Problem s XP-om

poruka: 7
|
čitano: 955
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Problem s XP-om

Problem je u tome da ako hocu otvorit neku datoteku, npr neku pdf datoteku da mi pise da nemam prava da je otvorim, a nije mi jasno kako sam mogao izgubit ta prava, kad jedino ja koristim ovo racunalo.

Mozda je problem u tome sto sam sebi namjestio dual-boot sa windows 7, ali to mi je radilo vec duze vrijeme, tek mi se to pojavilo jucer...

Sad mi je najveci problem, sto nemogu citat te pdf datoteke, a imam hrpu stvari u njima koje mi trebaje, probao sam reinstal acrobat readera al opet nista...

sto je najgore nemogu ni neke .exe datoteke pokrenit, neki programi rade u potpunosti normalnu, a neki se posve banane

Inace koristim Comodo firewall i avg antivirus, al imam neki osjecaj da je za to sve kriv ovaj antivirus, jer mi se to tek pocelo pojavljivat kad je skeniro kompjuter i navodno nasao 20 infekcija, a to su samo bili driveri od windows 7, znaci nisu bili virusi u pitanju

Jel zna mozda netko u cemu je stvar?

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s XP-om

Ja mislim da si se zarazio virusom.

Izbrisi taj Comodo i AVG, te stavi ZoneAlarm Free 8.0, te Avira 9 Free.

Mislim da ti ne gine reinstalacija OS-a.

Intel Pentium Dual Core E5200 2,53Ghz, 2MB Cache, MBO BIOSTAR G31-M7 TE, 2GB RAM Kingmax 800Mhz, Club3D Radeon HD4550 512DDR3, HDD 320GB Hitachi

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s XP-om
Amrapheus kaže...

Problem je u tome da ako hocu otvorit neku datoteku, npr neku pdf datoteku da mi pise da nemam prava da je otvorim, a nije mi jasno kako sam mogao izgubit ta prava, kad jedino ja koristim ovo racunalo.

Mozda je problem u tome sto sam sebi namjestio dual-boot sa windows 7, ali to mi je radilo vec duze vrijeme, tek mi se to pojavilo jucer...

Sad mi je najveci problem, sto nemogu citat te pdf datoteke, a imam hrpu stvari u njima koje mi trebaje, probao sam reinstal acrobat readera al opet nista...

sto je najgore nemogu ni neke .exe datoteke pokrenit, neki programi rade u potpunosti normalnu, a neki se posve banane

Inace koristim Comodo firewall i avg antivirus, al imam neki osjecaj da je za to sve kriv ovaj antivirus, jer mi se to tek pocelo pojavljivat kad je skeniro kompjuter i navodno nasao 20 infekcija, a to su samo bili driveri od windows 7, znaci nisu bili virusi u pitanju

Jel zna mozda netko u cemu je stvar?

jesi li probao povratiti te "infekcije" iz karantene AVG-a?
La lucha continuada...
17 godina
neaktivan
Problem s XP-om

Izbriši taj acrobat reader i instaliraj foxit reader pa vidi da li će otvoriti PDF. A što se tiče AVG-a i Comodo Firewall-a bolje stavi Avira AntiVir Personal + Pc Tools Firewall jedno i drugo je besplatno, a odlično i Avira AntiVir Personal ima u ovoj novoj verziji 9 i anti spyware.

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Problem s XP-om

Srecom skoro sve podatke imam i na drugom kompu, samo sto mi treba na laptopu, izgleda da cu morat onda uradit reinstall, ako nista drugo onda sam dosao do zakljucka da je AVG SMECE, jer mi se vec jednom nesto slicno desilo, slijedeci put, ide se na Zone Alarm i Avira

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem s XP-om
Amrapheus kaže...

sam dosao do zakljucka da je AVG SMECE, jer mi se vec jednom nesto slicno desilo, slijedeci put, ide se na Zone Alarm i Avira

dobar zaključak, još samo umjesto zone alarm stvi ono što ti je "Razer Copperhead" preporučio...Cool
Bio sam ljudsko biće dok nisam dobio ADSL!!!
17 godina
neaktivan
Problem s XP-om

Bolji ti je PC Tools Firewall od ZoneAlarma, a test firewalla možeš vidjeti ovdje.

Area-51 m15x

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice