Mogu li nekako resetirati Vistu?

poruka: 5
|
čitano: 1.044
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Nakon godinu i nešto mjeseci instaliranja programa na moj PC, sad je počeo "umirati" svakih 15ak minuta, pa sam pomislio resetirati sve živo, ali pošto nemam disk s Vistom na moru, mogu li nekako resetirati i pobrisati sve iz Viste bez da i nju obrišem (spreman sam izgubiti i sve fileove)?

Vir prudens non contra ventum mingit...

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Mislim da moraš imati CD, ako je imaš na kompu, napravi bootabilni CD sa njon na njemu i pokušaj.

O očima n00bova svatko je cheater. U očima moderatora svatko je spamer. Quid latine dictum est altum viditur- Sve rečeno na Latisnki zvuči pametno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Mogu li nekako resetirati Vistu?
thuglife kaže...

Mislim da moraš imati CD, ako je imaš na kompu, napravi bootabilni CD sa njon na njemu i pokušaj.

Upute molim??

Vir prudens non contra ventum mingit...
17 godina
neaktivan

Pa najbolje bi bilo da reinstaliraš Windowse "od nule". Probaj sa System Restore. Odaberi točku vraćanja koja ti najviše odgovara.

16 godina
MaterAos kaže...

Nakon godinu i nešto mjeseci instaliranja programa na moj PC, sad je počeo "umirati" svakih 15ak minuta, pa sam pomislio resetirati sve živo, ali pošto nemam disk s Vistom na moru, mogu li nekako resetirati i pobrisati sve iz Viste bez da i nju obrišem (spreman sam izgubiti i sve fileove)?

imas li mozda laptop? u tom slucaju, noviji laptopi imaju u sebi skrivenu particiju na kojoj se nalazi instalacija Viste...imas upustva kako pokrenut instalaciju s te particije...

01010100 01001001 01001111
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice