Win vista org win 7 pirat pitanjeEvo

poruka: 15
|
čitano: 5.381
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Win vista org win 7 pirat pitanje

Evo ovako imam win vista home edition original,i sada me zanima ako instaliram tu org vistu i upgrejdam na win 7 ultimate(ako može ili moram home isto kao i vista) dali će mi biti win 7 org?

edit

zamoljavam modove da obrišu iz naslova Evo

dodajte me na skype:gmailovac
Poruka je uređivana zadnji put ned 27.2.2011 12:56 (Gmailovac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Re: Win vista org win 7 pirat pitanje

Ne.

16 godina

Radije ostani na orginalnoj visti nego na piratskin windows 7.

Premda baš i nema neke razlike.

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran
Re: Win vista org win 7 pirat pitanjeEvo
sirka666 kaže...

Radije ostani na orginalnoj visti nego na piratskin windows 7.

Premda baš i nema neke razlike.

Imam win7 ultimate instaliran oko pola godine,na sp1 je radi odlično,nekako mi bolje radi win7 od win viste pa zato,reko da iskoristim key,no ako nejde nikom ništa.

16 godina
Gmailovac kaže...

Imam win7 ultimate instaliran oko pola godine,na sp1 je radi odlično,nekako mi bolje radi win7 od win viste pa zato,reko da iskoristim key,no ako nejde nikom ništa.

A pa kad imaš već instaliran onda i ostavi tako, a key možeš prodat, makar i za neku siću sigurno će se nać neko kome triba ;)

When you realize why you call Zeus a myth, you'll understand why I don't belive in your god.
15 godina
protjeran
sirka666 kaže...
Gmailovac kaže...

A pa kad imaš već instaliran onda i ostavi tako, a key možeš prodat, makar i za neku siću sigurno će se nać neko kome triba ;)

Nudim key za bfbc2 vietnam i nitko se nejavlja,mogao bi za 100tinjak kn dati.

Ja samo tražim vietnam i ništa drugo za njega,čak dajem i gta iv i vista home edition key za vietnam.

17 godina
odjavljen

Da ne otvaram novu temu- kupio sam laptop sa originalnim Win 7 i naravno, na podnožju laptopa je naljepnica sa key-em.

Moje pitanje je: mogu li iskoristiti taj key da instaliram Win7 na stolni komp i da li je to legalno?

Ako je legalno, gdje da nabavim one Win 7 naljepnice za kučište? 

Moj broj mobitela- 091 172 6697 Moja web stranica- http://mobiservis.webs.com/
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...

Da ne otvaram novu temu- kupio sam laptop sa originalnim Win 7 i naravno, na podnožju laptopa je naljepnica sa key-em.

Moje pitanje je: mogu li iskoristiti taj key da instaliram Win7 na stolni komp i da li je to legalno?

Ako je legalno, gdje da nabavim one Win 7 naljepnice za kučište? 

Možeš instalirati na više računala s te naljepnice,imam 2 računala s Win XP SP3,1 je prije par godina u HG Šrotu kupljeno s ORG WIN XP i reinstaliro winse na oba računala i stavio jedan te isti key i sve radi,imam i u dual botu,znači već na 3 računala radi.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
17 godina
odjavljen
Gmailovac kaže...
Možeš instalirati na više računala s te naljepnice,imam 2 računala s Win XP SP3,1 je prije par godina u HG Šrotu kupljeno s ORG WIN XP i reinstaliro winse na oba računala i stavio jedan te isti key i sve radi,imam i u dual botu,znači već na 3 računala radi.

A da li su ti Windowsi koje instaliram legalni? Key sam kupio i moj je,a Win instalacija je piratska. I da li su mi uopće potrebne naljepnice da dokažem da su Win legalni?

15 godina
protjeran
vexx5555 kaže...
Gmailovac kaže...

A da li su ti Windowsi koje instaliram legalni? Key sam kupio i moj je,a Win instalacija je piratska. I da li su mi uopće potrebne naljepnice da dokažem da su Win legalni?

Sve testove je prošo bez problema,i kada sam završio ispitanost legalnosti windowsa onda sam tek mogao instalirati SP3,odem na MS i provjerim ispravnost windowsa,još mi se i zahvaljuje,a zašto bih dokazivao ti nekome da je tvoj sistem legalan? najjednostavnije za pokazat da je legalan odlaskom na MS i provjeravanjem ispravnosti sistema.Ako te neko pita kupio si key/dvd i gotovo,ako te pita gdje ti je dvd i kutija kažeš negdje u kutijama.

dodajte me na skype:gmailovac.......OPET ON KOMENTIRA....JEL?
16 godina
neaktivan

pravno gledano (a to je ono što bsa gleda) jedino kombinacija naljepnice (na kučištu) ispravnog ključa i računa za isti potvrđuje legalnost windowsa

kod mene normalno radi.....
Moj PC  
1 0 hvala 1
16 godina

kao što cekpi kaže, za BSA je račun...

Naravno da nije legalno, naljepnica služi upravo tomu (da se nemože skinuti-preljepiti..). Nešto sasvim drugo dali prolazi validaciju (ako je key OK, za jedno računalo, prolazi).

Inspektorat, tj BSA isklučivo kontroliraju firme, firme za sve moraju imati račune. Za OEM verziju OSa i Officea morali bi biti na računu s računalom.

Dovoljna je jedna kazna pa da cijena windowsa postane nevažna.

OEM verzije su za manje firme OK gledajući jednokratnu cijenu, ali puno praktičnije i jeftinije je imati partnerske ugovore s MSom, godišnju ili jednokratnu licencu...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 2.3.2011 15:34 (ihush).

1 0 hvala 1
17 godina
odjavljen

Znači, svejedno je da li imam piratske ili ove polupiratske? A ako nabavim naljepnice ili prebacim ove sa laptopa na komp? Hoće li onda biti legalni?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
vexx5555 kaže...

Znači, svejedno je da li imam piratske ili ove polupiratske? A ako nabavim naljepnice ili prebacim ove sa laptopa na komp? Hoće li onda biti legalni?

1. tvoja naljepnica na laptopu je OEM naljepnica koja je vezana samo za taj laptop

2. naljepnicu možeš nabavit kupnjom retail windowsa u trgovini

3. račun možeš dobit kupnjom tih istih windowsa

tek onda imaš legalni proizvod

kod mene normalno radi.....
17 godina
odjavljen

Hvala na odgovoru.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1