethernet drivere, stavio na usb, prebacio na novi pc i instalirao. Internet radi.... Ali koliko update ovi windowsi preporučuju.... Ajme

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 4:21 (Skullscar1989).
9 godina
neaktivan

Opet ja.... Novi problem. Kako sam instalirao taj driver pc se već 3 puta smrznuo i moram raditi reset. Windows 10 pro. Imam i home verziju pa ću probati nju kasnije. Kad skinem drivere za grafičku dobijem poruku da windowsi ne podržavaju tu verziju.   Fali mi w7 joj...

Edit: clock watchdog timeout... Dobijem taj error doslovce minutu nakon instalacije drivera za Internet. Pro i home verzija.  Ujutro sam preko 2 sata gledao promjene u odnosu na w7 i sve ok. Instaliram te ethernet drivere i malo malo se sve smrzne. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 11:53 (Skullscar1989).
16 godina
Skullscar1989 kaže...

Opet ja.... Novi problem. Kako sam instalirao taj driver pc se već 3 puta smrznuo i moram raditi reset. Windows 10 pro. Imam i home verziju pa ću probati nju kasnije. Kad skinem drivere za grafičku dobijem poruku da windowsi ne podržavaju tu verziju.   Fali mi w7 joj...

Edit: clock watchdog timeout... Dobijem taj error doslovce minutu nakon instalacije drivera za Internet. Pro i home verzija.  Ujutro sam preko 2 sata gledao promjene u odnosu na w7 i sve ok. Instaliram te ethernet drivere i malo malo se sve smrzne. 

Pogledaj za svaki slučaj koliko ti je sati i koji je datum na PC-u

Btw, ovdje kažu da je često uzrok overclockan cpu

morrisoN
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 13:04 (morrisoN).
9 godina
neaktivan

Nije rađen nikakav overclock. Odnio sam pc kolegi koji ima servis i bavi se time. Stavit će svoje w10 i sve nove drivere jer se meni više ne nateže do 5 ujutro sa time. Kaže i on da nešto sa driverima ne valja jer dok samo windowse stavim sve radi ok. Čim stavim ethernet driver računalo se smrzava 

16 godina
Skullscar1989 kaže...

..Stavit će svoje w10 i sve nove drivere jer se meni više..

-windowsi su jedni, by MS .. imaš sve potrebno na njihovim stranicama, mctool i kliknexstanje. (jer ako su win install s 'čudnog' izvora, tad su problemi mogući ovisno što sve donose ispod haube-malware i crackovi..) i zato će 'njegovi' windoswi vjerojatnije raditi bez problema. (ako je HW ispravan).

-druga stvar je ispravan HW i odgovarajući driver, to dvoje je uvijet. Mrežni driver ja najmanji problem.. ali ne smije btiti 'krivi' (na 'tvojm' windowsima je uzrok povezan, tako se uvaljuje svašta..)

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 14:17 (ihush).
9 godina
neaktivan

Skinuo sam svoje s pirate bay tako da je svašta moguće. Kolega ima servis za printere ali se bavi i računalima. Stavlja windowse ljudima, rješava drivere itd. Uglavnom sredit će sve bez muke 

7 godina
protjeran
Skullscar1989 kaže...

Skinuo sam svoje s pirate bay tako da je svašta moguće. Kolega ima servis za printere ali se bavi i računalima. Stavlja windowse ljudima, rješava drivere itd. Uglavnom sredit će sve bez muke 

Nakon svega ti napišeš to, pa mislim ono.

Aj za kaznu stisni si 3 čvrge full snagom da se iskupiš narodu koji se uzaludno naprezao da ti pronađe rješenje.

Poruka je uređivana zadnji put sub 10.2.2018 17:08 (honor8).
9 godina
neaktivan

Imam i w7 na usb isto sa pb. Stavim usb, par puta kliknem i gotovo. Nakon toga driver za grafičku i vozi. Instalirao sam ih na 10+ računala i nikad problema. Ali w10 je očito druga priča. Nego, gdje se jeftino kupi key za 10? 😉 

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice