Windows 10 - općenito
- poruka: 15.413
- |
- čitano: 3.887.149
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
mozeli se ikako nabavit windows 10,a da ih nemoram update preko windows7.....
mozeli se ikako nabavit windows 10,a da ih nemoram update preko windows7.....
može u skoro svakoj trgovini informatičke opreme (Links, ADM, Futura IT, Protis, itd)

ok opet ja a mozeli se instalirati ta widows 10 ono solo psebno bez windows 7 ili 8...lp
Je li itko dobio veliki update, doslovno novi build desetke? Instaliralo se dosta dugo, kao da dižem windowse ponovno, i zasad ne vidim neke razlike, jedino su global settings od nvidia control panela vraćeni na default.
Kaka se zove build moze ss od istog :-)
Malo se namučio da nađem i sjetim se koji je broj build-a ali evo google mi je prijatelj. Na poslu sam pa zato mučenje Da sam na kompu kod kuće, druga stvar.
To je to, moguće da sam ja tek sad pustio update a da je već staro, ako je tako, moje isprike.
Aha pa to imam to je staro..nema veze bitno da si instalo ;-)
Jel postoji kakav sw za uređivanje icona, teme i slično za w10?
htio bih urediti destku nako neki "space shuttle"
Bok,
koliko trazis za retail key?
thnx
Drago
nagore linkanom linku vidjeh sliku i pod settings update da ima find my device, ja toga nenan, vi?
nagore linkanom linku vidjeh sliku i pod settings update da ima find my device, ja toga nenan, vi?
ako si to omogućio prilikom instalacije onda imaš a ako nisi onda nemaš.

ako si to omogućio prilikom instalacije onda imaš a ako nisi onda nemaš.
ah sooo, ja sam reinstall radil kad je izašo ovaj novi build poslije 10240, al pri instalaciji sam koristio svedefoltne postavke, znači to nije u defoltnoj postavci, a iskreno nisam ni gledal kaj sve nudi.
edit:
se da to naknadno aktivirat?
idem vidit u features on or off
edit2:
jel ko probao u features on or off maknut kvačicu sa intenet explorera 11?
pretpostavljam da ga ne makne skroz sa pc-a neg ga samokao isključi, ajmo to tak nazvat, mislim ne deinstalira ga u potpunosti i dali bi to moglo naštetit radu pc-a ili radu edge browsera?
Mozda je to omoguceno samo na laptop/tablet/phone uredjajima?
Mozda je to omoguceno samo na laptop/tablet/phone uredjajima?
vjerojatno, samo da javim maknup preko features on or off internet explorer 11, sve radi nanormalnije
peace
Na laptopu ima windows 7 i htio bi stavit 10 pa me zanima hoće li se izbrisati igrice i datoteke
Na laptopu ima windows 7 i htio bi stavit 10 pa me zanima hoće li se izbrisati igrice i datoteke
Ovisi.
Ovisi.
a da mu objasniš o čemu ovisi ?!?

Ne. Napisano je već previše puta.
Ne. Napisano je već previše puta.

Moram stati u obranu mlade dame - napisano je previše ebenih puta i piše u ebenom FAQ!
Ovisi.
O tebi?
O tebi?
Ne, nego o njemu. Mi ne znamo želi li on sačuvati podatke i igrice. Nije li to logično?
Ekipa dali se kome dešava da mu se taskbar smrzne i konstantno restarta, onda napravim restart laptopa i dalje radi opet neko vrijeme pa se ponovi
Upgrade-ovao sam Win7 (neaktiviran) na Win 10. Kako da sada izvrsim aktivaciju? Koji je najsigurniji (ako ga ima) nacin za to? Unapred hvala na savetu.
Kupiš key, ukucaš ga, windowsi se aktiviraju. Simple.
Jeli jos uvijek sigurno koristiti piratske programe u privatne svrhe te skidati torrente, nakon prelaska na desetku? (bar što se Hrvatske tiče)
nije.