bok
svaki put kad pokrenem windows na desktopu mi se pojavi ikona cyberlinka koju uvjek kasnije obrisem...
sve ikone su mi u docku i ona isto ali pri svakom pokretanju pojavi se na desku
moze li mi netko pomoci da je se rijesim sa dektopa
bok
svaki put kad pokrenem windows na desktopu mi se pojavi ikona cyberlinka koju uvjek kasnije obrisem...
sve ikone su mi u docku i ona isto ali pri svakom pokretanju pojavi se na desku
moze li mi netko pomoci da je se rijesim sa dektopa
Start -> Run -> upiši msconfig. Pod karticom Startup makni kvačicu ako postoji. Onda restartaj pc. Sada obriši ikonu i više se ne bi trebala pojavljivati. Ako ne uspije, probaj obrisati u Safe Modu.
nema tamo toga, program mi se ne pokrece s win, iskljucio ga u servisima. nego svaki put ikona bude na desku kolko god je obrisao
odi bas u folder Startup i tam pogledaj kaj ima...
Nalazi se u C:\Users\(User-Name)\AppData\Roaming\Microsoft\Windows\Start Menu\Programs\Startup
ak je win 7
Skini Glary Utilities, klikni na 1-Click Maintenance, označi sve osim Tracks Eraser i stisni Scan for Issues. Nakon scana, klikni na Repair i trebalo bi se obrisati.
ma ne radi se o programu tako da msconfig i startup nemaju veze s tim....
radi se o ikoni koja se pojavi na desku svaki put...
mogu li blokirati desk od ikona ?
ma ne radi se o programu tako da msconfig i startup nemaju veze s tim....
radi se o ikoni koja se pojavi na desku svaki put...
mogu li blokirati desk od ikona ?
Desni klik => arrange icons by => makni kvačicu sa show desktop icons.
da i to rijesi problem ali kad idem na refreš zatitra cijeli desktop i tako do god ne stavim kvačicu opet
čini mi se da bi tu pomogao jedino neki registry ključ koji brani ikonama da se smijestaju na desktop, ako ga ima
da i to rijesi problem ali kad idem na refreš zatitra cijeli desktop i tako do god ne stavim kvačicu opet
čini mi se da bi tu pomogao jedino neki registry ključ koji brani ikonama da se smijestaju na desktop, ako ga ima
Pa čemu refreshat?
EDIT: Ili jednostavno napravi OVO toj ikoni i zdravo..
Evo ti link.