SP3 - moze li mi to promijeniti jezik windowsa

poruka: 6
|
čitano: 4.838
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

evo da pojasnim. Imam Windowse XP na engleskom, i  hocu instalirati sp3 koji je prosle godine dosao na jednom bug-u. No nebih zelio da kad to instaliram restartam racunalo, i ups, hrvatski. Moze li mi service pack promijeniti jezik, i ako moze je li ono na bugu na hrvatskom?

Unaprijed hvala

Fb

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)

0 0 hvala 0
16 godina

ne moze samo legalni full windowsi se mogu kupit na hr jeziku

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Pozdrav,

moze li to utjecati na vec instalirane programe? Oprostite ali noob sam u service packovima, a neke programe na sp1 nemogu instalirati.

Hvala

Fran

Tko se zadnji smije razmislja najsporije (Msn4u)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: SP3 - moze li mi to promijeniti jezik windowsa
service pack ne može utjecati na jezike. oni se instaliraju drugačije, kao Language Interface Pack

može a i ne mora utjecat na programe. zato je najbolje sp instalirat na čisti windows ili još bolje sa nlite-om ga ubacit na cd
17 godina
neaktivan

Može utjecati ali ne mora.Sp3 je samo nadogradnja nekih sigurnosnih propusta.

Za jezik trebaš language pack.

Drugs and alcohol are not the only addictions.Gaming is one of them too.My God i am an addict.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Paket Hrvatskog sučelja za windows xp Ako želiš da ti windowsi budu na Hrvatskom instaliraj ovaj paket!! SP3 možeš i kasnije instalirati ako neznaš napraviti slipstream..

Nijedno pravilo bez iznimke!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 28.2.2009 23:24 (Bellatrix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice