Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.906.356
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
13 godina
neaktivan
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi
lovacmaki kaže...
Xanzzu kaže...

Znači ovako, insideri će dobiti priliku da:

*ostaju insideri u kom slučaju će dobiti ovaj build kao i svaki drugi build koji će imati rok trajanja, te će morati nadograđivati na druge beta buildove nakon njega

*nadograde na verziju windowsa 10 bez vremenskog ograničenja za koji im je potrebna orginalna verzija windowsa 7 ili 8.1

Pošteno.

''As long as you are running an Insider Preview build and connected with the MSA you used to register, you will receive the Windows 10 final release build and remain activated. Once you have successfully installed this build and activated, you will also be able to clean install on that PC from final media if you want to start over fresh.''

pročitaj najnoviji dio teksta, apdejtan danas da se bolje razumije

"If your system upgraded from a Genuine Windows 7 or Windows 8.1 license it will remain activated, but if not, you will be required to roll back to your previous OS version or acquire a new Windows 10 license."

WOT-- moomy94
16 godina
Windows 10 - dojmovi, problemi

Po tome preko MSDNAA imam

2x licence win 7

2x licence win 8

1x10 insider

Staviti će siguno licencu dvije i 10 kad izađe.  Legalizirati ću  win 10 u pola sela 

Poruka je uređivana zadnji put pon 22.6.2015 22:45 (plavi08).
Moj PC  
4 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
plavi08 kaže...

Po tome preko MSDNAA imam

2x licence win 7

2x licence win 8

1x10 insider

Staviti će siguno licencu dvije i 10 kad izađe.  Legalizirati ću  win 10 u pola sela 

imaš 2x10 insider....jedan je baš insider, a drugi je technical...praktički ista stvar samo staro ime hahah

WOT-- moomy94
13 godina
neaktivan

sad mi je win sam restartao komp i probao instalirat 10130 ,opet uletio u bootloop ali sam se izvukao da sam enable-ao nekakav memory..nesto u biosu.
ipak se ocu osigurat sad ali en znam kako,treba li se napraviti neki backup ili samo postaviti onaj restore point u settingsu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

eto prvo upgrade sa 8.1 na 10074 (čini mi se, nisam siguran) pa sa te na 10130 istestirano, ok sve radi, ie se ruši, nestigne se ni pokrennut, al to mi ne predstavlja problem jer sam počel koristi edge iliti project spartan, još kaj mi se ne sviđa one drive nema ociji da se sam vide fajlovi online, neg mi počel skidat sve kaj imam gore, a imam bekapa nekih 70gb mjuze, valda budu omogučili to kak je u 8.1 bilo.

naravno nvidia nije izfiksala adaptive sync, valda bude.

ono najzanimljivije, nisam moral ukucavat nikakav ključ, ostao od onih prijašnjih bildova.

pitanje: u setings-update&security pod for devolopers, kaj da stavim, da ostavim kak je il nekaj teba promjenit?

mrakky
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 1:41 (mrakky).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
nicky.sl kaže...
BlackMoon kaže...

Korištenje PIN-a umjesto lozinke ne radi. kad idem postaviti PIN samo vrti uprazno i tako do beskraja...da li je još netko probao?

Meni radi bez problema

Evo proradilo i meni. Zna li neko čemu služi ovaj windows Hello?

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
14 godina

nema više one ikone za win.10

nema je dva -tri dana

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.6.2015 11:51 (valisaurea).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BlackMoon kaže...
nicky.sl kaže...
BlackMoon kaže...

Korištenje PIN-a umjesto lozinke ne radi. kad idem postaviti PIN samo vrti uprazno i tako do beskraja...da li je još netko probao?

Meni radi bez problema

Evo proradilo i meni. Zna li neko čemu služi ovaj windows Hello?

Zar je toliko teško izguglati "Windows Hello explanation?" Ukratko, to je novi način prijave na MS account i sve uređaje koji su spojeni na isti account, bilo irisom oka, otiskom prsta, uslikavanjem tvojeg lica web kamerom na računalu / laptopu / mobitelu / tabletu / IoT uređaju,. mijenjajući na taj način stari način prijave, tj. lozinku. I neće se koristiti samo za prijavu u Windowse ili na Win mobitel, već ćeš., ukoliko developer aplikacije to omogući, moći pristupiti svojim zaštićenim aplikacijama, e - bankingu npr., internoj mreži na poslu ako se spajaš sa lokacije van tvrtke, i tako dalje i tako bliže.

14 godina
neaktivan
valisaurea kaže...

nema je dva -tri dana

I ja sam danas primjetio da mi nema vise ikone, imam original win8.1 pro i rezervirao sam Win 10 kad mi se prikazala ikona pred nekih 2-3 tjedna i sad vidim da je vise nema :S jos netko s istim slucajem? dali je to normalno ili?

XBL - skols1555
11 godina
odjavljen

OneDrive sada u stilu 10 :) Sad stranica izgleda mnogo ljepše :

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
Silwncer kaže...

OneDrive sada u stilu 10 :) Sad stranica izgleda mnogo ljepše :

guba zgleda, još sam da naprave da fajlovi budu vidljivi sam online, a ne da mi skida sve na komp nazad....

mrakky
17 godina
sk0ls kaže...
valisaurea kaže...

nema je dva -tri dana

I ja sam danas primjetio da mi nema vise ikone, imam original win8.1 pro i rezervirao sam Win 10 kad mi se prikazala ikona pred nekih 2-3 tjedna i sad vidim da je vise nema :S jos netko s istim slucajem? dali je to normalno ili?

I moja je nestala, imam original Win 7.

Rezervirao sam Win 10, to mi je najbitnije :)

PSN - Muskarcina77
11 godina
odjavljen

Onda je prošla baba s kolačima hahaha

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

pošto sam juče tek nanovo instaliral w10 zanima me kak često idu upgrejdi, kad bi se mogo očekivat novi bild, pitam za oficijalni, nezanima me lejk neki, sad sam na 10130 bildu.

mrakky
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

nije... (najnormalnije je nestajanje upgrade opcije nakon rezervacije).

mrakky kaže...

pošto sam juče tek nanovo instaliral w10 zanima me kak često idu upgrejdi, kad bi se mogo očekivat novi bild, pitam za oficijalni, nezanima me lejk neki, sad sam na 10130 bildu.

-svakih 6 min, ali sad je ZET na ljetnom voznom redu, kiša, Bandić..  pa treba sačekati ...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
17 godina
ihush kaže...
Silwncer kaže...

nije... (najnormalnije je nestajanje upgrade opcije nakon rezervacije).

mrakky kaže...

-svakih 6 min, ali sad je ZET na ljetnom voznom redu, kiša, Bandić..  pa treba sačekati ...

ček, ni brza ne vozi?

ma tak mi i svejedno, sam sam okvirno htel znat...

mrakky
15 godina

Znam da ste više ludi s tim pitanjima al eto moram i ja pitat,ne zamjerite :-)

Hoće li se moći sa Dreamspark-a skinuti .iso Win 10 nakon što službeno izađu,kao što se sada mogu win 7 i 8?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
La Roca kaže...

Znam da ste više ludi s tim pitanjima al eto moram i ja pitat,ne zamjerite :-)

Hoće li se moći sa Dreamspark-a skinuti .iso Win 10 nakon što službeno izađu,kao što se sada mogu win 7 i 8?

Naravno da hoce

12 godina

Muko matere skupilo se medalja u insider hubu

Sami sebi smo najveci neprijatelji
Moj PC  
15 0 hvala 1
11 godina
odjavljen

Da li MS dozvoljava korištenje GPL 2.1 ili open source razvoj aplikacija u Windows Phone Store ? Sorry ako fulam temu

Freeware Junkie Ltd.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Virty kaže...
sk0ls kaže...
valisaurea kaže...

nema je dva -tri dana

I moja je nestala, imam original Win 7.

Rezervirao sam Win 10, to mi je najbitnije :)

nema potrebe za panikom samo je maknuta iritirajuca ikona ,win 10 free upgrade se jos uvijek moze rezervirati iz windows update-a !

16 godina
neaktivan
nicky.sl kaže...

Misliš da si jedini?!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
14 godina
Inace jel moze neko objasnit kako se te medalje skupljaju i cemu sluze
i nogom u guzicu je korak naprijed
16 godina
neaktivan
crodrot kaže...
Inace jel moze neko objasnit kako se te medalje skupljaju i cemu sluze

Slanjem poruka i prijavljivanjem bugova u Windows Feedbacku, ocjenjivanjem pojedinih questova u Insider Hubu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
12 godina
kizo2703 kaže...
nicky.sl kaže...

Misliš da si jedini?!  

Nisam ni sumnja da ti imaš cilu paletu tih medaljica ipak mi ti možeš bit profesor što se tiče winsa

16 godina

A kad mu se sve ruši! Mora prijavljivati.

http://pljusak.com/sibenik_krvavice/wx.htm
Moj PC  
1 0 hvala 1
14 godina

Ha!

2 0 hvala 0
17 godina
Zadnjih par dana mi se makla ikona za Win 10 Upgrade ali se danas opet pojavila.
Jos nekom tako?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina

Teško da će se ode ikom i pojavit ikona za win 10 jer smo mi ionako već na win 10 . Na dicijem kompu je nestala i nije se više (još) pojavila.

16 godina
neaktivan

Da meni je bila nestala, i sad je opet u taskbaru

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice