Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.886.650
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
17 godina
Re: Windows 10 - općenito
djigibao kaže...

Mozda ti se gasi monitor?

Na žalost ne, isto je kao i kod tebe :(

Steam: tanelorn666, PSN: tane666, XBLA: tanelornius, Origin: tanelorn666
15 godina
Windows 10 - općenito

mozeli se ikako nabavit windows 10,a da ih nemoram update preko windows7.....

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
fight kaže...

KLIK

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
fight kaže...

može u skoro svakoj trgovini informatičke opreme (Links, ADM, Futura IT, Protis, itd)

Sami sebi smo najveci neprijatelji
15 godina
Super pun sam para da kupujem....
15 godina

ok opet ja a mozeli se instalirati ta widows 10 ono solo psebno bez windows 7 ili 8...lp

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.12.2015 2:23 (fight).
10 godina
Windows 10 - općenito

Je li itko dobio veliki update, doslovno novi build desetke? Instaliralo se dosta dugo, kao da dižem windowse ponovno, i zasad ne vidim neke razlike, jedino su global settings od nvidia control panela vraćeni na default. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

Kaka se zove build moze ss od istog :-)

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Malo se namučio da nađem i sjetim se koji je broj build-a ali evo google mi je prijatelj. Na poslu sam pa zato mučenje  Da sam na kompu kod kuće, druga stvar. 

http://www.howtogeek.com/232176/whats-new-in-windows-10s-first-big-update-the-windows-10-fall-update/

To je to, moguće da sam ja tek sad pustio update a da je već staro, ako je tako, moje isprike.

17 godina
Windows 10 - općenito

Aha pa to imam to je staro..nema veze bitno da si instalo ;-)

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

Jel postoji kakav sw za uređivanje icona, teme i slično za w10?

htio bih urediti destku nako neki "space shuttle"

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Bok,

koliko trazis za retail key?

thnx

Drago

17 godina
Windows 10 - općenito

nagore linkanom linku vidjeh sliku i pod settings update da ima find my device, ja toga nenan, vi?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 12:42 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
mrakky kaže...

nagore linkanom linku vidjeh sliku i pod settings update da ima find my device, ja toga nenan, vi?

ako si to omogućio prilikom instalacije onda imaš a ako nisi onda nemaš.

17 godina
nicky.sl kaže...
mrakky kaže...

ako si to omogućio prilikom instalacije onda imaš a ako nisi onda nemaš.

ah sooo, ja sam reinstall radil kad je izašo ovaj novi build poslije 10240, al pri instalaciji sam koristio svedefoltne postavke, znači to nije u defoltnoj postavci, a iskreno nisam ni gledal kaj sve nudi.

edit:

se da to naknadno aktivirat?

idem vidit u features on or off

edit2:

jel ko probao u features on or off maknut kvačicu sa intenet explorera 11?

pretpostavljam da ga ne makne skroz sa pc-a neg ga samokao isključi, ajmo to tak nazvat, mislim ne deinstalira ga u potpunosti i dali bi to moglo naštetit radu pc-a ili radu edge browsera?

Imate svi novije ploče (naravno iz Zagreba ste, pa imate novaca), pa imate problema sa sleep modom. Moja pločica iz 2007 i sleep mode rade ko vurica. Pa vi kupujte AsRock... By BlackMoon
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 13:39 (mrakky).
17 godina
mrakky kaže...

Mozda je to omoguceno samo na laptop/tablet/phone uredjajima?

http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
17 godina
djigibao kaže...
mrakky kaže...

Mozda je to omoguceno samo na laptop/tablet/phone uredjajima?

vjerojatno, samo da javim maknup preko features on or off internet explorer 11, sve radi nanormalnije

peace

9 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Na laptopu ima windows 7 i htio bi stavit 10 pa me zanima hoće li se izbrisati igrice i datoteke

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Podgora kaže...

Na laptopu ima windows 7 i htio bi stavit 10 pa me zanima hoće li se izbrisati igrice i datoteke

Ovisi.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
12 godina
Arendelle kaže...
Podgora kaže...

Ovisi.

a da mu objasniš o čemu ovisi ?!?

9 godina
odjavljen
nicky.sl kaže...

Ne. Napisano je već previše puta.

Znaš kako kažu za internet – muškarci su muškarci, žene su također muškarci, a klinci su tajni agenti. – Lastan, travanj 2010.
12 godina
Arendelle kaže...
nicky.sl kaže...

Ne. Napisano je već previše puta.

16 godina
odjavljen
Windows 10 - općenito

Moram stati u obranu mlade dame - napisano je previše ebenih puta i piše u ebenom FAQ!

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
Moj PC  
2 1 hvala 1
14 godina
Arendelle kaže...

Ovisi.

O tebi?

9 godina
odjavljen
frcko kaže...

O tebi?

Ne, nego o njemu. Mi ne znamo želi li on sačuvati podatke i igrice. Nije li to logično?

15 godina
Windows 10 - općenito

Ekipa dali se kome dešava da mu se taskbar smrzne i konstantno restarta, onda napravim restart laptopa i dalje radi opet neko vrijeme pa se ponovi

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.12.2015 18:31 (ERROR1911).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Upgrade-ovao sam Win7 (neaktiviran) na Win 10. Kako da sada izvrsim aktivaciju? Koji je najsigurniji (ako ga ima) nacin za to? Unapred hvala na savetu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen

Kupiš key, ukucaš ga, windowsi se aktiviraju. Simple.

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan
Windows 10 - općenito

Jeli jos uvijek sigurno koristiti piratske programe u privatne svrhe te skidati torrente, nakon prelaska na desetku? (bar što se Hrvatske tiče)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Windows 10 - općenito

nije.

Moj PC  
1 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice