Problem sa UA kod Vista Ultimate SP1

poruka: 3
|
čitano: 1.453
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Problem sa UA kod Vista Ultimate SP1
pitanje

Dakle radi se o sljedećem problemu:

Svježa instalacija Viste Ultimate SP1,preuzeta ažuriranja od Microsofta.

Podignuti svi driveri.Potom je napravljen još jedan user account i tu dolazi do problema.

Naime,  prilikom podizanja systema i prilikom odabira usera,javlja se sljedeći problem:

kad odaberem koji korisnički račun će bit aktivan,zaslon se zacrni i tek pritiskom na Ctrl+Alt+Delete

za aktivaciju task managera(ovaj se i pojavi)....te poslje toga na Esc ,dobijem desk screen,t.j. account mi se i učita.

Probao sam i obrisati taj drugi account,no problem ostaje.

Računalo je pregledano AV programom osvježenih definicija i SpyWare Doctorom(također update-an),

a osim na Microsoftovom serveru i sad ovdje nisam nigdje drugdje bio.

Ima još: kad probam otvorit bmp.image sa windows photo gallery....explorer se sruši(screenshot u prilogu)

Explorer problem Explorer problem
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.2.2009 9:13 (fromcelltohell).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Problem sa UA kod Vista Ultimate SP1
prihvaćeno rješenje

Makni ATI drivere i vidi sta ce se desavati

Ostavi Vistu da upotrebi generic drivere pa javi sta se desava

Pokusaj sa malo starijima ili vidi drivere koji su se pojavili odmah nakon SP1 (negde oko 3 meseca)

Ne kuzim se uopce u ATI drivere ali pokusaj disejblati neke dodatne stvari koje driver stavlja u tray ili u startup ili kao service

Kada sledeci put instaliras drivere uradi ovo bez UAC-a i bez antiviri pa ako je sve okay onda okljuci sve opet

4C617A61727573204C6F6E6700
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 3:23 (Lazarus Long).
16 godina
RE: Problem sa UA kod Vista Ultimate SP1
autorov komentar
Lazarus Long kaže...

Makni ATI drivere i vidi sta ce se desavati

Ostavi Vistu da upotrebi generic drivere pa javi sta se desava

Pokusaj sa malo starijima ili vidi drivere koji su se pojavili odmah nakon SP1 (negde oko 3 meseca)

Ne kuzim se uopce u ATI drivere ali pokusaj disejblati neke dodatne stvari koje driver stavlja u tray ili u startup ili kao service

Kada sledeci put instaliras drivere uradi ovo bez UAC-a i bez antiviri pa ako je sve okay onda okljuci sve opet

Hvala na savjetu...no,nekako nisam bio od živaca bavit se time.

Jednostavno sam srušio system i ponovo instalirao.Zanimljivo je da je sad sve OK,a napravio sam sve kao i prije.

Kaj se drivera za ATI tiče,moguće je da ima veze s time.Vjerojatno mi je i ATI tray tools bio krivo konfiguriran.

Svejedno,hvala još jedared i pozz:))
E5200/OC@3.75Mhz,GIGABYTE P-35 DS3-L,2Gb DDR2 Kingmax/OC@900Mhz,Gigabyte Radeon 4850 512Mb DDR3&Zalman cooler,HDD Seagate 320&500Gb Sata2,2x DVD Rom LG 18x,Fortron Bluestorm2 500W,Chieftec medium tower 2x120mm fan,5x92 mm fan,Lcd LG 19"-1440x900.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice