Instalacija printera hp

poruka: 5
|
čitano: 4.320
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Instalacija printera hp deskjet 3740

Nikako ne mogu instalirati printer HP Deskjet 3740 u Visti. Imam instalacijski disk za Windows xp, ali je on neupotrebljiv za Vistu.

Molim Vas za pomoć ako je tko imao iste probleme a riješio ih je.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Instalacija printera hp deskjet 3740

Bilo je zbilja nevjerovatno komplicirano upisati u Google HP Deskjet 3740 vista driver. Na opće čuđenje, prvi link vodi na stranicu od HP-a gdje lijepo odabereš koje Windowse imaš i skineš ono što ti treba. Izvini, al lijen si ko' crna zemlja.

Evo da se ne mučiš - linkovi na googleu. Ako ti je i to teško, evo ovo. Link na HP-ovu stranicu. Ako je i to teško, ovo je direktni link na driver za Win Vista Ultimate 32bit.

Ovakvo ponašanje i otvaranje teme jer nemoreš nać driver za HPov printer (bar je to lako nać) po mom mišljenju zaslužuje žuti i šamar. I mjesto u HoS.

EDIT: Kako misliš da je driver neupotrebljiv?? Creative Labs SoundBlaster 128 PCI zvučna kartica nije mi proradila iz prve pod Win7. Ok, ja lijepo na net, skinem driver za Win2000 i radi savršeno.... Isto tako za Connexantov modem - driveri od XP savršeno rade pod Win7. Hmmm... Da, teško je nać driver na googleu a još teže je napravit ručni update drivera preko Device managera....

I've seen things that you people wouldn't believe...
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 19:44 (Sum_of_all_fears).
16 godina
neaktivan
Instalacija printera hp

Sama Vista skine driver preko automatic updata.

Torrent je zakon!! S Linuxom dobiješ kuću, a s Windowsima samo prozore. Staistika: 4 žuta , 3 cr vena- obnavljam svakim novim kartonom
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Instalacija printera hp

Nemoj se cudit ako dobijes karton zbog tih boldanih slova.....I uvijek pitaj svoga dobroga prijatelja ako on nezna onda ovdje napisi problem

.::Fc Barcelona::.
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.7.2009 20:41 (lacoste88).
17 godina
protjeran
Instalacija printera hp

Na ovom forum svako malo se otvore teme sa problemima koje je moguće riješit za minutu, google čuda radi ali izgleda da mladi nisu čuli za google već kad imaju problem samo otvore novu temu i čekaju riješenje, gotovani, a naravno moderatori to dopuštaju, valjda hoče da forum ima što više tema

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice