Windows 10 - općenito izdvojena tema

poruka: 15.413
|
čitano: 3.903.418
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
15 godina
Re: Windows 10 - dojmovi, problemi

Evo nisam ni jedan dan bio na 10056 verziji...ponudilo mi u update ....(TWS) fbl_impressive Professional 10061....evo baš mi se skida i dok se instalira pa javim dojmove..

16 godina
djigibao kaže...

.. Su said, "With the Windows 10 launch at the end of July, we are watching sort of the impact of that on the back-to-school season, ..

-to smo već zaključili prije cca pol godine (i tone prolivene tinte na ovim stranicama..) ali ostaje ali, RTM mora prije biti upućen OEMima, tj to bi značilo 4-5mj, tj da je RTM sad u finalizaciji ili već tu (kao i killswich koji mi se javlja na starom buildu). Pošto današnji načini prijenosa/umnažanja digitalije mogu skratiti taj rok, moguće, ali OEM mora imati dovoljno vremena za pripremu produkcije (izrada preinstalla.. mada su možda već svi detalji uhodani, ako se to zbrza može biti problema na policama...).

Tako da 'to što tamo neka Su'... kaže, uzimam s rezervom. Možda... a možda with bing? Ima li što o toj verziji novog? pa i neki DL?

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
14 godina
ihush kaže...

Tako da 'to što tamo neka Su'... kaže, uzimam s rezervom. Možda... a možda with big? Ima li što o toj verziji novog? pa i neki DL?

Microsoft with big?! Pa to nema ni pod razno. Micro = sićušni; soft = mlohavi. Sve je jasno.

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
mario.L_hr kaže...
ihush kaže...

Tako da 'to što tamo neka Su'... kaže, uzimam s rezervom. Možda... a možda with big? Ima li što o toj verziji novog? pa i neki DL?

Microsoft with big?! Pa to nema ni pod razno. Micro = sićušni; soft = mlohavi. Sve je jasno.

-oči vide ono što mozak/duša želi.. with BING.. ne big. (po onoj alo bing..). Naravno da je MS malimlohavi, ali kod binga možda i povoljniji.

11 godina
odjavljen
Windows 10 - dojmovi, problemi

Ima li ko problema sa namještanjem rezolucije u Virtualboxu ? Hoću da stavim flipped odmah BSOD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Silwncer kaže...

Ima li ko problema sa namještanjem rezolucije u Virtualboxu ? Hoću da stavim flipped odmah BSOD.

- a flipped je što? Opiši problem..

ako je instaliran addons i odabrana rezolucija koju monitor može podržati trebalo bi raditi.. npr fullscreen/auto. No ovo je ipak TP, VBox ... možda update.

15 godina

Cek koju verziju win 10 da skinem sa njihove stranice ili ove neke ruske linkove mislim raditi fresh instal posto imam problem na win 8.1 dugo mi boot radi po 3-4 min a neznam razlog zbog cega imam 12 GB rama 

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 10:13 (dreadmoore).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Cudno..sad mi piše da ima update impresive 10066 za skinut..ali kad se počne skidat izbaci error...tako mi je jucer bilo kad  je pokazivao da ima 10061....inace sam na leak 10056...

Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 10:22 (galinjo24).
17 godina

Nije ništa čudno. Tako i treba biti :top:

Always code as if the one ending up maintaining your code is a violent psychopath who knows where you live
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ali se neda skinut...jesu to posljednji prewiew bulid-ovi?

16 godina
neaktivan
galinjo24 kaže...

Ali se neda skinut...jesu to posljednji prewiew bulid-ovi?

Neda se skinuti jer su i xxx56, koji je leakan, i svi poslije njega interni buildovi koji se očito mogu skinuti samo na ''markirane'' PC-e.

Čekaj javni build, koji će izaći za vrijeme ili nakon /builda, 29. 4. - 2. 5.

Inače, trenutni fbl_impressive (koje inače dobivamo na Insideru) je 10.0.10069.0.fbl_impressive.150419-0022, kad pogledaš na BuildFeedu.

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put uto 21.4.2015 13:10 (kizo2703).
17 godina

Imam loše performanse u igrama, mali fps oko 30-40-50 u BF4 i Americas armyju PG.

Na win 8.1 u bf4 na istim postavkama fps nije padao ispod 90 nikad, prosjek oko 110 fps, americas army zakucano 90 pošto je igra lockana na toliko.

Ok znam da je techical preview, da nema još službenih nvidia drivera, ali možda je netko imao problem pa zna rješenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Moj PC  
1 0 hvala 6
13 godina

Nemam ju još na listi dostupnoj za download. No čini mi se kao zanimljiva verzija.

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Budem ga stavio na laptop, na njemu je trenutno 10056.

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Najbrži kaže...

Budem ga stavio na laptop, na njemu je trenutno 10056.

Također, znači bit će dostupan kad-tad preko Windows Update-ova?

ZOTAC: It's Time to Play.
Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 10:48 (DmL).
17 godina
DmL kaže...

Također, znači bit će dostupan kad-tad preko Windows Update-ova?

Ja ću ga staviti clean, radim bootabilan USB preko Windows USB/DVD Download Tool - Microsoft Store

LOL: Crobrother MSN: najbrzi@live.com
13 godina

Ja kao insider ga nemam na listi za download. Imam samo stariju inačicu. Kaj, jogurt je jedini način?

Fuck me I am famous.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
guls kaže...

Ja kao insider ga nemam na listi za download. Imam samo stariju inačicu. Kaj, jogurt je jedini način?

Odi na dodatne opcije (u Windows update-u) i odaberi da ti se nadogradnje skidaju odmah po izdavanju (opcija Fast).

Stručnjak za odmaganje...
16 godina
neaktivan
mario.L_hr kaže...

Odi na dodatne opcije (u Windows update-u) i odaberi da ti se nadogradnje skidaju odmah po izdavanju (opcija Fast).

Ili, tko hoće clean install, može direktno skinuti esd file:

64 bitni PRO

32 bitni PRO

ESD Decrypter

Pratite Gabriela Aula, on vam uvijek ''na vrijeme'' objavi nove buildove!

If it ain`t broken, you`re not working hard enough ...
Poruka je uređivana zadnji put sri 29.4.2015 13:23 (kizo2703).
14 godina
odjavljen

imam  dojam da je ovo najbrži  Windows dosad, bez problema skinuo i instalirao novi build kroz WU, samo se namjesti u advanced options fast.

Nove moderne aplikacije mail,calendar,people, crna pozadina izgleda moćno, novi recycle bin,u start meni ubačen Power za shutdown, nova aplikacija weather sa dosta extra informacija...

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 12:33 (osvit).

1 0 hvala 1
13 godina

Može koji screenshot ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

može evo, wallpaper sam našao na netu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 23.4.2015 12:43 (osvit).

3 0 hvala 4
17 godina

Skinuo sam 64 bitni esd fajl i ESD decrypter ali kada pokušam da napravim ISO izbaci mi sledeću grešku:

None of the know/specified RSA key works.

Zna li neko u čemu je problem ?

14 godina
odjavljen

Što se tiče Spartana, izgleda dobro, ali imam dojam da je sporiji od Chromea.

Nisam našao u njemu extensions, i hoće li uopće biti adguard, traffic light, Bitdefender wallet za Spartan?

0 0 hvala 0
13 godina
zoka kaže...

Skinuo sam 64 bitni esd fajl i ESD decrypter ali kada pokušam da napravim ISO izbaci mi sledeću grešku:

Nemoj se ni truditi. Skini sa Insidera 10041 verziju i Fast updateom se doguraj do 10061.

Fuck me I am famous.
17 godina
guls kaže...
zoka kaže...

Nemoj se ni truditi. Skini sa Insidera 10041 verziju i Fast updateom se doguraj do 10061.

Ma više bi volio da uradim clean install nego tako kako ti preporučuješ.

16 godina
odjavljen
zoka kaže...
guls kaže...
zoka kaže...

Ma više bi volio da uradim clean install nego tako kako ti preporučuješ.

Evo ovdje iso http://microsoft-news.com/download-windows-10-build-10061-iso/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
15 godina
16 godina
osvit kaže...

..novi recycle bin,u start meni ubačen Power za shutdown,  ..

..napokon. Dakle win će ipak biti upotrebljiv nešto kao 7 ali plosnatiji. S tim se može preživjeti..

zaključak, uskoro će RTM (ili još koja sitnica koju treba vratiti).

Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Windows 10 FAQ, Windows 10 - problemi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice