Windowsi 7 mi rade katastrofalne probleme!Prvih tjedan dana je sve bilo OK!,no danas(točnije prije 10 minuta)sam upalio računalo i ono di se na početku kao BIOS učitava trajalo je sporije nego prije,ono kad piše Starting Windows i ono Welcome mi je trajalo duže nego prije.Onda kada dođe na dekstop neče mi start da stisnem već mi piše da je Windows Explorer presteo raditi i da se mora zatvoriti i onda mi nema više one dolje trake te se pojavi za par sekundi i prije nekih 5 minuta mi se pojavio onaj Blue Screen od Death(pisalo je nešto da windowsi sad moraju ići shut down,pisalu su neki brojevi i slova izmiješani i nekakvo odbrojavanje od par sekundi nakon čega mi se restartirao windowsi i taj isti problem se stalno(ali baš sve isto)događa osim što se ne restartira i nema onog Blue Screena od Death već je umjesto njega internet i klikanje na razne ikone(moje računalo,dokumenti,gumb start itd...)jako usporeni.I što sad????A kompjuter tek dobio prije kojih 10-tak dana...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Windowsi 7 mi rade katastrofalne probleme!Prvih tjedan dana je sve bilo OK!,no danas(točnije prije 10 minuta)sam upalio računalo i ono di se na početku kao BIOS učitava trajalo je sporije nego prije,ono kad piše Starting Windows i ono Welcome mi je trajalo duže nego prije.Onda kada dođe na dekstop neče mi start da stisnem već mi piše da je Windows Explorer presteo raditi i da se mora zatvoriti i onda mi nema više one dolje trake te se pojavi za par sekundi i prije nekih 5 minuta mi se pojavio onaj Blue Screen od Death(pisalo je nešto da windowsi sad moraju ići shut down,pisalu su neki brojevi i slova izmiješani i nekakvo odbrojavanje od par sekundi nakon čega mi se restartirao windowsi i taj isti problem se stalno(ali baš sve isto)događa osim što se ne restartira i nema onog Blue Screena od Death već je umjesto njega internet i klikanje na razne ikone(moje računalo,dokumenti,gumb start itd...)jako usporeni.I što sad????A kompjuter tek dobio prije kojih 10-tak dana...
A da nisu virusi i ostala gamad? Skeniraj za početak s ovim, prije napravi update(može quick scan)
Ne virujen....ne bi imalo odakle doći jer se piratlukom nebavin,a i ne skidan ama baš ništa s interneta.
Ne virujen....ne bi imalo odakle doći jer se piratlukom nebavin,a i ne skidan ama baš ništa s interneta.
Pa možeš za početak s onim gore skenirati ili ovimda izbacimo tu mogućnost, zarazit se možeš i običnim surfanjem po netu,
ubadanjem usb stick-ova...
Samo skeniraj .... jesi kloka išta?
Neznan ti ja klokati...E i daj stranicu za 64-bitni...
E i još bih ovo nadodao:Ja mislin da je to procesor,ali nešto je počelo zujiti u kučištu pa onda stane,pa onda opet zuji i tako stalno.
E i još bih ovo nadodao:Ja mislin da je to procesor,ali nešto je počelo zujiti u kučištu pa onda stane,pa onda opet zuji i tako stalno.
Da, možda i je neki hardverski problem, kažeš da je novi komp
Prvo i osnovno ,OS nije sam od sebe podivljal!! Ako je sve bilo u redu do danas ,ili si mjenjal ili dodaval neki hardver i on sada stvara probleme ,ili si instaliral neki novi softver!
Da bi ti mogli pomoći ,treba znati šta je uzrokovalo BSOD. Najbrže i najlakše je da odavde skineš
BlueScreenView ,raspakiraš ga i pokreneš.
Kad ti očita BSOD ,kopiraj sadržaj u post ovdje ,da vidimo o čemu se radi!
otvori window i baci sve kroz njega
ON:poslušaj savjet od korisnika iznad mene
Instaliraovo nisam ništa osim google eartha,picasse i daemon tools litea.A pošto je novi kompjuter,nisam lud da još idem nešto kupovat,tak da nisan dodavo hardver.Skeniro MBAOM,Avastom i Hitman Prom(Sve je Full Scan) i na svima mi piše da nije pronađena nikakva prijetnja.BSOD sam ionako gore naveo da se više ne događa već je sad prestao i umjesto njega mi je internet i programi jako spori.Ali meni se čini da se problem već polako poćeo ukljanjat,neznam kako ni zašto.
kako ti radi u safe modu?? ( F8 - safe mode with networking)..
step by step:
1. makni sve nepotrebno iz startup_a;
2. deinstaliraj jedan po jedan program šta si dodavao
To ne znači da nemas virus ili ostale gamadi.
Pa i meni zuji, pa stane kad ugasim i tako stalno.
Jednostavno samo od sebe nije. Snimi nove Windowse i u većini slučajeva je problem rješen
Instalira sam nove Windowse i sada je sve u redu... :)
Instalira sam nove Windowse i sada je sve u redu... :)
tako ameri rješavaju probleme
I hakeri ;)
Ovi domaci ;)