Kako instalirati xp preko viste

poruka: 16
|
čitano: 7.228
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

E sad imam Windows vistu ultimate. I mene zanima kako mogu instalirati xp preko te viste. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
prihvaćeno rješenje

Odabereš u BIOS-u boot from CD....i to je to....ubaciš bootabilan CD od XP-a i odabereš da formatira particiju na kojoj je Vista.

when my mama ask me will I change I tell her yeah, but it's clear I'll always be the same Until the end of time
Poruka je uređivana zadnji put sub 1.11.2008 16:57 (Core2Duo2).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Zasto si ljudi zabrijavaju da je vista nadljudski sustav i da za install drugog operacijskog sustava umjesto nje treba imati doktorat?

Isto kao sto si instalirao vistu na xp tako i ovo..

Jos reci da ti objasnimo kako se windowsi instaliraju...Namigiva

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Kako instalirati xp preko viste

Ma možda jer nije moguć downgrade OS-a... On je pitao samo jer ne možeš tek tako sa Ultimate na Home ili čak XP! Samo kako je Core 2 Duo napisao.Osmijeh

Q6600 , EX38-DS4, DDR2 4GB, HD4870
16 godina
neaktivan
Kupovina nove AGP grafičke kartice
autorov komentar

E još jedno pitanje. Kupujem novu grafičku karticu. Ja sad trenutno imam ATI X1050. Ja imam napajanje od 350W. Sad me zanima jel mogu staviti ATI HD 3650 na to napajanje (mislim ako ču imati pre malo napajanje stalno če se dešavati restart a ne isplati mi se kupiti novo napajanje pa sve prespajati)

Ostale komponente:

Intel pentium   4   3,00 GHz

Ram: 1,5 gb

HDD:80 gb

Napajanje: 350W

Poruka je uređivana zadnji put ned 16.11.2008 19:32 (xrobix).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ako je neko no name napajanje mislim da nečeš moči,,al ak je fortron,chieftec moči češ,,,makar i u to sumnjam

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ovdje možeš izračunati koliko će ti trebati snage za makinu.

And the people bowed and prayed To the neon God they made. And the sign flashed out its warning, In the words that it was forming. Simon & Garfunkel - The Sound of Silence
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička
autorov komentar

Ali tu nema te koju ja tražim:

HD: 3650 512 mb (AGP)

17 godina
neaktivan

nije ti dovoljno napajanje...trebas minimalno 400 W

http://ati.amd.com/products/radeonhd3600/requirements.html

Intel C2Q q9400, 4*2,66 GHz, 6 Mb, Gigabyte EP45-DS3R, Sapphire HD 4870 512 Mb, 3 GB DDR2 Kingmax, 1066 MHz, HDD Seagate 250 GB, Barracuda 7200.10, 16Mb,OCZ XStream 500W

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička
autorov komentar

Ali to što si ti link ostavio to je PCI-E grafička a ja uzimam AGP vjerovatno nije ista potrošnja.

17 godina
neaktivan
RE: Grafička
xrobix kaže...

Ali to što si ti link ostavio to je PCI-E grafička a ja uzimam AGP vjerovatno nije ista potrošnja.

Ma razlika u potrosnji je minimalna..uzmi fortron 400w dode ti 300kn..i vise nego dovoljno za tu konfuCool
16 godina
neaktivan
RE: Grafička
autorov komentar

Ma nije meni do ovaca nego je meni ko če to sve poslje prespajati i te gluposti.

17 godina
neaktivan

Ma i da naides na neki problem(makar nebi smio,imas na forumu temu u kojoj je DETALJNO opisano kako sasaviti konfu),slikaj i stavi fotke na forum,pa cemo ti pomocNamigiva

Edit,evo link ako kaj zapne  http://forum.bug.hr/forum/topic/slaganje-pc-konfiguracija/slaganje-racunala-jednostavno-bezbolno/2226.aspx?sort=asc&view=flat

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.11.2008 19:18 (Lion King).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
malo zastarijela tema ali da pitam
imam u folderi ISO file od win xp 32 bit professional, a na laptopu imam instaliranu win 7 ultimite, zelio bih instalirati xp, ali kad upalim demon tools, mountam sliku itd, upalim sve i tipka za install je zamucena i nemoze se kliknut, kad pokrenem u compatability modu za npr win xp ili 2000, onda pokrene instalaciju ali onda stane jer imam noviju verziju windowsa...
dal ze se moc bootat bez cd-a posto mi je cd citac na izdahu...
50Niggas
17 godina

zaboravi.

bas mi se svidio ovaj friki post.

what Marcellus Wallace looked like
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
*facepalm*
KUPUJEM NOKIU E90 COMMUNICATOR DO 700KN HITNO