Ljudi molim vas neka mi netko objasni kako da formatiram particiju C na kojoj su mi windowsi! naime gurnem cd od org windowsa i pratim postupak i pita me tokom procesa na koju particiju da stavi ja kažem C, a onda mi on ostavi se stare programe koji su bili prije reinstalacije windowsa a ja bi htio da sve pobrišem i da mi ostanu samo windowsi :) pliz pomagajte
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
prvo formatiraj particiju onda klikni da oces C particiju
Moraš kompletno izbrisati (delete) tu particiju i onda iz unpartitioned space napraviti novu ,formatirati ju i onda na nju instalirati.
Moraš kompletno izbrisati (delete) tu particiju i onda iz unpartitioned space napraviti novu ,formatirati ju i onda na nju instalirati.
pa to mu ja velim...
mislim da trebas da izbrises particiju C na taster D=Delete i nebi trebalo nista da ostane na njoj, posle formatiraj...
Ljudi molim vas neka mi netko objasni kako da formatiram particiju C na kojoj su mi windowsi! naime gurnem cd od org windowsa i pratim postupak i pita me tokom procesa na koju particiju da stavi ja kažem C, a onda mi on ostavi se stare programe koji su bili prije reinstalacije windowsa a ja bi htio da sve pobrišem i da mi ostanu samo windowsi :) pliz pomagajte
instalacija windows xp
problem je kad je hoću izbrisati on kaže da tu već ima neki operativni sustav u mom slučaju win xp! i ne mogu niš drugo nego odabrat da snima na C i kopira fileove
Evo ,pero ti je stavil sliku po sliku kak se radi. Prouči i onda kreni. Inače ,uvijek će te to upozoriti ako je instaliran sistem ,sve kaj treba je klik na D.