Pomažite!!!Windowsi 7 mi rade probleme!!!

poruka: 18
|
čitano: 3.594
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Windowsi 7 mi rade katastrofalne probleme!Prvih tjedan dana je sve bilo OK!,no danas(točnije prije 10 minuta)sam upalio računalo i ono di se na početku kao BIOS učitava trajalo je sporije nego prije,ono kad piše Starting Windows i ono Welcome mi je trajalo duže nego prije.Onda kada dođe na dekstop neče mi start da stisnem već mi piše da je Windows Explorer presteo raditi i da se mora zatvoriti i onda mi nema više one dolje trake te se pojavi za par sekundi i prije nekih 5 minuta mi se pojavio onaj Blue Screen od Death(pisalo je nešto da windowsi sad moraju ići shut down,pisalu su neki brojevi i slova izmiješani i nekakvo odbrojavanje od par sekundi nakon čega mi se restartirao windowsi i taj isti problem se stalno(ali baš sve isto)događa osim što se ne restartira i nema onog Blue Screena od Death već je umjesto njega internet i klikanje na razne ikone(moje računalo,dokumenti,gumb start itd...)jako usporeni.I što sad????A kompjuter tek dobio prije kojih 10-tak dana...

proxpgamer_world's best gamer
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:40 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pomažite!!!Windowsi 7 mi rade probleme!!!
proxpgamer kaže...

Windowsi 7 mi rade katastrofalne probleme!Prvih tjedan dana je sve bilo OK!,no danas(točnije prije 10 minuta)sam upalio računalo i ono di se na početku kao BIOS učitava trajalo je sporije nego prije,ono kad piše Starting Windows i ono Welcome mi je trajalo duže nego prije.Onda kada dođe na dekstop neče mi start da stisnem već mi piše da je Windows Explorer presteo raditi i da se mora zatvoriti i onda mi nema više one dolje trake te se pojavi za par sekundi i prije nekih 5 minuta mi se pojavio onaj Blue Screen od Death(pisalo je nešto da windowsi sad moraju ići shut down,pisalu su neki brojevi i slova izmiješani i nekakvo odbrojavanje od par sekundi nakon čega mi se restartirao windowsi i taj isti problem se stalno(ali baš sve isto)događa osim što se ne restartira i nema onog Blue Screena od Death već je umjesto njega internet i klikanje na razne ikone(moje računalo,dokumenti,gumb start itd...)jako usporeni.I što sad????A kompjuter tek dobio prije kojih 10-tak dana...

A da nisu virusi i ostala gamad? Skeniraj za početak s ovim, prije napravi update(može quick scan)

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:47 (brixy).
15 godina
neaktivan

Ne virujen....ne bi imalo odakle doći jer se piratlukom nebavin,a i ne skidan ama baš ništa s interneta.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:46 (proxpgamer).
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Ne virujen....ne bi imalo odakle doći jer se piratlukom nebavin,a i ne skidan ama baš ništa s interneta.

Pa možeš za početak s onim gore skenirati ili ovimda izbacimo tu mogućnost, zarazit se možeš i običnim surfanjem po netu,

ubadanjem usb stick-ova...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 15:00 (brixy).
15 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Samo skeniraj .... jesi kloka išta?

Gamers Don't Die, They Respawn.
15 godina
neaktivan

Neznan ti ja klokati...E i daj stranicu za 64-bitni...

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 13:52 (proxpgamer).
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Neznan ti ja klokati...E i daj stranicu za 64-bitni...

Ajde prvo malwarebytes iza njega možeš hitman(evo 64bit)

15 godina
neaktivan

E i još bih ovo nadodao:Ja mislin da je to procesor,ali nešto je počelo zujiti u kučištu pa onda stane,pa onda opet zuji i tako stalno.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

E i još bih ovo nadodao:Ja mislin da je to procesor,ali nešto je počelo zujiti u kučištu pa onda stane,pa onda opet zuji i tako stalno.

Da, možda i je neki hardverski problem, kažeš da je novi komp

16 godina
neaktivan

Prvo i osnovno ,OS nije sam od sebe podivljal!! Ako je sve bilo u redu do danas ,ili si mjenjal ili dodaval neki hardver i on sada stvara probleme ,ili si instaliral neki novi softver!

Da bi ti mogli pomoći ,treba znati šta je uzrokovalo BSOD. Najbrže i najlakše je da odavde skineš

BlueScreenView ,raspakiraš ga i pokreneš.

Kad ti očita BSOD ,kopiraj sadržaj u post ovdje ,da vidimo o čemu se radi!

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 14:18 (kizo2703).
15 godina
neaktivan

otvori window i baci sve kroz njegaOsmijeh

ON:poslušaj savjet od korisnika iznad meneNamigiva

15 godina
neaktivan

Instaliraovo nisam ništa osim google eartha,picasse i daemon tools litea.A pošto je novi kompjuter,nisam lud da još idem nešto kupovat,tak da nisan dodavo hardver.Skeniro MBAOM,Avastom i Hitman Prom(Sve je Full Scan) i na svima mi piše da nije pronađena nikakva prijetnja.BSOD sam ionako gore naveo da se više ne događa već je sad prestao i umjesto njega mi je internet i programi jako spori.Ali meni se čini da se problem već polako poćeo ukljanjat,neznam kako ni zašto.

Poruka je uređivana zadnji put pon 18.10.2010 16:59 (proxpgamer).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

kako ti radi u safe modu?? ( F8 -  safe mode with networking)..

step by step:

1. makni sve nepotrebno iz startup_a;

2. deinstaliraj jedan po jedan program šta si dodavao

0 0 hvala 0
16 godina
Naslov ti je mrak. Probaj ovako F8 - pa na Last good now configuration pa Enter.
15 godina
proxpgamer kaže...

To ne znači da nemas virus ili ostale gamadi.

Pa i meni zuji, pa stane kad ugasim i tako stalno.

Jednostavno samo od sebe nije. Snimi nove Windowse i u većini slučajeva je problem rješen

15 godina
neaktivan

Instalira sam nove Windowse i sada je sve u redu... :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
proxpgamer kaže...

Instalira sam nove Windowse i sada je sve u redu... :)

tako ameri rješavaju problemeSmijeh

17 godina
neaktivan

I hakeri ;)

Ovi domaci ;)

:)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice