Instalacija Windowsa xp

poruka: 8
|
čitano: 1.826
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Instalacija Windowsa xp

Ljudi molim vas neka mi netko objasni kako da formatiram particiju C na kojoj su mi windowsi! naime gurnem cd od org windowsa i pratim postupak i pita me tokom procesa na koju particiju da stavi ja kažem C, a onda mi on ostavi se stare programe koji su bili prije reinstalacije windowsa a ja bi htio da sve pobrišem i da mi ostanu samo windowsi :) pliz pomagajte

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Instalacija Windowsa xp

prvo formatiraj particiju onda klikni da oces C particiju Namigiva

Luckyluke!
Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija Windowsa xp

Moraš kompletno izbrisati (delete) tu particiju i onda iz unpartitioned space napraviti novu ,formatirati ju i onda na nju instalirati.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
16 godina
kizo2703 kaže...

Moraš kompletno izbrisati (delete) tu particiju i onda iz unpartitioned space napraviti novu ,formatirati ju i onda na nju instalirati.

pa to mu ja velim...

Luckyluke!
15 godina
neaktivan

mislim da trebas da izbrises particiju C na taster D=Delete i nebi trebalo nista da ostane na njoj, posle formatiraj...

16 godina
protjeran
BoDdAH kaže...

Ljudi molim vas neka mi netko objasni kako da formatiram particiju C na kojoj su mi windowsi! naime gurnem cd od org windowsa i pratim postupak i pita me tokom procesa na koju particiju da stavi ja kažem C, a onda mi on ostavi se stare programe koji su bili prije reinstalacije windowsa a ja bi htio da sve pobrišem i da mi ostanu samo windowsi :) pliz pomagajte

instalacija windows xp

ŽIVOT JE ONO ŠTO ODABEREŠ
17 godina
neaktivan

problem je kad je hoću izbrisati on kaže da tu već ima neki operativni sustav u mom slučaju win xp! i ne mogu niš drugo nego odabrat da snima na C i kopira fileove

16 godina
neaktivan

Evo ,pero ti je stavil sliku po sliku kak se radi. Prouči i onda kreni. Inače ,uvijek će te to upozoriti ako je instaliran sistem ,sve kaj treba je klik na D.

Oprostite mi.... nisam svjestan svoje nesvjesnosti...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice