Windows 10 - problemi izdvojena tema

poruka: 6.769
|
čitano: 2.038.418
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
12 godina
Re: Windows 10 - problemi
jzrskc kaže...

Ne ugasi mi se laptop do kraja svaki put, to primjetim po lampici i onda ga ne mogu ponovno upalit dok punjac ne iskljucim iz struje i ponovno ne ukljucim.
Gledao sam po netu, neki savjetuju zadnju verziju video i audio drivera, to sam uradio i iskljucit opciju fast bootup & save iz power options (ovu opciju nemam), i dalje se problem povremeno javlja

Probaj ovo sa slike

Sami sebi smo najveci neprijatelji
17 godina
neaktivan
CROGamerJosip kaže...

Dobar dan ili jutro forumaši.

Instalirao ja po deseti put windows 10 i ruši se,bio sm instalirao windows 8.1 srušio se,7-ica je stabilna.

Zanima me jeli to do ove moje šugave matične Asrock 970 extreme R2.0 ili nešto drugo.

jednom sam liku na neki Hp compaq instalirao taj win 10 i dan danas piči, a meni se sruši nakon drugog paljenja.

Ako bude trebalo mogu poslikat UEFI.

Imam istu tu MBO i radi kao avion od prvog dana.

9 godina
neaktivan

Kako si podesio UEFI.

Pliz poslikaj i dal imas win 10 jer meni 7 radi a ovi noviji od 7 ne rade valjda me razumijes

Problema ima puno, ali rješenja duplo više.
17 godina
neaktivan
CROGamerJosip kaže...

Kako si podesio UEFI.

Pliz poslikaj i dal imas win 10 jer meni 7 radi a ovi noviji od 7 ne rade valjda me razumijes

Ajd, evo par slika, ali sumnjam da će ti to pomoći. Ima previše toga...

15 godina
jzrskc kaže...

Ne ugasi mi se laptop do kraja svaki put, to primjetim po lampici i onda ga ne mogu ponovno upalit dok punjac ne iskljucim iz struje i ponovno ne ukljucim.
Gledao sam po netu, neki savjetuju zadnju verziju video i audio drivera, to sam uradio i iskljucit opciju fast bootup & save iz power options (ovu opciju nemam), i dalje se problem povremeno javlja

To se i meni događa. Imam ASUS laptop. Doduše, ako odem restart, onda se ugasi, ali se ne restarta lol.

11 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Imam dva problema odkad sam s windows 7 upgrade na 10 tku naime svako par dana dogodi mi se kao da se pomješaju slova pa npr kad idem na start pa tamo di je file explorer ,settings ,power all aps itd pise nesto drugo a kad prodjem misem pise nesto trece kao da se sve zblesi i drugi problem da mi nema notrifikacija ni u trayu ni zvućno npr na dane ima na a na dane nema,  ako zna ko kako rjesit nek pomoggne

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Maestro27 kaže...

Imam dva problema odkad sam s windows 7 upgrade na 10 tku naime svako par dana dogodi mi se kao da se pomješaju slova pa npr kad idem na start pa tamo di je file explorer ,settings ,power all aps itd pise nesto drugo a kad prodjem misem pise nesto trece kao da se sve zblesi i drugi problem da mi nema notrifikacija ni u trayu ni zvućno npr na dane ima na a na dane nema,  ako zna ko kako rjesit nek pomoggne

Ako si napravio samo upgrade sa 7 na 10, probaj sad čistu instalaciju, možda će ti rješiti problem.

lp

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2016 12:12 (Taraba).
13 godina
neaktivan
E pozdrav ljudi. Desio mi se jedan gadan problem... Naime, danas sam upalio laptop i došlo je do nekakve greške te se windows 10 ne želi bootati nego pokuša "automatski popraviti windows" međutim ne uspjeva. Tražio sam po internetu malo ali dosta mi je nejasno pa ako mi neko može pomoći molio bih da pokuša pomoći jer ne želim formatirati laptop i izgubiti sve što imam na njemu. Hvala unaprijed! Ovaj izbornik mi se pojavi nakon što ne uspije bootanje:
Links Hardware : http://www.links.hr/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Meni je to pojavilo jendom ili dva puta. Idi da iskljucis PC, ako ne upali onda vidi sta pod "Otklanjanje poteskoca". Ne sjecam se sta je tacno ponudjeno. Mozda cak i da probas Nastavi dalje, tj. to prvo. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Probao sam ali nece..
13 godina
neaktivan
Probao sam ali nece..
15 godina
neaktivan

Da li si probao i da nastavis dalje? A vidi sta je ponudjeno pod "otklananje problema". 

17 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Pozz ekipa.

Ima neko problema s WIN 1, u smislu da ne moze turn on Firewall, WIndows Update ne radi i izbacuje Errore ( u privitku SS).

Nema virusa, provjereno s Avastom, a ni WIN repair system ne funkcionira bas, tj. troubleshoot ne nalazi problem.

Sve s WIN.-om je bilo ok do prije tjedan dana, onda su pocela sranja.

(I COD4 mi ne nalazi servere uopce, mislim da je to povezano isto s ovime)

Ima itko pomoc za mene?

Trazim po netu, ali ni ona 4 nacina za manualno ukljicivanje firewalla neće radit.

Psssssst Zecovi spavaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 11:39 (angel of fire).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
odjavljen
angel of fire kaže...

Pozz ekipa.

Ima neko problema s WIN 1, u smislu da ne moze turn on Firewall, WIndows Update ne radi i izbacuje Errore ( u privitku SS).

Nema virusa, provjereno s Avastom, a ni WIN repair system ne funkcionira bas, tj. troubleshoot ne nalazi problem.

Ima itko pomoc za mene?

Trazim po netu, ali ni ona 4 nacina za manualno ukljicivanje firewalla neće radit.

Skini Malwarebytes i skeniraj sustav.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
11 godina
protjeran
Probaj i googleov dns.

0 0 hvala 1
17 godina
neaktivan
skorvy kaže...
angel of fire kaže...

Pozz ekipa.

Ima itko pomoc za mene?

Pa, malog pomaka ima ali sranje generalno i dalje na snazi.

Skenirao sam i naso je 160 gamadi i rijesio to, sad WIN barem prepoznaje da ima novih updatea, i kad krene kao download updatea errore izbaci.

Psssssst Zecovi spavaju
17 godina
Mogo si stavit sliku sta je nasao.
Provjeri pc jos sa:
HitmanPro
Zemana Antimalware
Adwcleaner

Stavi slike ako sta pronadju.
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
odjavljen
angel of fire kaže...
skorvy kaže...
angel of fire kaže...

Pozz ekipa.

Ima itko pomoc za mene?

Skenirao sam i naso je 160 gamadi i rijesio to, sad WIN barem prepoznaje da ima novih updatea, i kad krene kao download updatea errore izbaci.

Probaj ručno instalirati update koje ti nudi bar neke od njih, skini s ms stranice pa vidi dali ce ti tako htjeti. I probaj sa adware removal tool još skenirati.

skOOrvy http://www.speedtest.net/result/4656104677.png
Poruka je uređivana zadnji put čet 14.4.2016 19:37 (skorvy).
13 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

kako da se obrišu dodatno stvorene particije pri instalaciji windowsa? novi je laptop, po defaultnu su bile 2 particije od 465gb(gpt disk), ja sam htio stvoriti i rascjepati 1 part. na dvije, no samo su su stvorile dodatne manje i sad ih ne mogu obrisati, a 2. particija od 465 gb je završila na zadnjem mjestu i sad instalirani windowsi ne mogu prepoznati D disk... prepoznat je samo C disk na kojem su smješteni windowsi

http://postimg.org/image/lam7ar9f5/

http://postimg.org/image/bel4b43n5/

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Mogo si stavit sliku sta je nasao.
Provjeri pc jos sa:
HitmanPro
Zemana Antimalware
Adwcleaner

Stavi slike ako sta pronadju.

skorvy kaže...
angel of fire kaže...
skorvy kaže...
angel of fire kaže...

Pozz ekipa.

Ima itko pomoc za mene?

Probaj ručno instalirati update koje ti nudi bar neke od njih, skini s ms stranice pa vidi dali ce ti tako htjeti. I probaj sa adware removal tool još skenirati.

Vi svi mislite da je do malicioznog softwarea?

Svi ovi programici nesto nadju i sve je cistiji komp; međutim, i dalje sam na istom, Update nađe, krene download, izbaci errore.

U prilogu je SS nakon kaj update faila.

Firewall neda ukljuciti ni za zivu glavu.

Psssssst Zecovi spavaju
11 godina
protjeran
angel of fire kaže...

Svi ovi programici nesto nadju i sve je cistiji komp; međutim, i dalje sam na istom, Update nađe, krene download, izbaci errore.

Možeš se ovako još danima mučiti a da neuspiješ riješiti problem.

Ako želiš nešto naučiti onda isprobavaj sve varijante , jer ti vjerojatno nakraju slijedi clean install...

Kad ti dojadi , skini lijepo iso win 10, formatiraj cjeli hdd, i opali clean install , a nakon nadogradnji i podešavanja napravi image sistemske particije 

i uvjek imaš povratak na orgigi stanje u deseak minuta...

13 godina
Windows 10 - problemi

Pozdrav ljudi

Danas mi laptop popizdia doslovno. Dok sam radia (Cad i scia engineer) na njemu odjednom se naglo usporia i zablokira . Kad sam ga išao resetirat onda je postalo još gore na način da mu je potrebno da sustav digne cca 2 i pol sata, folder otvara jedno 15 ili više minuta. Konfiguracija je "moj PC". 

Btw ko zna možda je i hardwarski problem. 

Ako vam se ikad dogodilo išta slično samo recite :D

Beatus non est,qui habet,quae cupit,sed qui non cupit,quae non habet.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zmeikishi kaže...

Pozdrav ljudi

Danas mi laptop popizdia doslovno. Dok sam radia (Cad i scia engineer) na njemu odjednom se naglo usporia i zablokira . Kad sam ga išao resetirat onda je postalo još gore na način da mu je potrebno da sustav digne cca 2 i pol sata, folder otvara jedno 15 ili više minuta. Konfiguracija je "moj PC". 

Btw ko zna možda je i hardwarski problem. 

Ako vam se ikad dogodilo išta slično samo recite :D

Zadnji put kad sam ima takve probleme u pitanju je bija neispravan HDD mada slične probleme zna stvarat i RAM

11 godina
protjeran
Odštekaj hdd i vidi kako tada sljaka ( live os...bios.. )

0 0 hvala 0
11 godina
protjeran
Ponekad mi se desi da u trgovini pokazuje da treba par aplikacija nadograditi, ja ih nadogradim, i kada kliknem na potrazi azuriranja opet pokazuje da treba nadograditi te iste aplikacije. Nakon par takvih radnji i nakon dva tri restarta tek pokazuje da nema vise aplikacija za nadograditi tj da su sve azurne...

Neka solucija ? Nekad se to desava u admin a nekad u djecjem accountu....

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Windows 10 - problemi

Pitanje, htio sam da uradim clean instal Windows 10. Ok, napravio sam baqup podataka, pokrenuo sa sticka, odabrao ''ne spasavati nista'', i opucao next.Kad sam konacno podigao sistem, imam sta vidjet, opet mi je ostalo ono Windows.old.Dobro to nije veliki problem manuelno pobrisati sve.Ali me zanima kako da uradim klasicni clean instal, kao sto se to radilo na 7 mici, da se formatira particija C i instalira cisti sistem. Mislim predpostavljam da mogu putem boot-a da izvrsim instalaciju, al da li formatiranjem diska gubim i aktivaciju?

Poruka je uređivana zadnji put ned 24.4.2016 14:30 (blue_tander).

0 0 hvala 0
12 godina
blue_tander kaže...

Pitanje, htio sam da uradim clean instal Windows 10. Ok, napravio sam baqup podataka, pokrenuo sa sticka, odabrao ''ne spasavati nista'', i opucao next.Kad sam konacno podigao sistem, imam sta vidjet, opet mi je ostalo ono Windows.old.Dobro to nije veliki problem manuelno pobrisati sve.Ali me zanima kako da uradim klasicni clean instal, kao sto se to radilo na 7 mici, da se formatira particija C i instalira cisti sistem.

Da kao i na sedmici.

Botaj s DVD-a ili USB-a i pobriši sve particije (ako želiš) a ako ne formatiraj samo onu di su Windowsi i instaliraj sustav.

13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
blue_tander kaže...

Pitanje, htio sam da uradim clean instal Windows 10. Ok, napravio sam baqup podataka, pokrenuo sa sticka, odabrao ''ne spasavati nista'', i opucao next.Kad sam konacno podigao sistem, imam sta vidjet, opet mi je ostalo ono Windows.old.Dobro to nije veliki problem manuelno pobrisati sve.Ali me zanima kako da uradim klasicni clean instal, kao sto se to radilo na 7 mici, da se formatira particija C i instalira cisti sistem.

Da kao i na sedmici.

Botaj s DVD-a ili USB-a i pobriši sve particije (ako želiš) a ako ne formatiraj samo onu di su Windowsi i instaliraj sustav.

Ukoliko tako uradim jel gubim key?

12 godina
blue_tander kaže...
nicky.sl kaže...
blue_tander kaže...

Da kao i na sedmici.

Ako ti je sad aktivirana desetka na kompu biti će aktivirana i kad napraviš čistu instalaciju.

13 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
blue_tander kaže...
nicky.sl kaže...
blue_tander kaže...

Da kao i na sedmici.

Ako ti je sad aktivirana desetka na kompu biti će aktivirana i kad napraviš čistu instalaciju.

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 - općenito
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice