Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.907.709
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
11 godina
protjeran
Re: Windows 10 - općenito
@ihush

Pa nama nebu ni gajba žuje dosta dok razmijenimo sva misljenja

3 0 hvala 0
13 godina
Windows 10 - općenito

Ekipa jel ovo sigurna kupnja ili postoji mogučnost zajeba?? (mislim jel itko kupovao od ovog člana )

http://www.bug.hr/malioglasi/prodajem-kljuc-windows-10-pro-kljuc-retail/25017.aspx

AUDIOFIL
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
picajzla0707 kaže...

meni je jučer instalirao neki masivni update KB3147458 (security) i update for win KB3142588

jesu to ti updejti?

zasad jedina promjena što mi je search u taskbaru zamijenio cortanom, zanimljivo

... svejedno mi nije jasno kakav je to update KB3142588 bio (uz njega se instalirala i sva sila updejta za office) i zašto se instalirao tek jučer

Da, to je to.

Cortana ili Search - isti kuac, drugo pakiranje. Inače, ako ti je Home location US, GB ... automatski se pali Cortana. Ako je HR, nema Cortane.

KB3142588

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Jel se isplati kupovat ovo cudo? Imam na pomocnom laptopu legalnu verziju, ok mi radi stalno neka azuriranja al dobro..., a za glavno racunalo me privuklo zbog Motorstorm Apex sto je 10-ka ekskluzia. Nisam nikad kupovao orginal, jel se isplati?

8.1 mi super radi...

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Haremzg kaže...

Jel se isplati kupovat ovo cudo? Imam na pomocnom laptopu legalnu verziju, ok mi radi stalno neka azuriranja al dobro..., a za glavno racunalo me privuklo zbog Motorstorm Apex sto je 10-ka ekskluzia. Nisam nikad kupovao orginal, jel se isplati?

8.1 mi super radi...

Pa nadogradi taj 8.1 besplatno je još uvijek.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 6:59 (nicky.sl).
13 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Uvijek me je zanimalo, je li moguce na primjer kupiti win7 key jeftino i onda upgrade free win10 ? Ako je moguce, gdje mogu naci jeftino win7 key ?

Darko

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...
Haremzg kaže...

8.1 mi super radi...

Koja je to fora da se besplatno moze nadograditi nelagealna kopija wina? I gdje to idem na upgrjed uopce?

11 godina
Windows 10 - općenito

Eto uštekao i Office 2016 Professional Plus, licencirani naravno. 

Edit: Office 2016 je vjerojatno najbolji komad software-a koji je izašao iz redmonda.

Samomrzeći hrvat
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 15:22 (Entry Point).
Moj PC  
3 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Kada bi radio Clean instalaciju preko USB-a da li bi Windows 10 bio aktiviran ili cu morati kupovati kljuc ? :D

0 0 hvala 0
12 godina
Haremzg kaže...
nicky.sl kaže...
Haremzg kaže...

8.1 mi super radi...

Koja je to fora da se besplatno moze nadograditi nelagealna kopija wina? I gdje to idem na upgrjed uopce?

Ako ti u propertisu od kompa piše da je aktiviran onda možeš radit nadogradnju na desetku bez obzira što je osmica nelegalna. Microsoft to još uvijek tolerira a dokad će i šta će bit s takvim licencama vrime će pokazat.

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.5.2016 16:43 (nicky.sl).
17 godina
soul_eclipse kaže...

Kada bi radio Clean instalaciju preko USB-a da li bi Windows 10 bio aktiviran ili cu morati kupovati kljuc ? :D

Ako imas aktiviran Win 7/8 onda prvo radis upgrade na Win 10, da se win aktivira, nakon toga mozes raditi clean instalaciju Win 10.

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
10 godina
Windows 10 - općenito

Odmah na početku, dakle skoro pred godinu dana prebacio sam se sa win 8.1 na win 10 preko Insidera. Tek sad sam shvatio kako neke updateove dobivam normalno, dok insider buildove uopće ne dobivam. Kad idem u control panet i izaberem update i nakon toga advanced, vidljivo je kako sam u Insideru, ali mi je onaj dio STOP BUILD sivi i ne mogu deaktivirati/aktivirati insider. U samim windowsima mi je vidljivo kako su aktivirani. Skinuo sam s neta posljednju verziju Insider builda, pokušao ga instalirati,ali mi traži ključ. Kako mogu pronaći u svom kompu ključ kojim su mi win 10 aktivirani? Postoji li neki normalniji način na koji bi "natjerao" windowse na posljednji Insider build? Ako instaliram posljednji build preko ISO datoteke, da li mi podaci ostaju isti (napravi se običan update sistema) ili mi se sve briše (tj. napravi se clean install)?

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Kupnja je 100% sigurna jer je key originalan i autentičan, prolazi WGA verifikaciju, licenca je trajna!

16 godina
Windows 10 - općenito

Pošto nisam pratio vijesti i zavrzlame (Petric bi reko happenings) oko upgrade-aktivacije na win 10 sa starih OS-a,imam par pitanja za dežurne mudonje ove sekcije foruma (čitaj kizo i hush) ili tko god zna ali da je siguran, gatanje u grah mi ne pomaže ^^

Prvo:

zanima me jel još uvijek aktualna ona uzasno glupa caka da kada npr. upgrejdaš Win 7 sa RETAIL ključem na Win 10, on praktički postaje OEM ključ, tj možeš kasnije napraviti Clean Install Win 10 OS-a isključivo na to računalo-tj. matičnu ploču , a ako bi ga htio instalirat na drugi komp ili matičnu onda praktički moraš zvati MS pa se natezati sa njima ili kupiti novi RETAIL Win 10 key?

Drugo:

Da su napokon omogućili da možeš sa origigi Win7-8 RETAIL ili OEM (BIOS-UEFI integrated) ključem napraviti CLEAN install Windoza 10 i uredno aktivirati Win 10 OS, bez da moraš prvo raditi upgrade ili onu foru sa sejvanjem pa importiranjem GWX Ticketa itd?

ajde bacite koji post da nemoram roniti kroz more postova na forumu ili po moru internet članaka koji su kvazi jasni ili nedorečeni..

Knowing is not enough; we must apply. Willing is not enough; we must do.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.5.2016 23:41 (Colossus7).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Jel ima negdje opcija enkripcije HDDa kao što ima na mobilnoj inačici?
16 godina
odjavljen

Settings - System - Device Encryption

Panj, sad vidim da pitaš za desktop, ne mobile . Imaš na Pro i Enterprise BitLocker.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 14:27 (Sum_of_all_fears).
16 godina
Windows 10 - općenito

Haha Bitlocker ^^

Ako ćeš koristit njega, obavezno napravi 2 backupa private ključeva kad ti ponudi u setup wizardu.

A poslje sretno sa sexom u kojem nećeš nimalo uživati kada budeš eventualno morao raditi neki popravak ili održvanje bilo kakve vrste koje sa sobom vuče korištenje nekog bootabilnog ISO imagea tipa HiRens, neki Backup Rescue Disk, WinPE repair itd.

Ako ćeš raditi enkripciju cijelog diska ili particije preporuka Veracrypt ili Diskcryptor.

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Colossus7 kaže...

Pošto nisam pratio vijesti i zavrzlame (Petric bi reko happenings) oko upgrade-aktivacije na win 10 sa starih OS-a,imam par pitanja za dežurne mudonje ove sekcije foruma (čitaj kizo i hush) ili tko god zna ali da je siguran, gatanje u grah mi ne pomaže ^^

Prvo:

zanima me jel još uvijek aktualna ona uzasno glupa caka da kada npr. upgrejdaš Win 7 sa RETAIL ključem na Win 10, on praktički postaje OEM ključ, tj možeš kasnije napraviti Clean Install Win 10 OS-a isključivo na to računalo-tj. matičnu ploču , a ako bi ga htio instalirat na drugi komp ili matičnu onda praktički moraš zvati MS pa se natezati sa njima ili kupiti novi RETAIL Win 10 key?

Drugo:

Da su napokon omogućili da možeš sa origigi Win7-8 RETAIL ili OEM (BIOS-UEFI integrated) ključem napraviti CLEAN install Windoza 10 i uredno aktivirati Win 10 OS, bez da moraš prvo raditi upgrade ili onu foru sa sejvanjem pa importiranjem GWX Ticketa itd?

ajde bacite koji post da nemoram roniti kroz more postova na forumu ili po moru internet članaka koji su kvazi jasni ili nedorečeni..

retail po licenci ostaje retail, ali zato jer se veže uz ID-HWa praktički je OEM, razlika što sa retail starog OSa možeš više puta istim keyom naprativit upgrade na w10 dok bi jednokranti key bio potrošen (nakon izmjene HWa). Drugi dio problema je granica za upgrade na w10, .. što će biti nakon tog?

- inače od 11.2015. bi retail key trebao dozvoliti clena install .. ali neće svaki put, rastezljivo.

- uvijek mora biti jedan aktivan key, duplič automatski znači ban (vrijeme koje se tolerira nije definirano, pa i reinstallovi-reaktivacije unutar mjesec dana mogu revokati key, tad jedino poziv MSu..).

- MS tolerira ali ne želi olakšati beskonačno mnogo 'free' aktivacia (npr OEM predinstaliran w7 koji se aktivira VLKom.. nema ograničenja broja keyova osim ako banaju taj key.. do tad možeš aktivirati tisuće... naravno brand računala (hp, lenovo, ..) istim installom).

.. sve to rezultira 'problemom' .. tj nema odgovora, ili ako danas vrijedi, sutra ne mora, jer MS u hodu mijenja stvari. Dozvoljava ali ne baš prelako.. i sve to još mjesec dana nakon čega tko zna što će biti. (za usporedbu koliko puta se ponovilo pogrešno kao w10 je free).

-kraće, da install prihvati key, instalirao bi ga kao clean-retail ali to neće svaki put.

-nakon instalacije, aktivacija s IDom.. .i key je tad sporedan odnosno samo je bitno jel jedna ili više licenci po keyu kao VLK.

-kad imaš sve, .. opet usporedba s Win2Go.. MS jednostavno to ne želi omogućiti, boot s bilo kojeg HWa, killswitch. Trenutno je važniji ID nego key. Tu ne pomaže ni key/retail .. je rje samo za enterprise + provjera-reaktivacija svakih (koliko? i to mijenjaju..) 180 dana, na Msovim KMSovima..

- .. i sama politika cijena, usporedi (nove) oem-retail (pa čak i home-pro..) govori da se pripremaju veće promjene. Umjesto jednokratne prodaje OSa, bit će vremenski plaćanje usluga. (free-soft/OS..). Ide se na eliminaciju keyeva, retaila (i direktno online prodaja bez posrednika, ako je OS đabe tad nije ni potreban key.. ni OEMu).

-key u BIOSu je kenjarija, ovisiš o UEFI settinzima (nemreš npr stari OS ili linux u multiboot.. zbog GPTa, Sec.Boota itd.. a sve to su povezali s keyom u BIOSu koji ako to izmijeniš ne postoji..). Guraju na novo. (mada je sam soft nepoderiv pa tako i OS, XP je mrtav, w8/8.1 također uskoro... i nema razloga ne upgrejdat ih na 'isti' OS, dok w7 svim silama guraju na w10. Opirati se? Možeš.. do 2020 ili ovisno što koristiš na računalu (gaming-DX, .net, certifikati, ..)

- Retail-OEM, razlika kod downloada ISOa s MSovih servera, prihvaća se samo retail key kao preduvijet za DL (meni ni jedan OEM nije prihvatio), ali isti taj key ne znači da će biti prihvaćen u installeru. Tako da ni po čemu ne možeš znati prije installa dali će retail key w7-8 biti prihvaćen za clean w10. Zato je sigurnije upgrade dok se ID aktivira, sve ostalo je možda, dok nakon free offera ne znamo ništa. Zapravo, nema razloga (jer je to MSova želja) da produlje taj offer. Ne brinu ih pirati, nikad nisu.. žele jedan OS, a tad će se plaćati mjesečno/godišnje bez mogućnosti piraterije, usluga.

promijena HWa nakon aktivacije, kad je ID u bazi... traži reaktivaciju. Pošto sam key (w7-8 retail) često ne prolazi, neće ni to.. tak da retail kao da ne postoji, odnosno kupiš w10 retail i imaš ga (sadašnje cijene su OK pa čak jednake OEM licenci). Ako se istovremeno pojavi dva puta baniraju, dok pozivi MSu nisu više tako jednostavni...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.5.2016 15:30 (ihush).
16 godina
ihush kaže...

1.) retail po licenci ostaje retail, ali zato jer se veže uz ID-HWa praktički je OEM, razlika što sa retail starog OSa možeš više puta istim keyom naprativit upgrade na w10 dok bi jednokranti key bio potrošen (nakon izmjene HWa). Drugi dio problema je granica za upgrade na w10, .. što će biti nakon tog?

2.)- inače od 11.2015. bi retail key trebao dozvoliti clena install .. ali neće svaki put, rastezljivo.

- uvijek mora biti jedan aktivan key, duplič automatski znači ban (vrijeme koje se tolerira nije definirano, pa i reinstallovi-reaktivacije unutar mjesec dana mogu revokati key, tad jedino poziv MSu..).

3.)- MS tolerira ali ne želi olakšati beskonačno mnogo 'free' aktivacia (npr OEM predinstaliran w7 koji se aktivira VLKom.. nema ograničenja broja keyova osim ako banaju taj key.. do tad možeš aktivirati tisuće... naravno brand računala (hp, lenovo, ..) istim installom).

.. sve to rezultira 'problemom' .. tj nema odgovora, ili ako danas vrijedi, sutra ne mora, jer MS u hodu mijenja stvari. Dozvoljava ali ne baš prelako.. i sve to još mjesec dana nakon čega tko zna što će biti. (za usporedbu koliko puta se ponovilo pogrešno kao w10 je free).

4.)-kraće, da install prihvati key, instalirao bi ga kao clean-retail ali to neće svaki put.

-nakon instalacije, aktivacija s IDom.. .i key je tad sporedan odnosno samo je bitno jel jedna ili više licenci po keyu kao VLK.

-kad imaš sve, .. opet usporedba s Win2Go.. MS jednostavno to ne želi omogućiti, boot s bilo kojeg HWa, killswitch. Trenutno je važniji ID nego key. Tu ne pomaže ni key/retail .. je rje samo za enterprise + provjera-reaktivacija svakih (koliko? i to mijenjaju..) 180 dana, na Msovim KMSovima..

- .. i sama politika cijena, usporedi (nove) oem-retail (pa čak i home-pro..) govori da se pripremaju veće promjene. Umjesto jednokratne prodaje OSa, bit će vremenski plaćanje usluga. (free-soft/OS..). Ide se na eliminaciju keyeva, retaila (i direktno online prodaja bez posrednika, ako je OS đabe tad nije ni potreban key.. ni OEMu).

-key u BIOSu je kenjarija, ovisiš o UEFI settinzima (nemreš npr stari OS ili linux u multiboot.. zbog GPTa, Sec.Boota itd.. a sve to su povezali s keyom u BIOSu koji ako to izmijeniš ne postoji..). Guraju na novo. (mada je sam soft nepoderiv pa tako i OS, XP je mrtav, w8/8.1 također uskoro... i nema razloga ne upgrejdat ih na 'isti' OS, dok w7 svim silama guraju na w10. Opirati se? Možeš.. do 2020 ili ovisno što koristiš na računalu (gaming-DX, .net, certifikati, ..)

- Retail-OEM, razlika kod downloada ISOa s MSovih servera, prihvaća se samo retail key kao preduvijet za DL (meni ni jedan OEM nije prihvatio), ali isti taj key ne znači da će biti prihvaćen u installeru. Tako da ni po čemu ne možeš znati prije installa dali će retail key w7-8 biti prihvaćen za clean w10. Zato je sigurnije upgrade dok se ID aktivira, sve ostalo je možda, dok nakon free offera ne znamo ništa. Zapravo, nema razloga (jer je to MSova želja) da produlje taj offer. Ne brinu ih pirati, nikad nisu.. žele jedan OS, a tad će se plaćati mjesečno/godišnje bez mogućnosti piraterije, usluga.

5.)promijena HWa nakon aktivacije, kad je ID u bazi... traži reaktivaciju. Pošto sam key (w7-8 retail) često ne prolazi, neće ni to.. tak da retail kao da ne postoji, odnosno kupiš w10 retail i imaš ga (sadašnje cijene su OK pa čak jednake OEM licenci). Ako se istovremeno pojavi dva puta baniraju, dok pozivi MSu nisu više tako jednostavni...

1.) Meni se čini ako MS ne promjeni ništa, da će free upgrade na Win 10 sa postojećim Retail-OEM win7-8 licencama biti samo vrlo pametan poslovni potez na duze staze. Ekipa upgrejda, mnogi migriraju potpuno na win 10 nakon toga i zaborave na stari os i staru licencu. Problem će nastati kada se bude mijenjao komp ili matična ploča NAKON što istekne rok besplatnog upgrejda na Win 10 koji traje jos malo više od mjesec dana ako se ne varam.

E onda MS dolazi na svoje, korisnik je sad već potpuno utaboren na Win 10, ide napravit reinstall sa starim win 7-8 ključem ili bios-uefi OEM aktivacijom- ups, invalid key, evo sine link odi kupi licencu za Win 10. Dokle koristiš postojeći komp sve je divno kada budeš mijenjao komp-hw dobrodošao u long term thinking money making strategy by m$ :) A mozes se vratit i na stari OS, ali sad te već imamo jer si pustio korijenje na Win 10. Kraljevi skidam kapu, tako se to radi.

2.) Znači ipak je najbolje napraviti upgrade sa starog OS-a direktno ili sa onim GWX ticketom da budeš siguran da će poslje aktivirati Win 10 sa starom licencom. Ok tom me zanimalo.

3.) Ja čisto sumnjam da će oni poslje dati baš potpuno besplatno korištenje VLK  licenci u smb-enterprise okruzenjima za clean instalaciju i aktivaciju Windoza 10, bit će kupi novu, ili nadogradnja uz neku nadoplatu na onim njihovim subcriber stranicama.

4.) Bruje o tome od početka i to je mnoge zanimalo šta to točno znači ali sad će valjda i saznat, Windows Software as subscription Service :)

OEM key koje si ukucavao za download ISO (predpostavljam Win7 ISO? jer Win 8-10 ide na Media Creation Tool ili direct download (win10) ) jesu to bili COA Keyevi sa stickera na samom laptopu-desktopu ili sa OEM System Builder kita kojeg MS poluoficijalno tolerira za korištenje i aktivaciju kada su u pitanju regularni mali kupci? Predpostavljam da pričaš o downloadu za običnog kupca, ne o MSDN Subscriber downloadu?

5.) Procedura me zanima tu ,jer nisam još mijenjao HW (čitaj matičnu ploču) sa upgrejdanom ili Clean Install desetkom na mašpini koja je već aktivirana. Ako imaš iskustva kako konkretno ide procedura ako npr. promjeniš ploču i ideš reinstall Win 10 a već si napravio upgrade-clean install sa ključem koji je aktiviran na njihovim serverima preko ID-a? Predpostavljam dobri stari telefon, i objašnjavaj?

10 godina
Windows 10 - općenito

jel mi može netko staviti ovdje neki link ili nešto kako spriječiti MS špijuniranje, što da uključim iksljučim instaliram, hvala ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Cansee kaže...

jel mi može netko staviti ovdje neki link ili nešto kako spriječiti MS špijuniranje, što da uključim iksljučim instaliram, hvala ;)

https://www.google.hr/search?q=disable+win+10+tracking&oq=disable+win+10&aqs=chrome.2.69i57j0l3.13748j0j4&client=ms-android-motorola&sourceid=chrome-mobile&ie=UTF-8#q=disable+windows+10+tracking

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
14 godina
odjavljen
Colossus7 kaže...

Haha Bitlocker ^^

Ako ćeš koristit njega, obavezno napravi 2 backupa private ključeva kad ti ponudi u setup wizardu.

A poslje sretno sa sexom u kojem nećeš nimalo uživati kada budeš eventualno morao raditi neki popravak ili održvanje bilo kakve vrste koje sa sobom vuče korištenje nekog bootabilnog ISO imagea tipa HiRens, neki Backup Rescue Disk, WinPE repair itd.

Ako ćeš raditi enkripciju cijelog diska ili particije preporuka Veracrypt ili Diskcryptor.

Ne razumijem, nikad nisam probao analni.

16 godina
Dex.pwn kaže...
Colossus7 kaže...

Haha Bitlocker ^^

Ne razumijem, nikad nisam probao analni.

:D

Oćeš napravit backup OSa nekim Live Backup preko nekog usb ili cd-a na kojem je bootabilni iso, ili nešto ode u Windozama i treba popravit sa nekim Boot alatom koji se dize prije windoza. Nula bodova jer ti je Bitlocker u efektu, a nemožeš ga ugasit ni privremeno jer da bi napravio to moraš uć u Windoze koje nerade bilo normalno bilo u safe modu.

Sa Veracryptom npr. imaš bootabilni iso disk kojeg ubaciš, privremeno disejblaš enkripciju, popraviš šta treba ili backupiraš, i poslje normalno opet bootaš sistem.

Ali ako pričamo o  enkripciji sistemske particije ili cijelog diska di su ti podatci dobro se prvo detaljno educiraj šta god izabrao od programa za to. Poslje će mnogo manje da te boli Bobo.

Bitlocker nevole mnogi i iz razloga ako samo kihneš na disk, nastaju problemi sa njime. Izbjegavaj u širem luku.

10 godina
neaktivan
Jel zna NETKO kako namjestiti da se PC sam ne pokreće,tj zadnjih noći mi se oko 11 sam upali.

0 0 hvala 0
15 godina
#wot#vk.0h kaže...
Jel zna NETKO kako namjestiti da se PC sam ne pokreće,tj zadnjih noći mi se oko 11 sam upali.

Provjeri ovo:

• Reboot and enter BIOS
  • Check all Power Management settings are correct and save any changes. Znači da nije uključeno Wake on LAN i sl.
  • Restart Windows
  • Disable Fast Startup
  • Open your Power Plan Settings and click on Change Advanced Power Settings
  • Then go through each device that could be causing your pc to wake and change it accordingly
  • Reboot after each change to find the culprit
Ne obaziri se na TD. To su trollovi.
14 godina
Windows 10 - općenito

Zanima me hoće li mi USB stick od 16GB biti dostatan za kreiranje bootabilnog USB-a za instalaciju Windowsa 10?

0 0 hvala 0
12 godina
Gale92 kaže...

Zanima me hoće li mi USB stick od 16GB biti dostatan za kreiranje bootabilnog USB-a za instalaciju Windowsa 10?

Hoće

16 godina
neaktivan
Gale92 kaže...

Vidiš i sam po veličini .iso-a koliki usb trebaš:

Za 32 bitni sistem dovoljno je i 4 GB, no za 64 bitni trebaš 8 GB.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.5.2016 20:42 (kizo2703).
11 godina

Od 8 gb je dovoljan i za 32 i 64 bitnu verziju u jednom ISO fajlu.

Pomalo, šegavo i vajka!
14 godina
Windows 10 - općenito

Kreirao sam bootabilni USB, sada sam ga umetnuo u USB utor u kompu te pokrenuo komp, dosa mi je FREE DOS, sada me zanima s kojom komandom mogu pokrenuti USB da mi započne instalacija Windowsa?

0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice