Molio bih vas da mi detaljno opišete kak da instaliram Win 7 Croatian jer sam instalirao a sve je ostalo isto.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Sta si instalirao?Language pack ili?
trebaš u control panelu pod regional settings, staviti language na croatian.
(barem mislim, nemam w7 ali tako je na visti)
e a ja sam uinstaliro nju jer nije radila (instaliro sam na engleskom s http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx ali kad sam instalirao ostao mi je isti Win XP uopće se nije promijenio. molam vas da mi objasnite sve korake kako instalirati Win 7 ali na Hrvatskom , od kod download, korake instalacije...
Sta si instalirao hr jezik i ostao ti je XP?Daj pojasni to malo!
prvo sam instaliro englesku verziju, ali nije radila pa sam ju uinstalirao. Čuo sam da ima hrvatska verzija pa sada želim instalirati hrvatsku verziju i da mi sve objasnite kak jer mi engleska nije radila pa da ne zeznem opet.
Nema hr verzije.Instaliras englesku verziju pa zatim hr language pack.Pazi koji ti je build.Pogledaj u temi sta sam ti gore stavio link.
Možda instaliraš za krivi build.
Pogledaj koji je kod tebe build i skini lang pack za njega.
Također pazi dali imaš x64 ili x86 win. Sljedi korake koji su opisani u onoj temi što ti je ivo dao i nemožeš pogriješiti!! Mora raditi!
ja nemrem ni instalirati na engleskom ovu osnovnu , a kamoli da sad još tu taj languaga pack.
Jel bi ti instalirao Windows 7 umjesto XP-a ili sta.Daj slozi recenicu i lijepo objasni!