Vista gadgets za nadgledanje sistema

poruka: 7
|
čitano: 2.185
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Gdje ih naci?

Zna netko dobre stranice?

Preporuke koji su dobri(specijalno nadgledanje temperature,napona,mjesta na diskovima)

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Vista gadgets za nadgledanje sistema

windows live gallery, trenutno im ne radi sajt (tehnički problemi :) ali kada proradi, samo ideš na izbornik windows vista i tamo odabereš tools and utilities kategoriju. I namjesti na englesko govorno područje pri pretraživanju, jer tako imaš više izbora.

17 godina
neaktivan

Thx!

Možeš koji dobar preporucit?

Il ima tamo neki rating?

Athlon X2 5000+@ 3200mhz,Gigabyte GA-MA770-DS3,Geil ultra 4x1gb, Gigabyte radeon HD 3870
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da, imaju rating (ocjene, broj downloada, komentari korisnika itd...) i ima stvarno izbora (za Engl. područje), sigurna sam da ćeš naći nešto sebi po volji, kada sajt proradi kako treba. Inače taj sajt zna ponakad biti spor, ali izgleda da se je trenutno totalno srušio.

17 godina
neaktivan
manic kaže...

Da, imaju rating (ocjene, broj downloada, komentari korisnika itd...) i ima stvarno izbora (za Engl. područje), sigurna sam da ćeš naći nešto sebi po volji, kada sajt proradi kako treba. Inače taj sajt zna ponakad biti spor, ali izgleda da se je trenutno totalno srušio.

Primjetio sam.
Ali ako idem na one koji su na pocetnoj stranici mogu ih skinut.
Samo ostale u toj grupi ne.
Nema veze.Ima vremena.Glavno da znam gdje to mogu nac
17 godina

Ako hoces bas detalje, imas everest gadget, vidi sliku:

Nudim profesionalne usluge: Pucanje u zrak na vjencanjima, povracanje na koncertima, opijanje na proslavama, parazitsko izlezavanje... Kontaktirajte me za kvalitetnu uslugu.
Poruka je uređivana zadnji put čet 5.6.2008 18:46 (DrNasty).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima jedna super stranica:

http://www.gadgetsforvista.net/

4. po redu kad u Google upišeš Vista gadgets!

MRZIM CENZURU!!!

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice