Ja sam nadogradio i aktivirao a poslije sam nekoliko puta radio clean instal i vise nikad nisam morao nanovo aktivirat jer dok se prijavim on se aktivira sam od sebe a Enterp. nisan ni pokusava nikad stavit.

Ja sam nadogradio i aktivirao a poslije sam nekoliko puta radio clean instal i vise nikad nisam morao nanovo aktivirat jer dok se prijavim on se aktivira sam od sebe a Enterp. nisan ni pokusava nikad stavit.
Svi bugovi koji su postojali i dalje su prisutni
Na primjer....?
Pa npr. notifikacije i dalje ne rade ili malo rade pa ne rade, pogotovo za e-mail...
Za sada sam primijetio da mi Windows sam dodaje foldere pod "Quick access" i ponekada piše da imam notifikaciju ali kada otvorim nema ničega.
Mogu li se ikako maknuti oni folderi pod "This PC" kao što se moglo na 8.1 ?
http://www.tenforums.com/tutorials/6015-pc-folders-add-remove-windows-10-a.html
hm.. ja sam na Build 10135 i provjerio sam više puta update, nema nadogradnje na 10158 ... još
hm.. ja sam na Build 10135 i provjerio sam više puta update, nema nadogradnje na 10158 ... još
Ako si radio clean instal lekane 10135..onda neces moci dobit 10158 preko updatea---instaliraj 10130 i onda ces moci dobiti preko update-a 10158
Btw. 10158 radi savrseno bar meni
Imam 1030 i nemam tog updatea. Gdje se to nalazi? U Windows Update ili negdje drugdje? Imam samo Security Update for Microsoft Visual C++ 2008 Service Pack 1 Redistributable Package (KB2538243).
Ja imam W10 1030, ali mi pod fast, za razliku od prošli put, ne nalazi nikakav update...
U Fast sam ringu ali mi ipak ništa ne traži. I to sam u Fast već tjedan-dva, dakle nije do onoga da treba dan-dva dok se postavke ne učitaju.
Instalirao novi build...Kozmeticke promjene su vidljive ali nazalost bug sa startom je i dalje prisutan cak se sad i pogorsao pa kad otvorim start, on zajedno sa taskbarom pocne da blinka i nestaju elementi sa njih...
Radi odlično za sad!
novi build kroz WU instaliran, zasad sve OK...
Tko ima problema sa instalacijom, neka na Twitteru nađe WZora, on ima linkove za download original ESD fileova builda 10158.
BTW, ako nekome ne rade ključevi:
Core: KTNPV-KTRK4-3RRR8-39X6W-W44T3
Pro: 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M—TXYCV
Ent: CKFK9-QNGF2-D34FM-99QX2-8XC4K
da li može win10 na acer aspire 5920. pitam jer mi sa win 8.1 nije radio, laptop (sad imam win7)
Izvinite najnoviji build 10158 je ovaj ili ??? može link di se moze skinuti,unaprijed hvala!!
one prijasnje buildove mogu komotno obrisat ili ima caka neka,nadam se da ne
Izvinite najnoviji build 10158 je ovaj ili ??? može link di se moze skinuti,unaprijed hvala!!
one prijasnje buildove mogu komotno obrisat ili ima caka neka,nadam se da ne
10158 je najnoviji ne-leakani build.
Maloprije završila nadogradnja na Build 10158.
Sve je prošlo bez problema osim što mi CPU-Z i HWMonitor više nisu
instalirani ali ih mogu koristit kao portable jer oba rade ispravno :P
Ipak kako ne da promjenit icone za navedena 2 programa ( ni zamjenske)
red je da se obrišu pa slijedi ponovna instalacija, to je minuta posla.
Nadalje, ne primjećujem više iritantno upozorenje o pogrešci pri gašenju ili restartu računala :)
Za više impresija naravno treba više vremena ali mi se čini da je to na dobrom putu sve skupa
Edit: Primjetio sam da icona za notifikacije zna povremeno zablesati,
pokaže da im novih notifikacija a kad se klikne nema ništa.
Ništa strašno, ali valja napomenuti.
Tko ima problema sa instalacijom, neka na Twitteru nađe WZora, on ima linkove za download original ESD fileova builda 10158.
BTW, ako nekome ne rade ključevi:
Core: KTNPV-KTRK4-3RRR8-39X6W-W44T3
Pro: 8N67H-M3CY9-QT7C4-2TR7M—TXYCV
Ent: CKFK9-QNGF2-D34FM-99QX2-8XC4K
zašto ne mogu download sa web str.mega ,imam instaliram win 8.1
na laptopu win 8 također ne mogu,dok sa win 10 10130 mogu bez problem a
u čemu je problem
Jesi probao na Firefox / Chrome jer MEGA radi najbolje na tim browserima. Također brzina otvaranja ovisi o veličini datoteke u ovom slučaju malo duže s obzirom da je veličina par GB.
u čemu je problem
Moraš imati instaliran Mega addon na Firefoxu ili Chromeu, pošto je file veći od 1 GB.
Napravio bi veceras clean install zadnji build wi 10 kao primarni os da mi bude da vidim te famoze win 10.
znima jer ce sljakati drajveri od kompa mi sa win 8.1 pro x64 na win 1o,jer sljakaju,posebno me zanima USB wi-fi airLive wl-1700usb usb kartica za bezicni net,na win 8.1 sam imao problema al sam rjesio to nekako,neznam kak ce drajveri radit,a i taj spRTAN BROWSER ME ZANIMA
ZADNJI BUILD JE 10158X64 zar ne
Driveri sa 8.1 svi rade, to je ionako isti OS. Ajd ti lijepo prvo napravi instalaciju na VHD, vidi jel sve radi i tek onda "gazi" da nebi bilo plakanja. Ili napravi image svega.
Napravio bi veceras clean install zadnji build wi 10 kao primarni os da mi bude da vidim te famoze win 10.
znima jer ce sljakati drajveri od kompa mi sa win 8.1 pro x64 na win 1o,jer sljakaju,posebno me zanima USB wi-fi airLive wl-1700usb usb kartica za bezicni net,na win 8.1 sam imao problema al sam rjesio to nekako,neznam kak ce drajveri radit,a i taj spRTAN BROWSER ME ZANIMA
ZADNJI BUILD JE 10158X64 zar ne
Nema više Project Spartana sad je EDGE u điru i odličan je.
u čemu je problem
Moraš imati instaliran Mega addon na Firefoxu ili Chromeu, pošto je file veći od 1 GB.
koristim IE i na win 8,8.1 i win 10
na win 10 učita za cc 5-6 sekundi
dakle nije do toga
Nema se tu kaj posebno riješavati, stavi driver i vozi, KLIK.
Otkud ti to pa tek sam instalira Build 10158
Pripremi se za skidanje novoga builda, KLIK.
RTM je tu, sad se skoro pa svakodnevno mogu očekivati nove nadogradnje.
Ja sam osobno preskočio ovaj zadnji build baš zbog ovako nečega.
Pripremi se za skidanje novoga builda, KLIK.
RTM je tu, sad se skoro pa svakodnevno mogu očekivati nove nadogradnje.
Ja sam osobno preskočio ovaj zadnji build baš zbog ovako nečega.