Molim sve ljude dobre volje da mi pomognu pri aktivaciji WIN 7 HOME PREMIUM 64-bita!Ne mogu aktivirati win!Imam original Cd ,kome je navodno isteklo vrijeme za aktiviranje,jer sam to radio vise puta!Da li mi moze neko pomoci da ovaja put instaliram za stalno.Mollim vas,pomozite,unaprijed se zahvaljujem!
Ako si aktivirao vise puta na istom racunalu onda nemas muke. Sutra (ponedeljak) nazoves Microsoft Hrvatska (ili gdje vec zvis) i zatrazis da aktiviras preko telefona

u memoriji (količini) nego u memorijskim adresama (adresni prostor), adresiranje je ograničeno na 32bit=4GB, u što se ubraja sav hardware (VGA, periferije..) ne sam RAM. Samom OSu (32bitnom nije problem korsititi više RAMa (ograničenje je umjetno, serverski kernel nema to ograničenje, tj ograničenje je hardware-chipset cca 64GB), pa čak i specifične 32bit-app koje su napravljene tako ili posebni mem-extenderi, kao i uobičejano korištenje više procesa unutar 'jedne' aplikacije, npr SQLserver, Adobe-AE... (RAM i jezgre se raspoređuju po procesu).
. Na kutiji od moje 8400GS uredno piše 512MB of memory a kartica ima 256MB...
x32 verziju pa sam onda kasnije skinuo x64 sa stranica od faxa (MSDNAA
)
(just kidding!)