i da jel bi mi mogo rec ak znas mozd di se na 7 nalazi ono gdje mogu vidit koliko mi je jaka grafa na xpu je drugacije bilo a prvi put imam 7 i dns sam uzeo novo kuciste pa da vidim jel je ??
Instalacija Windows 7 operativnog sustava
- poruka: 2.252
- |
- čitano: 684.149
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
i da jel bi mi mogo rec ak znas mozd di se na 7 nalazi ono gdje mogu vidit koliko mi je jaka grafa na xpu je drugacije bilo a prvi put imam 7 i dns sam uzeo novo kuciste pa da vidim jel je ??
Zanima te koja ti je graficka i to?
instaliras speccy i pogledas sve.
hvala puno :D

evo ti, netreba ti nikakav program za to, stisneš na desktopu desni klik i screen resolution i onda vidiš na slici kaj poslje trebaš i pojaviti se sve osnovno o grafičkoj
Sasvim dovoljno, koristim ih godinu dana i nikad mi nije zatrebala ultimate verzija..
Sasvim dovoljno, koristim ih godinu dana i nikad mi nije zatrebala ultimate verzija..
Znači, kad kupim taj Home Premuim, mogu li ga više puta instaliravati? Znači, dogodi se nešto s kompom, moram ga nositi na servis, i mogu li ga opet ponovno instalirati, vrijedi li taj isti ključ za više puta? Hvala
Znači, kad kupim taj Home Premuim, mogu li ga više puta instaliravati? Znači, dogodi se nešto s kompom, moram ga nositi na servis, i mogu li ga opet ponovno instalirati, vrijedi li taj isti ključ za više puta? Hvala
vrijedi, naravno ali to samo na taj tvoj komp, nemožeš na više kompova instalirat, tj. ako neuzmeš onaj windows koji se može instalirat na 2,3 kompa koji ima 2,3 cd-key
jel to mozda iam veze s tim st osam skino 7 icu sa neta ???
HVALA!
HVALA!
jezik tek poslje staviš koji očeš, kad instaliraš cijeli win, odeš na update i skineš si jezik i instaliraš i restartaš i to je to...
a za repair to staviš cd u komp dok ti je upaljen i onda dok ti se pojavi prozor od win-a pisat če ti velikim slovina install now, naravno nestisneš to nego dole u ljevom kutu piše repair, neznam točno sad nisam to dugooooooo radi, samo sam jednom to radio , ako ga tamo nema onda ostaviš cd u kompu i restartaš komp i pokreneš dvd i onda če ti tamo bit repair windows.......nešto od toga je sigurno......
HVALA!
Ako je neka ruska modirana verzija,može imat veze.Skini neku od ovih :
http://www.theitechblog.com/1864/windows-7-sp1-free-download-dvd-image-links/
HVALA!
Moguce.
Jezik prikaza se može mijenjati samo u W7 Ultimate.
Jezik prikaza se može mijenjati samo u W7 Ultimate.
Mislim da se može i u ostalima ali pomoću Vistalizatora i ručno skinutih language packova.
Jeli postoji neki program koji nakon instaliranja windowsa, i instalira sve one osnovne stvari ili vi sve to rućno skidate jedno po jedno. Mislim najviše na flash player, adobe reader, video player, preglednike ,driverei sl.
Jeli postoji neki program koji nakon instaliranja windowsa, i instalira sve one osnovne stvari ili vi sve to rućno skidate jedno po jedno. Mislim najviše na flash player, adobe reader, video player, preglednike ,driverei sl.
Odeš na ninite.com, odabereš što želiš, skineš instaler i automatski sve instaliraš.
Evo ovako,do sada sam imao(tj. jos imam) Vistu Home Premium.Sada bi zelio instalirat Windows 7 Ultimate.Moje pitanje jeli moguce da ostanu neki programi?
Evo ovako,do sada sam imao(tj. jos imam) Vistu Home Premium.Sada bi zelio instalirat Windows 7 Ultimate.Moje pitanje jeli moguce da ostanu neki programi?
Ultimate ?
Što profešional ne bi bio dobar
Evo ovako,do sada sam imao(tj. jos imam) Vistu Home Premium.Sada bi zelio instalirat Windows 7 Ultimate.Moje pitanje jeli moguce da ostanu neki programi
Možeš napravit upgrade3 sa Viste na 7-icu. Kod opcije odaberi upgrade.
Trebali bi ti ostati svi programi.
Ultimate ?
hahaha Svejedno mi je bilo ...a i sa ovim originalom(Vista) sam se mucio sa H..G..Šrotom...
A taj upgrade mi se nudi kod instalacije? Jer mi se cini da sam negdje procitao da to moze samo ako je sa Viste Home Premium na W7 Home Premium(npr.),ali nisam siguran,
A oce li bit problem to sto jos imam 15GB slobodno da HDD?
A oce li bit problem to sto jos imam 15GB slobodno da HDD?
Mislim da nebi trebalo. Nedavno sam čovjeku upgrejdao Vistu Home Premium na 7-icu HP i jedino što sam morao reinstalirati bio je CCC od AMDovih drivera.
Sve ostalo je radilo odlično.
EDIT:
Evo ti postupak korak po korak:
http://www.intowindows.com/how-to-do-vista-to-windows-7-upgrade/
Ultimate ?
hahaha Svejedno mi je bilo ...a i sa ovim originalom(Vista) sam se mucio sa H..G..Šrotom...
A taj upgrade mi se nudi kod instalacije? Jer mi se cini da sam negdje procitao da to moze samo ako je sa Viste Home Premium na W7 Home Premium(npr.),ali nisam siguran,
Vidi jel možeš napraviti upgrade ?
pa da, ne jako sporo al na xpu je bilo brze...
Može biti ako imaš malo rama pa ako ima 1gb obično kod XP brža a kod Win 7 malo sporija. Ram igra ulogu, što je veći postupno ubrzava ali sve ovisi kakve su postavke u Biosu za latencije rama.
Vidi jel možeš napraviti upgrade ?
Kad idem pokrenut setup,pise da taj program nije kompatibilan sa verzijom mojih Windowsa.
Kad idem pokrenut setup,pise da taj program nije kompatibilan sa verzijom mojih Windowsa.
Jel upgrejdaš sa XP-a ili Viste?
Viste,Home Premiuma,32 bit.
To može biti i problem 32 i 64 bit OS-a.
U tom slućaju ti je na žalost fail.
Znaci nis od 7-ce?