Win 7 - potpuna instalacija zaključana tema

poruka: 13
|
čitano: 7.354
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Win 7 - potpuna instalacija

Molio bih vas da mi detaljno opišete kak da instaliram Win 7 Croatian jer sam instalirao a sve je ostalo isto.

Ja i samo moj Logitech G11
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Sta si instalirao?Language pack ili?

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

trebaš u control panelu pod regional settings, staviti language na croatian.

(barem mislim, nemam w7 ali tako je na visti)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pogledaj ovdje moj post.

World championships:7,GP started:250,GP wins:91,Podium finishes:154,Pole positions:68,Fastest laps:76,Points:1,369

2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Win 7 - potpuna instalacija

e a ja sam uinstaliro nju jer nije radila (instaliro sam na engleskom s http://www.microsoft.com/windows/windows-7/download.aspx ali kad sam instalirao ostao mi je isti Win XP uopće se nije promijenio. molam vas da mi objasnite sve korake kako instalirati Win 7 ali na Hrvatskom , od kod download, korake instalacije...

17 godina
neaktivan

Sta si instalirao hr jezik i ostao ti je XP?Daj pojasni to malo!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

prvo sam instaliro englesku verziju, ali nije radila pa sam ju uinstalirao. Čuo sam da ima hrvatska verzija pa sada želim instalirati hrvatsku verziju i da mi sve objasnite kak jer mi engleska nije radila pa da ne zeznem opet.

17 godina
neaktivan

Nema hr verzije.Instaliras englesku verziju pa zatim hr language pack.Pazi koji ti je build.Pogledaj u temi sta sam ti gore stavio link.

Poruka je uređivana zadnji put pet 5.6.2009 21:23 (F1-IVO).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Možda instaliraš za krivi build.

Pogledaj koji je kod tebe build i skini lang pack za njega.

Također pazi dali imaš x64 ili x86 win. Sljedi korake koji su opisani u onoj temi što ti je ivo dao i nemožeš pogriješiti!! Mora raditi!

Čovjek je nevjerojatno jaka životinja: pojeo je sve druge životinje oko sebe, i samoga sebe ždere, i spava u blatu i u vodi, a gavrani mu kljucaju oči.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ja nemrem ni instalirati na engleskom ovu osnovnu , a kamoli da sad još tu taj languaga pack.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
ak se ne razumiješ u to, onda se nemoj ni petljat s time
Bubamara na steroidima.
17 godina
neaktivan

Jel bi ti instalirao Windows 7 umjesto XP-a ili sta.Daj slozi recenicu i lijepo objasni!

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Evo jedan slikovni tutorijal za instalaciju Sedmice ,hr verzija je bila samo za nas službene testere i odavno je nema ,a više nema ni RC-a za skinut.

Kome to nije dosta ,tu je najbolji prijatelj s puno sličnih siteova!!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice